Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 2 dk
    @ibrahimseten " PEZEVENK UYUŞTURUCU BAĞIMLISI PARA KARŞILIĞI GENE YALAN HABER YAPMA."

seversiniz-sevmezsiniz ama bu adamın söylemleri benim gururumu okşuyor
    Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• bence 2+1 yeterli bir ceza. juvenin 1 yıl ceza alıp 1 küme düşürülmesi bana bu konuda referans oluyor. (hatta 2 miş sanırım sonradan 1 affedilmiş) bu kuş beyinliler her zaman ki gibi çirkefleşip sağa sola saldırıp biz suçsuzuz diye dava açacacakları için (tahkim cas falan) muhtemelen o +1 i direk 3 olarak değiştirirler rahat ederler. müfettiş 2 yıl ister bunlar kendini çok süper savunup +1 ekletirler. hakikaten bir kuş beyinlilik var bunlarda ama benim muhabbet kuşuma hakaret etmek istemiyorum. kuşumun kelime haznesi bile bunlardan daha çok. nerden baksan 15 kelime söyleyebiliyor

Yorum

• fb düştü...
        "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
        --------------------------Novalis--------------
        ------------

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          uefa böyle bir karar vermiyor, verdiriyor.

sadece kupala katılımdan men ediyor takımları

geri kalan iş TFF yapması gerek
          UEFA'nin son yaptigi degisikliklerde böyle bir yetkisi var biliyordum. Dediginiz gibiyse daha basina sizmayan önemli yaptirimlar vardir.
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• yazık oldu bize.

Yorum

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fb düştü...
              Eyvah, beyler yandık geçmiş olsun

Yorum

fb düştü...
                adettendir buralarda sorulur..gaynak?
                Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

fb düştü...
                  Eyvah ki ne eyvah...

Yorum

• Koyduk

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb= 2+1, Bjk= 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eyvah ki ne eyvah...
                      Puahahaah

Fatihin fethettigi yavuzun yönettigi kanuninin dogdugu şehrin evladiyiz

Yorum

• Ulan fener yırttın yıne The Ciks sayesınde
                        You Will Never Walk Alone
                        Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          UEFA'nin son yaptigi degisikliklerde böyle bir yetkisi var biliyordum. Dediginiz gibiyse daha basina sizmayan önemli yaptirimlar vardir.
                          beşiktaş 1 maç şikeden 1 yıl men aldı

fener 5 maç şike ve teşebbüs ve teşvik suçlamaları var 2 yıl men

bu çok adil değil

anladığım uefa extra cezalar vermelerini istedi

- puan veya küme düşürme gibi

fener küme düşerse tekrar lige çıkıp ilk 5 girip uefa kupalarına katılmaları cezayı 2 ye katlar.

4 yıl avrupa da yok diyebiliriz.
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

fb düştü...
                            Yapma bunu be.
                            Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak emre6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2011 süper kupasını İBB ile oynamalıyız ya da bu haklarımızı da bir şekilde talep etmeliyiz.
                              İbb de şikeci gençlerbirliği ile oynamamız gerekiyor
                              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                rıdvan dilmen'den haber alabilen var mı?
                                dün gece yazmıştım, ... tavuk misali kümesinden çıkamamış...
                                Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

Çalışıyor...
                                X