Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar yarın ceza çıkmazsa federasyon yandı neden derseniz fenevbahçe ölümüne tazminat talep edecektir biz şike yapmadık sen bizi şampiyonlar ligine göndermedin falan o yüzden federasyon da bu yönde lobi yapmalı yoksa ayvayı yer bizde aynı şekilde dava açabiliriz ama bunlar fener oldu mu dizleri titrer şerefsizlerin.
    Birşey yapamazlar. UEFA'dan tazminat istemeyezler çünkü CAS'a açtıkları davayı geri çektiler. O haklarından feragat ettiler yani. Tff'ye de açamazlar çünkü Tff feybe yöneticilerine aslında ceza verdi. Şikeye teşebbüsten verdi. Yani üstü kapalı şikeden verdi çünkü "Teşebbüs" gibi bir terim uluslararası futbol çevresinde yok.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yarin herkes formasini giysin ve bekleye....gecsin....ben şole bir ceza verilsin istiyorum....şb bizim borcumuzu odesin ve kulube exstra 100 trilyon para versin avrupadan 3 tane kaliteli adam alsin bize hibe etsin...sonra o kupayi kendi elleriyle sampiyon trabzonspor dur diyerek kulube getirsin....sonra biz ptt ligini dusuyoruz hadi size eyvallah desin v en son kendine semsiye alsin kendi isini kendi gorusun.....olmazmi
      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yarin herkes formasini giysin ve bekleye....gecsin....ben şole bir ceza verilsin istiyorum....şb bizim borcumuzu odesin ve kulube exstra 100 trilyon para versin avrupadan 3 tane kaliteli adam alsin bize hibe etsin...sonra o kupayi kendi elleriyle sampiyon trabzonspor dur diyerek kulube getirsin....sonra biz ptt ligini dusuyoruz hadi size eyvallah desin v en son kendine semsiye alsin kendi isini kendi gorusun.....olmazmi
        Yetmez ama evet
        SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yetmez ama evet
          İlk el insaf, bu da yetmez diyorsun diye geçirdim aklımdan. Sonra da dedim ki, bunlara her şey müstehak. Ver odunu
          Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
          sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yetmez ama evet
            Yetmezse devam ederiz panpa sonraa o semsiyeyle yaptiklarini haydargoggle anlatsin butum turkiye bilsin sorun neymis
            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• mahkeme kararlarına ön yargı diyen şekip avukat
              şemsiye açılmış ama yara taze farkında değiller

Yorum

• Pişkin pişkin hala diyorlar bu süreç bir iki günlük değil.akıllarınca çakallık yapıp kupamızı vermemeye çalışacaklar.Cezalar bir açıklansın eğerki lig başlayana kadar kupamız gelmezse derhal takımı ligten çekelim.süper lig kura çekimine girmemeleri gerrekiyor.lig başlarsa yine aynı teraneler dönecek.Barı bu sezon çöp olmasın bizim için.

Yorum

• Şekip Mosturoğlu ile Tolga Aytöre ilk açıklamalarında çok ciddi bir mahkeme oldu diyorlar. Sonrasında 16.ağır ceza mahkemesini baz aldılar diyorlar. Ayrıca sorulan sorulara çok iyi şekilde cevap verdiklerini anlatıyorlar. Ceza almayı düşünmediklerini söylüyorlar...

Bende sadece 16.ağır ceza mahkemesinin verdiği kararı baz alanlar bunlara ayarı verecek diyorum.

Fenerbahçe'nin UEFA'nın İsviçre'deki binasında gerçekleşen duruşmalı toplantısının ardından iki yönetici Deniz Tolga Aytöre ve Şekip Mosturoğlu açıklamada bulundu.
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• kişisel görüşüm bjk ye 3 yıl men ve yöneticilere ömür boyu men ve -puan cezası...fenere 5 yıl men yöneticelere ömür boyu men + 2 alt lige küme düşürme ve - puanla lige başlama. daha sonra itirazlarla biraz hafifletilir belki.
                    Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Bence atlanılan olaylar var.
                      Şikecilerin başı " Aziz Yıvdıvım" ile dönemin başkanı Mahmut Özgener arasında ki tapeler unutulmamalı.

Şekip'in Tahkimde 6-1 öndeyiz tapesi unutulmamalı

Uefa için bunlar bile yeterli

Ekin, Tarla, Zenci, İşçi olayından daha önemliler bence

Yorum

• renkdaşlar buguün kandil yatıp kalkıp dua edelim bu son şansımız valla eger uefa ceza vermezse zaten bizim adaletsiz şerefsiz federasyon olayı kapatır uefa içinde bitmiştir zaten gerisini diemiorum Allahım yardımcımız olsun adalet yerini bulsun...

Yorum

• s.a. namuslu futbol paydaşları
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA D. Kurulu Kararı Önümüzdeki Hafta Açıklıyo

Aleykum selam

TRABZONSPOR ~| '
                            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• dünden beri ne var ne yok bir gelişme varmı ?
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Artık kaçacak yerleri kalmadı
                                Yarın uyandığımızda herşey farklı olacak inşallah!
                                "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                                Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

Çalışıyor...
                                X