UEFA, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın dosyasını ayırmış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit savunmalarının bir kısmı 2-3 dakikalık maç özetleri ve 90 dakikalık maç görüntülerinden oluşuyor.
Lyon - Zagreb maçını örnek gösterecekler ve "İzleyin eğer şike varsa söyleyin bize." diyecekler.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit savunmalarının bir kısmı 2-3 dakikalık maç özetleri ve 90 dakikalık maç görüntülerinden oluşuyor.
Lyon - Zagreb maçını örnek gösterecekler ve "İzleyin eğer şike varsa söyleyin bize." diyecekler.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şu hangi maçta idi hatırlayamadım ama görüntüler bende var, kaleci müsfettesinin top gelirken elini çektiği pozisyon...Uefada da vardır sanırım. azize onu gösterseler onlardaSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu hangi maçta idi hatırlayamadım ama görüntüler bende var, kaleci müsfettesinin top gelirken elini çektiği pozisyon...Uefada da vardır sanırım. azize onu gösterseler onlarda
Hakkımı helal etmiyorum!Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes Fenerbahçe'yi söylüyor ama Beşiktaş'ın da işi çok kolay olmayacak. Adamlar biz temiziz yazını vermişler UEFA'ya şimdi sorarlar. Hani temizdiniz diye? Şimdi bunun hesabını nasıl verecekler?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
UEFA maçlara bakmaz. maç öncesi anlaşma var mı ona bakar? tapelerde hepsi var zaten. görüntülerle şikenin olmadığını kanıtlamak mümkün değildir. bunu defalarca söyledik. fb nin bu savunması kendisini batırır. adamlara maç öncesi futbolcularla yaptığı konuşmalar, yöneticilerin konuşmaları sorulacak bunları anlatması lazım ki mahkemede suçlu bulundular. kısaca fb nin durumu berbat. bjk nın bir ihtimal kutulma ihtimali olabilir ufak bir cezayla.Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe savunmaya futbolcuları da götürüyordu. Ne oldu o iş?düşünesine fb li taraftarların orada polisle çatıştığını
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Lyon - Zagreb maçını örnek gösterecekler ve "İzleyin eğer şike varsa söyleyin bize." diyecekler.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike teklifini reddetmiş olmasına rağmen, UEFA'ya bilgi vermedi diye adamın hakemlik hayatını bitiriyorlar
Bunun hayata geçmesi demek diğer suçların ne kadar vahim olduğunu gözler önüne seriyor
Yorum
-
nasıl yapıldığını bilemedim
benim dediğim bu
En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 21.06.2013, 13:59.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
Ben, fb ile tff arasindaki son günlerde yasanan sözde soguklugun bir aldatmacadan ibaret oldugunu düsünüyorum.
Bunlar birbirlerine rest cekiyormus gibi görünüp arka planda cok sey karistirdilar son bir haftada. Belki Uefa ile anlasma bile yapmislardir.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
Yorum