Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi hep beraber tesekkür edelim
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• ben şahsen yıldırım demirörene bu süreç de şikebahçeyi daha büyük pisliğe bulaştırdığı için teşekkür ederim
      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• rıdvan dilmen'den haber alabilen var mı?

Yorum

• İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi bu süreçte kötünün iyisi düşüncesini desteklemiyorum. Bu verilen kararlar ceza değil ödüldür bu şerefsizlere. En az 2 lig alta düşürülmeleri gerekiyor belki o zaman rahatlayabilirim.

Eminim bir çok taraftarımız da verilen cezaları beğenmemiştir. Yemişim kupasını 2 senedir kan kustuk bu sayfalarda. 2+1 olmamalı bunun karşılığı.
          Murat kardeşim, kesinlikle katılıyorum, ben de cezalardan tatmin olmadım.

Allah bunların ve 2 yıldır bunları korumak için her türlü ahlaksızlığı ve dansözlüğü yapanların cezasını versin.

Ancak, asıl olay şimdi başlıyor. TAHKİM ve CAS'tan sonra UEFA tff'ye senin kararların benimkiyle çok farklı, onları bir toparla dediğinde işte esas büyük şenlik o zaman. Dünkü kararlar daha başlangıç, yani bunların iyi günleri....
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İnleyen nağmeler yurdu mu sardı
            Bir koyuş ki orda hep şemsiye vardı
            Uçan kuşlar, şampiyonluklar
            Bordo mavi bir bahar
            Gülen, şen Trabzonlular vardı.....

Yorum

• Ntvspor, fanatik, milliyet, hürriyet,habertürk. Bu yandaş çanak yalayıcı medyalara da fena geçirdi UEFA !
              .

Yorum

• Aziz aldı bir kupa,
                Heyecan yaptı sıpa,
                UEFA bastı tıpa,
                Döndü azizim topa..
                Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kupa için cası ması beklemez uefa söyliyim. yazdığım tarihte kupa sahibine teslim edilecektir. sonra fener gitsin casa
                  lig başlamadan kupayı alırız tahminimce
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Karabük ceza yiyecek diyor talip
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• şimdi uefa tffden yargılamayı baştan yapmasını isteyecektir..yeni kurullar ve yeni raporlar eşliğinde şikeye karışmış her kim varsa hangi takım varsa cezalarının verilmesini isteyecektir..
                      Herkese Merhaba

Yorum

• "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Karabük ceza yiyecek diyor talip

Talip kupa törenine çağrılmalı
                          .

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İçimden geçenleri yazamıyorum maalesef. Tuvalet kağıdı bile olamayacak paçavra müsveddesi...
                            BMN|KOCAELİ

Yorum

• herkes sikebahceden bahsediyor amma besiketas`da kümeye düsecek.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• edit.......
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

Çalışıyor...
                                X