İlk olarak Uğur Odabaş tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak etmeyin başbakan hiç bir bok yiyemez. Yemeye kalkarsada gezi olaylarından beter olur götünü kurtaramaz hala anlamadınızmı bu ülkeyi ayakta tutan direkler bizlerin şikeci ve yardakçıları değil. Tüm ülkenin saygı duyduğu bir şehri bir topluluğu ezmeye çalışmak kolay değil. Bu memlekette kimin götü sıkışsa bizi soruyor başbuğ durduk yere ne bok yemeye Trabzona geldi menderes ihtilal zamanı yanındakilere niye bizi sordu Fatih neden bize ula dedi. Acemi birliğim yeni foçaydı sanki Foça'da değil Trabzondaydım her yanım Trabzonluydu
Su anda RTE ye sorumlasi gereken tek bir soru var kendisi bize sormusdu. 2010/2011 sezon sonu Trabzona gelip "Siz sampiyon oldunuzda bizmi yapmadik ?" diye sormusdu.
Dünyaya Adalet dagitmayi düsünecegine önce kendi ülkesine getirsin."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Bugün medya 3 temmuz 2011 günü gibi.Trabzonsporun kupasının verilmesi gerektiği tüm programlarda yüksek sesle söyleniyor,bunun ne şekilde olacağı tartışılıyor,ama sanmayın böyle kalacak.İlk şok atlatıldıktan sonra kaşarlar gene piyasaya çıkacak,medya yine bildiğimiz tavrına dönecek ve kupanın Trabzonspora geçmemesi için ellerinden geleni yapacaklar...
Yorum
-
Bize de gel VOLKAAAANForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
mehmetbaransu @mehmetbaransu 29 sn Haydi Trabzonsporlular 3'lü çekelim. (2+1 de olur) Siz baslayın ben devam ederim.
Yorum
-
arkadaşlar trabzonsporun yeni avukatı hakkında ilginç bilgiler var ...mesela şike cezaları almış bazı şahıslarında avukatı bu avukatmış..bu hacı bizi yiyor gibi geliyor bana ..alehime şike yapmış birinin avukatı benimde avukatım böylede bir terbiyesizlik olmaz
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize de gel VOLKAAAAN"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
SON DAKİKA !
UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verdiği ağır cezaların ardından TFF, olağanüstü toplanma kararı aldı.
UEFA'nın Fenerbahçe'ye 2+1, Beşiktaş'a da 1 yıl Avrupa'dan men cezası vermesinin ardından TFF'nin tavrı merak ediliyor.
TFF'nin bugün olağanüstü toplanarak, hukukçular eşliğinde verilen kararlar masaya yatırması ve toplantı sonrasında da açıklama yapması bekleniyor.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Bu Yigit Bulutun isi gücü sov. Sike süreci ile Gezi Parkin ne alakasi var? Elma ile Armutu ayiramayan birini ciddiye almaya gerek yok. Sike sürecinin ilk günlerinde Salih Tuna tvlerde FB aleyhine konusuyordu. Ne zaman Basbakan FB yi sahiplkenmeye basladi Salih Tuna kayboldu. Yigit Bulut da öyle. Yarin olur da Basbakan kupayi Trabzona verin derse, Yigit Bulut da 180 derece dönecek. Sallayin gitsin.HY67...
Yorum
-
Serdar ŞENEL @TSerdarS 6 dk
@HakanKulacoglu - puan silmek neyin nesidir. Şike yapan küme düşmesi gerekiyor ve düşmeli. Bunu savunup konuşmamız gerekiyor.
Hakan Kulaçoğlu @HakanKulacoglu 3 dk
@TSerdarS Doğrusu küme düşme cezasıdır şüphesiz. Benim düşümcemi değil kuvvetli ihtimali söyledim. Şahsi düşüncem: küme düşme cezasıBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Şimdi arkadaşlar
Fener'in yerine bizim gittiğimiz sezon da Fener'in cezasından düşecek mi
Yoksa bu sezondan itibaren mi 2 yıl gitmeyecekler
Yani
bu yıl ve sonraki hak kazandığı herhangi bir yıl mı
Yoksa;
bizim gittiğimiz sezon ve bu sene de alınmadığı için cezasını çekmiş mi olacak Fb.
Tam bir netliğe kavuşsa iyi olacak aklımdayken soriyim.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
Yorum