Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tüm Dünya basını şikeden ceza aldı diyor.

Türkiye basını şike değil diyor.

Şimdi olurda avrupaya gitmek için sıralamada yer bulabilirseler gidemeyeceklerya hani,
    bahaneler şöyle devam eder..
    _ Şikeden dolayı değil Uçağı kaçırdığımızdan dolayı gidemedik
    işin acı tarafı buna bile inanan fb liler çokca olur..
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Forumu kangren ettiniz lan sabaha anca kendine gelmiş

Bu ceza yetmez Fifa'da devreye girmeli en az 30 puanları silinmeli..

Yorum

• İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2+1 ceza çok az. Küme düşme olmayan hiç bir kararı desteklemiyorum.

Hayallerimi çaldı o şerefsizler, 10 yaşındaki kardeşimin hayallerini çaldılar, gözlerinden yaş damlamıştı Karabük maçından sonra şampiyon olamadığımız zaman.

Allah'ım tümden belalarını versin.
        Köpek gibi sürünsünler.
        Çoluklarından çocuklarından çıksın hepsinin.
        çok az ceza aldılar tabi ama en azından buna da şükür diyelim şimdilik...
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Kupa bize geldiğinde Teşekkür edilmesi gereken çok kişi var....

Gerek BMN de gerekse Trabzonspor camiasında elinden geleni en iyi şekilde yapan ve taraftara bu süreci unutturmayan insanları onurlandırmak gerek diye düşünüyorum.
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Atkımı getirdim şirkete astım
            İçimin yağları eridi ,ne güzel birşeymiş şampiyonluk...
            İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
            Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Şimdi mücadelemiz bu şeref yoksunları ile devam ediyor. Her türlü manipülasyonu yapmaya devam ediyorlar.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sabahtan itibaren "cezalar şikeden değil" muhabbeti yaymaya başladı medya.Hem de Trt aracılığıyla!

Hiç şike olur mu canım,aziz zaten baklava çaldığı için cezaevinde yattı ya.
                ulan şerefsiz TRT

bu kadar da beyinsiz olmayın, şikeden değil de neden adiler, yatacak yeriniz kalmadı unutmayın...
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Ya birakin satilmis medyayi. Kendi mikro-kosmos'da yasamlarini devam etsinler. Dünya alem biliyor artik .. bosverin.
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şimdi mücadelemiz bu şeref yoksunları ile devam ediyor. Her türlü manipülasyonu yapmaya devam ediyorlar.

http://skorer.milliyet.com.tr/ceza-s...29/default.htm
                    Nasıl bir zihniyettir, nasıl bir şerefsizliktir çözemiyorum anlayamıyorum. Göz göre göre bu haberleri koyuyorlar.!
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• okadar irite olmuşumki yaşananlardan, birilerine koydukmuuu diyesim bile yok..
                      beter olsun şerefsizler

Yorum

• spiker biraz önce haberi yeni gibi okudu bende yazmak istedim

fb ye 2+1 yıl avrupadan men geldi!!!

KOYDUKMUUUUUUUUUUUUUUUUUUU???
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• karar açıklanmasını bekliyordum hiç çalışasın gelmiyordu karar açıklandı hala gelmiyor bendemi bi sorun var acaba
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            değerli paydaşlarım

dün akşam tarihi bir mutluluğu tüm paydaşlarımızla birlikte yaşadık. Huzur içinde uyuduk, daha doğrusu sevinçten uyuyamayıp uyukladık. Ama koltuktaki bu uyuklama dünyanın en huzur veren uykusu oldu bize...

Ancak, artık dün akşamki uyuklama bitti. Yeniden göreve kaldığımız yerden devam edeceğiz. Trabzonspor'un hakkı teslim edilinceye kadar mücadelemize, hak arama anlayışımıza sonuna kadar devam edeceğiz. Bu mücadele sonunda belki istediğimizi elde edemeyebiliriz. Bunun nedenlerini uzun uzadıya yazmaya gerek yok. Sadece 6222 sayılı yasada yaşananları göz önüne alırsanız, ne demek istediğimi anlarsınız.

Trabzonsporlular olarak, karadeniz bölgesinin insanının karakteristik özelliklerinden olan inatçı, mücadeleci, pes etmeyen ve en önemlisi haksızlığa karşı asi ruhumuzla birlikte karşı durmak, hepimizin görevidir. şunu herkesin bilmesi gerekir ki, mücadelemiz hak yerini bulana kadar devam edecektir. Ilk gün ne dediysek, neye inandıysak o günden bugüne geçen zaman diliminde tek dakika bile inancımızdan birşey kaybetmedik.

Yalnız bu mücadelede özellikle bir şeyin altını çizmek istiyorum. çok net arkadaşlar, inanmayan arkadaşlarımız aramızda olmasın. Oluyorsa da, gölge etmesinler!

Bu süreçte şike konusunda türkiye'de bir şey çıkmayacağını, bu yüzden hakkımızın hep yurt dışında arayıp, baskı ve lobi yapmamız gerektiğini düşündük, söyledik. Zira ülkemizi yöneten insanlar maalesef bu kupanın şikecilerde kalmasını istemektedirler. Haliyle bizim işimiz belkide dünden daha da zorlaşmımştır. çünkü tff'ye adaletli bir karar aldırmak, deveye hendek atlatmakla eş değerdi. şimdi elimizde uefa'nın aldığı kararlar doğrultusunda çok önemli bir koz var... Bu kozu çok sağlam bir şekilde kullanmamaız gerektiğini hepimiz bilmekteyiz. Bu nedenden dolayı trabzonsporlular olarak davamıza sahip çıkacağız. Ve sonuna kadar bu şikecilerle mücadele edeceğiz...

Başaracağızda...
                            asıl mücadelemiz şimdi başlıyor sevgili bmn.
                            Zafer yakındır. Biz kazanacağız.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• şimdide sevinçten iş yapamıyom...yaktın Trabzon bizi
                              1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• Hisseleri de dusmus sikecilerin.

10 senede kendine gelemezler..
                                twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

Yükleniyor...
                                X