Selamun aleykum geri geldim. Nöbete devam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl bir yargımız var yahu 2 yıl bekle
tam uefa cezayı verecek mahkeme "KARA MURAT" benim desin iyimi.
gezi parkında halk sokağa dökülüncede böyle yaptılar mahkeme hemen yürütmeyi durdurma kararı verdi
BU karar cok midemi bulandirdi, Tayyip orda oldugu surece bize kupayi vermemek icin ellerinden geleni yapicaklar6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun
Yorum
-
Murat Şahinbaş @MarcoRuben61 7 dk
Nihayet Beklediğim Kişi Yazdı:EFA'nın kararları FB ve BJK kulüplerine tebliğ edildi an itibariyle...Haydi bakalım şimdi bekleyelim
Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar UEFA'nın "Bu kişiler artık kulüpte görevli değil" deyip ceza vermeyecek olması tamamen safsatadan ibaret. Şu an değilse 2011'de görevdeydi, ve dava 2011'e ait.
Böyle bir halde ne karar olacağını herkes iyi bilir. Yani en başa geri dönmüş oluruz. Bizde birkaç adam buluruz. Her türlü pisliği yaptiririz ve ilişkilerini ayiririz, olur biter...
Yok öyle üç kurusa beş lokma...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Bu Hafta Açıklıyor)
İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAKP nin tarafsiz yargisi. Referandumdan once tarafliydi yargi, simdi ileri demokrasi seviyesine ulasti...
BU karar cok midemi bulandirdi, Tayyip orda oldugu surece bize kupayi vermemek icin ellerinden geleni yapicaklar
TRABZONSPOR ~| '# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Bu Hafta Açıklıyor)
İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Şahinbaş @MarcoRuben61 7 dk
Nihayet Beklediğim Kişi Yazdı:EFA'nın kararları FB ve BJK kulüplerine tebliğ edildi an itibariyle...Haydi bakalım şimdi bekleyelim
Fatihin fethettigi yavuzun yönettigi kanuninin dogdugu şehrin evladiyiz
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün fb ile alakalı olup olmamaları önemli değil, şike yapıldığı tarihte fbnin başkanı idi, olaya buradan bakılır.
Bu şuna benziyor;
Arabanız ile kaza yapıyorsunuz,
aradan zaman geçiyor tam ceza yiyecekken arabayı satıyorsunuz,
sonra "araba bende değil ki ben ceza yiyemem" diyemezsiniz, kaza sırasında arabayı kullanan sensin,haliyle cezayı da sen yersin...
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Bu Hafta Açıklıyor)
İlk olarak HoliganLaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan bu twitteri icaat edenin ben taaa .....
Fatihin fethettigi yavuzun yönettigi kanuninin dogdugu şehrin evladiyiz
TRABZONSPOR ~| '# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
Bunlar tam kuş. Şike kararında yargıtay karar vermedi , yargı süreci devam ediyor diyorlar. Azize ve yalaka yöneticileri için mahkeme bugün külple ilişkilerine tedbir koyuyor onların kulüple alakaları olmadığı için uefa ceza veremez diyorlar. valla çığır açan bir bakış açısı.. biri , ikisi , üçü değil % 98 i böyle ... çevremde aklı selim bir iki arkadaşım var fenevli onlar nedeniyle % 2 lik bir pay bıraktım
Yorum
Yorum