Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selamun aleykum geri geldim. Nöbete devam.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nasıl bir yargımız var yahu 2 yıl bekle

tam uefa cezayı verecek mahkeme "KARA MURAT" benim desin iyimi.

gezi parkında halk sokağa dökülüncede böyle yaptılar mahkeme hemen yürütmeyi durdurma kararı verdi
      AKP nin tarafsiz yargisi. Referandumdan once tarafliydi yargi, simdi ileri demokrasi seviyesine ulasti...

BU karar cok midemi bulandirdi, Tayyip orda oldugu surece bize kupayi vermemek icin ellerinden geleni yapicaklar
      6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Murat Şahinbaş ‏@MarcoRuben61 7 dk
        Nihayet Beklediğim Kişi Yazdı:EFA'nın kararları FB ve BJK kulüplerine tebliğ edildi an itibariyle...Haydi bakalım şimdi bekleyelim
        Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• dayanamıyorum artık, kalkıcam bilgisayar başından nefes alayım, umarım döndüğümde güzel haberlerle karşılaşırım, selametle..
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar UEFA'nın "Bu kişiler artık kulüpte görevli değil" deyip ceza vermeyecek olması tamamen safsatadan ibaret. Şu an değilse 2011'de görevdeydi, ve dava 2011'e ait.
            Tipik bir şark kurnazlığı olur bu durum.

Böyle bir halde ne karar olacağını herkes iyi bilir. Yani en başa geri dönmüş oluruz. Bizde birkaç adam buluruz. Her türlü pisliği yaptiririz ve ilişkilerini ayiririz, olur biter...

Yok öyle üç kurusa beş lokma...
            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Bu Hafta Açıklıyor)

İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              AKP nin tarafsiz yargisi. Referandumdan once tarafliydi yargi, simdi ileri demokrasi seviyesine ulasti...

BU karar cok midemi bulandirdi, Tayyip orda oldugu surece bize kupayi vermemek icin ellerinden geleni yapicaklar
              Yahu tayyip işi gücü kalmadı bunlarlamı uğraşacak ülkede işler karışık dolar 2 ye çıkıyor tek derdi bu kaldı adamın

TRABZONSPOR ~| '
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Erdem Egemen ‏@ErdemEgemen 2 dk
                Tedbir kararı aslında FIFA DT geregi agustos 2011'de TFF tarafından verilmeliydi. TFF'nin bilincli tercume hatası nedeniyle uygulanmadı.

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Bu Hafta Açıklıyor)

İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Murat Şahinbaş ‏@MarcoRuben61 7 dk
                  Nihayet Beklediğim Kişi Yazdı:EFA'nın kararları FB ve BJK kulüplerine tebliğ edildi an itibariyle...Haydi bakalım şimdi bekleyelim
                  Ulan bu twitteri icaat edenin ben taaa .....

Fatihin fethettigi yavuzun yönettigi kanuninin dogdugu şehrin evladiyiz

Yorum

• Sabır taşı olsak şimdiye çatlamıştık.

Yorum

• Maşşalah yargı da 15 günde karar vermiş
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugün fb ile alakalı olup olmamaları önemli değil, şike yapıldığı tarihte fbnin başkanı idi, olaya buradan bakılır.

Bu şuna benziyor;
                        Arabanız ile kaza yapıyorsunuz,
                        aradan zaman geçiyor tam ceza yiyecekken arabayı satıyorsunuz,
                        sonra "araba bende değil ki ben ceza yiyemem" diyemezsiniz, kaza sırasında arabayı kullanan sensin,haliyle cezayı da sen yersin...
                        İyi diyonda bunlar fenerli... bunlarda mantık aranmaz ..böylede bi gerçek var

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Bu Hafta Açıklıyor)

İlk olarak HoliganLaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ulan bu twitteri icaat edenin ben taaa .....

Fatihin fethettigi yavuzun yönettigi kanuninin dogdugu şehrin evladiyiz
                          Yahu şu imzanı hep telefonda mesaj diye okuyorum aklım karışıyor birader

TRABZONSPOR ~| '
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Bunlar tam kuş. Şike kararında yargıtay karar vermedi , yargı süreci devam ediyor diyorlar. Azize ve yalaka yöneticileri için mahkeme bugün külple ilişkilerine tedbir koyuyor onların kulüple alakaları olmadığı için uefa ceza veremez diyorlar. valla çığır açan bir bakış açısı.. biri , ikisi , üçü değil % 98 i böyle ... çevremde aklı selim bir iki arkadaşım var fenevli onlar nedeniyle % 2 lik bir pay bıraktım

Yorum

• geçsinler efenim. Serdar adalı nın ne zamandan beri bjk ile ilişiği kesik. Ama bjk da şemsiye kurbanı.
                              Oscar CARDOZO
                              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Dava fb spor kulübü Derneği ile ilgili yani uefa ceza verebilir fb tffye aş diye kayıtlı tv8de hukukcu adam söyledi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
                                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Çalışıyor...
                                X