Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nası koyduk ama...
    Tam yerine çok iyi koyduk abi.
    You Will Never Walk Alone
    Liverpool F.C

Yorum

• Uefa dan beklentim kararlarını el altından TFF ye dikte ettirmesi ve uygulatmasıydı.Atilla Dilaver böyle bir isteğin olduğunu söylüyor,2+1 den daha güzel bir gelişme benim için...

Yorum

• trabzonspor bundan sonra 2010 2011 sezonunda alamadığı paralarının da peşine düşmelidir,faiziyle birlikte almak için fenere ve tffye dava açmalıdır..ayrıca bu şikecilere ödül gibi cezadır,ligden düşürülmesi için de her türlü davayı açmalıdır..ayrıca eskişehir,sivas ve diğer kulüplere de dava açıp başta bülo olmak üzere diğer şikecilerin de futboldan uzaklaştırılması için her platformda takipçisi olmalıdır..yoksa bu ceza şahsen beni tatmin etmez..bu ceza ancak açacağımız davaların dayanak noktasıdır.

Yorum

• MAAda şu kadarcık yürek varsa çıkar adam gibi yapılan pazarlıkları açıklar..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaslar yazdigimi okumadiniz galba....uefa fb nin kume dusmesini istedi yazisini gondrdi...duydunuzmu?

Gördük kardeşim, zaten bende yazdım Atilla Dilaver Kadırga Tv'de söyledi

Efsane Efsane ne efsanesi!!!!

a.. k....m ŞİKEBAHÇESİ!!!

Kanırta Kanırta,2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Atilla Dilaverin konuşmasını ben de dinledim.Uefa sezon başlamadan düşür emri vermiş...

Yorum

• En son Sibel tarafından düzenlendi; 25.06.2013, 23:29.

Yorum

• Selam arkadaslar,

o gün geldi bugün rahatladik artik.

Gazsaray baskani bir kac hafta önce Fener düserse ben nasil stadyumu dolduruyum diyordu. Yani haberi vardi küme düsmeden hernekadar aciklamadan sonra mecburen yalanlamasi gereksede.

Atilla Dilaverde 3 sey gereceklesmeden Adalet sayilmaz dedi. Kupa, kayiplarimizin iadesi, fenerin küme düsmesi. Uefanin tff ye feneri küme düsür dediginide iddaa etti.

Simdi merak ediyor fener kacinci lige inecek ?

Sanirim bankasyaya düserse sadece göbek atmasi gerek.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak BayzanTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    daha yeni kendim izledim dinledim arkadas)
                    o zaman ben pavorottiye benzettim..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• sikebahce uefa tahkimine basvuracakmis.su cezayi bes'e tamamlasalar ne guzel olur akaminko..

Yorum

• ayrıca şikecilerin küme düşmediği hiç bir ceza beni mutlu etmez, demeyi unutmuşum. aziz yıldırım mahkemede boşuna mı 30 bin tl gelir gösterdi, tüm fenerliler fenerin zararı için onun peşine düşeceklerini biliyordur, büyük ihtimalle bütün varlığını başkalarının üzerine yapmış ve paracıklarını çoktan dışarı çıkarmıştır.

Yorum

• Başkanı dinledim ve burayı biraz okudum da hayal kırıklığına uğradım.Başkan frene basmış, burda çoğunluk kupa peşinde.

Öncelik kesinlikle fb nin küme düşmesi olmalı.Ve bunu bu federasyona yaptırmalıyız, öylesi daha zevkli.

Yorum

• fenerlilerin bu ara dinledigi tek sarki..

Yorum

• Türkiye'de şike yok dendi, Uefa gitti 2 takımı men etti yöneticiler hakkında ise büyük ihtimal ömür boyu men cezası verecek.

O Zaman Türkiye'de alınan kararların bozulması gerekecek çünkü ikisi birbirine hiç uymuyor
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• aziz yıldırımın cezası ne olacak..fener 2 +1 olduguna göre aziz yıldırımı neden acıklamadı...
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X