Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın dosyasını ayırmış.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yiğit savunmalarının bir kısmı 2-3 dakikalık maç özetleri ve 90 dakikalık maç görüntülerinden oluşuyor.

Lyon - Zagreb maçını örnek gösterecekler ve "İzleyin eğer şike varsa söyleyin bize." diyecekler.
      Güzeel, UEFA'ya eyyamcısınız diyecekler yani.
      Özkan SÜMER

Yorum

Yiğit savunmalarının bir kısmı 2-3 dakikalık maç özetleri ve 90 dakikalık maç görüntülerinden oluşuyor.

Lyon - Zagreb maçını örnek gösterecekler ve "İzleyin eğer şike varsa söyleyin bize." diyecekler.
        Mis gibi işte. Adam şikeyi "anlaşma suçu" olarak tanımlamış. Bu fbliler kalkıp bak sahada şöyle oldu, böyle oldu demeye çalışıyor. Mantık hatası diz boyu...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Nyon'daki protesto için bedava uçak kaldırılıyormuş.

Yorum

• Şu hangi maçta idi hatırlayamadım ama görüntüler bende var, kaleci müsfettesinin top gelirken elini çektiği pozisyon...Uefada da vardır sanırım. azize onu gösterseler onlarda
            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• eskişehire attıkları 2. golü gösterseler 10 sene men yerler..
              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu hangi maçta idi hatırlayamadım ama görüntüler bende var, kaleci müsfettesinin top gelirken elini çektiği pozisyon...Uefada da vardır sanırım. azize onu gösterseler onlarda

Hakkımı helal etmiyorum!
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herkes Fenerbahçe'yi söylüyor ama Beşiktaş'ın da işi çok kolay olmayacak. Adamlar biz temiziz yazını vermişler UEFA'ya şimdi sorarlar. Hani temizdiniz diye? Şimdi bunun hesabını nasıl verecekler?
                  ve o dönemim bjk başkanı yıldırım demirören..
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• UEFA maçlara bakmaz. maç öncesi anlaşma var mı ona bakar? tapelerde hepsi var zaten. görüntülerle şikenin olmadığını kanıtlamak mümkün değildir. bunu defalarca söyledik. fb nin bu savunması kendisini batırır. adamlara maç öncesi futbolcularla yaptığı konuşmalar, yöneticilerin konuşmaları sorulacak bunları anlatması lazım ki mahkemede suçlu bulundular. kısaca fb nin durumu berbat. bjk nın bir ihtimal kutulma ihtimali olabilir ufak bir cezayla.
                    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

Fenerbahçe savunmaya futbolcuları da götürüyordu. Ne oldu o iş?
                      niye götürsünlerki karardan sonra zaten orası karışacak düşünesine fb li taraftarların orada polisle çatıştığını

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

tek eğlence fenerbahçe...

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şike teklifini reddetmiş olmasına rağmen, UEFA'ya bilgi vermedi diye adamın hakemlik hayatını bitiriyorlar
                          Bu detay çok çok önemli bir madde, bu maddeye çok güveniyorum.
                          Bunun hayata geçmesi demek diğer suçların ne kadar vahim olduğunu gözler önüne seriyor

Yorum

• Şu sıralar üye alımına daha dikkat edebilir miyiz?

Üye olan hemen gelip mesaj yazamasın en azından şöyle 3 gün falan geçsin.

Yorum

• nasıl yapıldığını bilemedim
                              benim dediğim bu

En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 21.06.2013, 13:59.
                              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Ben, fb ile tff arasindaki son günlerde yasanan sözde soguklugun bir aldatmacadan ibaret oldugunu düsünüyorum.

Bunlar birbirlerine rest cekiyormus gibi görünüp arka planda cok sey karistirdilar son bir haftada. Belki Uefa ile anlasma bile yapmislardir.
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Yükleniyor...
                                X