Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    FBlilerin, M. Ali Aydınlar'dan özür dilemek için kuyruğa girme zamanı geldi
    ozaman onun dediklerini yapsalardı şimi bunlar olmayacaktı
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bazen hayaller ile gerçekler arasında 1 harf kadar fark vardır kanırta kanırta değil anırta anırta şike şike değil sike sike 2010-2011 sezonu şampiyonu tertemiz TRABZONSPOR kazım abiye selam olsun!!!
      ağzına sağlık...rahatladım
      1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• İlk olarak BayzanTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaslar Atilla Dilaver daha yeni kadirga tv de acikladi, uefa tff den fenerbahceyi ligler baslamadan once küme düsur emri vermis
        evet bende dinledim
        adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Atilla Dilaver: UEFA sezon başlayana kadar Fenerbahçe'nin küme düşürülmesini TFF den gayrıresmi olarak istedi.

Yorum

• NE güzel bir gün,Kazım abiye gönderiyorum bu güzel günü...Adalet er gec haklının yanında olacaktır....
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• her şey 30 gün içinde netleşecek arkadaşlar bu defa lobiside medyasıda hiç bir fayda vermez....
              Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İzleyebileceğimiz bir yayın var mı bir ses veriniz
                2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
                Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
                https://twitter.com/U_TS1967
                https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Atilla Dilaver: UEFA sezon başlayana kadar Fenerbahçe'nin küme düşürülmesini TFF den gayrıresmi olarak istedi.
                  kupanın gelmesi kolay olmayak ama kesin gelecek...
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• aha aha hahaaaaa
                    kuş beyinliler ağlaşıyor.

"cezanın bitmesi için Avrupa Kupası veya ŞL´ye gitme hakkını elde etmek gerekiyor bu 2 senede.
                    Çünkü "UEFA müsabakalarına katılmaya hak kazandığı‚ önümüzdeki 3 sezon" diyor bizim sitede.
                    Yani mesela 6. oldun bu sene uefaya gidemedin‚ cezadan sayılmıyor‚ benim anladığım. "

Yorum

• Arkadaslar yazdigimi okumadiniz galba....uefa fb nin kume dusmesini istedi yazisini gondrdi...duydunuzmu?
                      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

arkadaslar Atilla Dilaver daha yeni kadirga tv de acikladi, uefa tff den fenerbahceyi ligler baslamadan once küme düsur emri vermis
                        yanlışınız var, kadırga tvde pavorotti var..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• TV'lerde yavaş yavaş kupa el değişmeli sözleri dillendirilmeye başlandı, biliyorlar ki o kupa gelmedi mi cezanın boyu maddi ve ülke olarak daha da büyüyecek, yavaş yavaş yola geliyorlar.
                          Hatta serhat ulueren denilen başkan yağcısı bile bunların peşindeyim gerekirse bunları futboldan uzaklaştırmak için programlar yapacağım bile dedi. zoruna gittiğinden değil elbet çok daha büyük cezaları gördüklerinden. hadi tff inatlaş uefa ile diyorum sadece

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yanlışınız var, kadırga tvde pavorotti var..

daha yeni kendim izledim dinledim arkadas)
                            2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

yapmayın beyler kalbim var!
                              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kupanın gelmesi kolay olmayak ama kesin gelecek...
                                sadece 30 gün merak etme o kupa gelecek... ama acıkcası fb nin müzesine giren kupayı bizim müzeye koymasınlar onun için ayrı bir yer yapılsın .. Hatta Trabzon meydanında sergilensin anlamı büyük..

o kupayı tarafdar hak etti...
                                Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

Çalışıyor...
                                X