İlk olarak melih61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Yarin herkes formasini giysin ve bekleye....gecsin....ben şole bir ceza verilsin istiyorum....şb bizim borcumuzu odesin ve kulube exstra 100 trilyon para versin avrupadan 3 tane kaliteli adam alsin bize hibe etsin...sonra o kupayi kendi elleriyle sampiyon trabzonspor dur diyerek kulube getirsin....sonra biz ptt ligini dusuyoruz hadi size eyvallah desin v en son kendine semsiye alsin kendi isini kendi gorusun.....olmazmi''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarin herkes formasini giysin ve bekleye....gecsin....ben şole bir ceza verilsin istiyorum....şb bizim borcumuzu odesin ve kulube exstra 100 trilyon para versin avrupadan 3 tane kaliteli adam alsin bize hibe etsin...sonra o kupayi kendi elleriyle sampiyon trabzonspor dur diyerek kulube getirsin....sonra biz ptt ligini dusuyoruz hadi size eyvallah desin v en son kendine semsiye alsin kendi isini kendi gorusun.....olmazmiSEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.
Yorum
-
İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYetmez ama evetDalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
-
İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYetmez ama evetsonraa o semsiyeyle yaptiklarini haydargoggle anlatsin butum turkiye bilsin sorun neymis
''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
Pişkin pişkin hala diyorlar bu süreç bir iki günlük değil.akıllarınca çakallık yapıp kupamızı vermemeye çalışacaklar.Cezalar bir açıklansın eğerki lig başlayana kadar kupamız gelmezse derhal takımı ligten çekelim.süper lig kura çekimine girmemeleri gerrekiyor.lig başlarsa yine aynı teraneler dönecek.Barı bu sezon çöp olmasın bizim için.
Yorum
-
Şekip Mosturoğlu ile Tolga Aytöre ilk açıklamalarında çok ciddi bir mahkeme oldu diyorlar. Sonrasında 16.ağır ceza mahkemesini baz aldılar diyorlar. Ayrıca sorulan sorulara çok iyi şekilde cevap verdiklerini anlatıyorlar. Ceza almayı düşünmediklerini söylüyorlar...
Bende sadece 16.ağır ceza mahkemesinin verdiği kararı baz alanlar bunlara ayarı verecek diyorum.
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Artık kaçacak yerleri kalmadı
Yarın uyandığımızda herşey farklı olacak inşallah!"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
Yorum