GÖKHAN ;UEFA KANIRTA kanırtama koydu,yoksa Anırta anırta mı ,Puhahaha
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
http://www1.skysports.com/football/n...banned-by-UEFA
Both bans are connected with match-fixing in domestic games in 2011 and it is Fenerbahce's second exclusion from Europe's top competition after they were withdrawn from the 2011/12 Champions League by the Turkish Football Federation when the scandal broke.
Fenerbahce won the Turkish title in the 2010/11 season with a 4-3 win over Sivasspor in their last match, which was one of around a dozen games investigated by the TFF.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Biz kazanmayacağız, hak yerini bulacak, adalet gerçekleşecek
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasıl mücadelemiz şimdi başlıyor sevgili bmn.
Zafer yakındır. Biz kazanacağız.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ISTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener tahkime gitmeyebilir. Giderse tahkim diyecek 2+1 3 yapar. Yani ceza 3 yıla çıkar. (erteleme kalkar)2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesikeciler uefanin tahkimine basvuracak miymis ? basvurursa sonuc ne zaman aciklanir ?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet tahkime gidecekler... 10-15 gün içinde belli olur sonuç...
Yorum
-
La Gazzetta dello Sport Gazetesi'nin internet sitesinde, "Futbol. Maçta şike skandalıEFA Türkleri Avrupa'dan çıkardı" başlığının atıldığı haberin devamında; "UEFA Disiplin ve Kontrol Kurulu karar verdi; Fenerbahçe gelecek sezon Şampiyonlar Ligi, Beşiktaş ise Avrupa Ligi dışında kaldı" denilerek, "Şimdi kulüpler itiraz edebilir" ifadesine yer verildi. Haberde ayrıca "Kulüpler, 2011 yılındaki şikeli maçlar nedeniyle ceza aldı" hatırlatması yapıldı.
tosport Gazetesi internet sitesinde haber, "Fenerbahçe ve Beşiktaş kupaların dışında" başlığıyla duyuruldu.
Haberde, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin, UEFA Disiplin Kurulu kararıyla "şike gerekçesiyle" Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi organizasyonlarınının dışında bırakıldığı, Steaua Bükreş hakkındaki cezanın ise 5 yıl süreyle askıya alındığı ifade edildi.
Corriere dello Sport Gazetesi internet sitesinde ise " Fenerbahçe ve Beşiktaş kupaların dışında bırakıldı" başlığını takiben, her iki takımın da şike gerekçesiyle UEFA Disiplin Kurulu tarafından cezalandırıldığı vurgulandı.
La Gazzetta dello Sport Gazetesi'nin internet sitesinde, "Futbol. Maçta şike skandalıEFA Türkleri Avrupa'dan çıkardı" başlığının atıldığı haberin devamında; "UEFA Disiplin ve Kontrol Kurulu karar verdi; Fenerbahçe gelecek sezon Şampiyonlar Ligi, Beşiktaş ise Avrupa Ligi dışında kaldı" denilerek, "Şimdi kulüpler itiraz edebilir" ifadesine yer verildi. Haberde ayrıca "Kulüpler, 2011 yılındaki şikeli maçlar nedeniyle ceza aldı" hatırlatması yapıldı.
Dünya basınında UEFA'nın verdiği cezanın yankıları!
bunlarda ceza şikeden değil diye başlık atanların dünya basını,dünya şike diyor,bunlar yok azizi beğenmediler oyuzden ceza geldi diyoor,@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 gun cok yauv , sunu bir hafta yapsak2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
Yorum