Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Murat kardeşim, kesinlikle katılıyorum, ben de cezalardan tatmin olmadım.

Allah bunların ve 2 yıldır bunları korumak için her türlü ahlaksızlığı ve dansözlüğü yapanların cezasını versin.

Ancak, asıl olay şimdi başlıyor. TAHKİM ve CAS'tan sonra UEFA tff'ye senin kararların benimkiyle çok farklı, onları bir toparla dediğinde işte esas büyük şenlik o zaman. Dünkü kararlar daha başlangıç, yani bunların iyi günleri....
    İnşallah abi İnşallah.

Sebep olan kim varsa Allah'ım katbekat belalarını versin çoluklarından çocuklarından çıksın bizim çektiklerimizin misli misli fazlasını çeksinler.
    Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• TDK diyorki; Şimdi sıra eskişehir, sivas, ibb, karabük, giresun gibi takımlarda.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• arkadaş bir ulusal basında da Trabzon'a şampiyonluk iade edilebilir diye bir yazı dahi yok.
        bu kadar mı yalnızız memlekette.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• satilmis medyanin aleyhimize yapilan haberleri paylasip durmayiniz, baslik var zaten. ashabimiz. bozuluyor. rhrhbb
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            herkes sikebahceden bahsediyor amma besiketas`da kümeye düsecek.

"Şerefli halkın takımı beşiktaş".

Yıllardır avunuyorlardı .
            .

Yorum

• şikebahçeye taraftar olayları sebebiyle 1 sene men cezası verilmiş ve 2 sene denetime tabi tutularak bu ceza ertelenmişti..şimdi bunlar zaten 2 sene avrupa maçı oynayamayacaklar..e o zaman önceki kararın bir anlamı olmuyor..

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaş bir ulusal basında da Trabzon'a şampiyonluk iade edilebilir diye bir yazı dahi yok.
                bu kadar mı yalnızız memlekette.
                Bu fahişe çocuklarıyla dost olmamamız nekadarda gurur verici
                SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• bu sözü daha önce duymamıştım...
                  ne güzel bir söz...

dinleri var işimiz gibi, işleri var dinimiz gibi....

İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  M.Akif avrupalılar hakkında ne güzel söylemiş; dinleri var işimiz gibi işleri var dinimiz gibi...
                  .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    AZİZ den nağmeler;
                    Param şikeye yeterdi,
                    UEFA elime verdi,
                    Neydi Trabzon un derdi,
                    Gayrı kapanmaz şemsiye....

CAS a gittim kastılar,
                    Beni faka bastılar,
                    Hükmümü de astılar,
                    Şike şike ağlarım...

Naçar azizim naçar,
                    Uefa şemsiye açar,
                    Çırçır oldu hep .ıçar,
                    Tıpamda tutmaz oldu..

bu kadar olur
                    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Yanarım da yanarım okullar kapalı iken gerçekleşti bu olay..Ulan ahdım vardı..Gömleğin altına formamı çekip,en azgın şikebahçeli öğrencilerin olduğu sınıfta derse girerken gömleği çıkarıp formayla ders anlatmaktı,ona yanarım...

Yorum

• Akıl tutulması yaşanıyor bilgi kirliliğinden ötürü,size olacakları ilk günden söyledim,3 Temmuz olayından sonra,sadece süreç çok uzadı vicdan yoksunu insanlar yüzünden.

1.Kesinlikle küme düşmeler olacak.
                        2.Kazanımlar geri alınacak ve hak sahiplerine verilecek.
                        3.Maddi ve manevi tazminat davaları havada uçuşacak.(Ülke içi ve dışı)
                        4.Ömür boyu men cezaları olacak.

Bunlara ekleme bireysel bazda olabilir,çok uğraşmak isteyen gidip mahkemeye verebilir kulüpleri ve şahısları.
                        Bunların dışında çizilen iyi senaryolara aldanmayın,süreç göstermiştir ki namuslu insan bulmak zorlaşmış.

Yorum

• bu şerefsiz tff adam gibi kararlar alıp işi baştan bitirseydi herşey bir anda haledilmiş olacaktı

şimdi o adamlık var mı bizim ülkede göreceğiz bakalım

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cezalar sikeden degil ne demek ya, buna aptal Fenerliler bile inanmaz

medyamiz olmus , cenazesiz gomulmus bizim haberimiz yokmus. Bu sike ve taksim olaylarinda takke dustu kel gorundu
                            İnan ki inanıyorlar. Bak hoca ceza şikeden değilmiş diyerek mutlu mutlu geziniyorlar.

Zaten "bu işlerden bir şey çıkmaz,bize kimse bir şey yapamaz" diyerek takımlarının başına gelen olaylara ilgisiz olmasalardı dünyaya rezil olup şikeci damgası yerler miydi?

Allah beter etsin!
                            ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Yeri değil ama dikkatimi çekti.

Onur çok mu kilo almış ?
                              Tolga daha fit duruyor sanki.
                              Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• tff de istifa etsin...

mecbur tüzüğü 36 maddeyi değiştirecekler...

bakalım ne olacak..

Aydınlar bu işi biliyordu adam işini bilityor

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X