İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
tahkim +1 ne la diyip cezayı 3 yıl yapmalı
şikede erteleme olmaz yahu.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok az ceza aldılar tabi ama en azından buna da şükür diyelim şimdilik...
Eminim bir çok taraftarımız da verilen cezaları beğenmemiştir. Yemişim kupasını 2 senedir kan kustuk bu sayfalarda. 2+1 olmamalı bunun karşılığı.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
AZİZİ YILDIRIMDAN FLAŞ AÇIKLAMA; ACIMADI Kİ ACIMADI KİMAHKEME TESCİLLEDİ,UEFA TESCİLLEDİ,TAHKİM TESCİLLEDİ ts ŞAMPİYON DİYE.. Bana ne bana nee yavv,vermiycem kupanızı,ekin ektim tarla biçtim emeğim var vermiyecem..
Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar hala balıklardan falan bahsediyorlar
"Kalkan Balığı" mı?
İyi bilirler bugünlerde.
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar hala balıklardan falan bahsediyorlar
hamsi diye dalga geçerken palamutu yedilerdahada kendilerine gelemezler ufukta balina var diyolla
Yorum
Yorum