İlk olarak Turgay 6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAralarında Bazı akıllılarda çıkıyor kendi çapında
soydaner1 - 25.06.2013 23:02
bu takım direk ikinci lige gitmeli şeremifiz namusumuz için)
Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüntekin Onay bile bizi savundu valla şaşırdım...Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
-
İlk olarak Murat Varol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo da şerefi doğru yazamamış)
Yorum
-
İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler ANTU şifresi lazım,
Sadece girip okuyacğım birşey yazmayacağıma söz veriyorum arkdşlr , okumak içn aldıgınız üyeliğiniz alabilirmiyim özel mesajdan şifre ve kullanıcı adı , sadece girip okuyacağım. Şu an daha fazla keyf alacağım bişey olamaz
Yorum
-
Arkadaşlar başkanımızın itidal çağrısını olumlu karşılamamız gerekiyor.
Koskoca Trabzonspor'un başkanı, çıkıp da gaza gelmiş bir yorum yapmamalı, başka bir takımı ilgilendiren negatif bir karara sevinç gösterileri ile yaklaşmamalı.
Başkanımız Trabzonspor başkanlık makamına yakışanı yapmıştır, "biz gerekeni yapıyoruz zaten, ama bugün bunu anlatacak gün değil" mesajı vermiştir.
Her şeye olumsuz yaklaşmayalım."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
Yorum