Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kupa istemiyorum yeterki ceza verilsin demek kupa istiyorum demektir

ben de kupa istemiyorum -1 bile olsa ceza yesinler yederli
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• zaten verilecek bir ceza kupanın geleceğini işaret eder.... hey yer TRABZON yani
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet. Ben kupa istemiyorum yeter ki ceza verilsin diyenler var.
        bence herkes istiyor kupayı ama önceliğimiz adalet yerini bulsun diyorlar bence...
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kutlamalarda statda aynı anda binlerce şemsiyenin açılma anı
          çok çılgın olur

mükemmel bir görsel şölen olur

aklıma geldikçe içim içime sığmıyor

kenti düşünsenize, avni aker yetmez alan olarak kutlamalara muhtemelen akyazı alanında organizasyon olur bütün kentin yaz günü bordomavi şemsiyelerle akyazıya yürüdüğünü düşünün))
          https://twitter.com/parktakiamca

Yorum

• Kupa ve fenerin küme düşmesini görmeyi çok istiyorum. Tabi bu durumun sonucu olarak aziz'e sövecek ola fenerlileri görmekte ayrı bir zevk olacak.
            2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar medya dezenformasyona başladı timsaha gelmeyin.Mücadeleye devam edelim.Az kaldı biraz daha sabır

Yorum

• Türkiye'de şike olayı patlak vermeden önce UEFA Yunanistan Ligi ile uğraşıyordu şike konusunda. UEFA'nın Yunan ligi konusundaki tavrı ile 1,5 yıldır bizim ligdeki şike olayını sonuçlandırma çabaları birbirine benziyor.

Yunan liginde 54 maç inceleme altına alınmıştı. Kavala ve Olympiakos Volou takımları Yunanistanda ikinci lige düşürülmüştü. Ayrıca her iki kulübe 300 bin Euro para cezası ve kulüplerin başkanlarına ömür boyu men cezası da vermişti.
                .

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kutlamalarda statda aynı anda binlerce şemsiyenin açılma anı
                  kadıköyden kupayı almaya giderken her taraftar 1 şemsiye getirsin fenerin müzeye koyarız

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TFF başkanı şikeden dolayı disiplin kuruluna sevk edilen bjk'nın eski başkanı.

Şimdi gelsin UEFA Tff'ye inansın, şimdi gel de ceza kesme, şimdi gel de men etme

Durumlar komik olsa da, işin sonu hüzünlü bitecek şikeciler için !
                    şşşşşşttttttttttttttt

uefa görmedi bunları

sus duymasınlar

vay arkadaş ülke futbolunun düşmanımısın nesin. biz hallediyoruz

Yorum

• UEFA yetkilisi konusmus flan haberleri var gazetelerde buna sakın inanmayın böle bişey olsa uefa oyar onları atar direk konuşamazlar hepsi yalan haber ısmarlama tahmin ettiniz den çok daha büyük cezalar alıcaklar.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kupa istemiyorum yeterki ceza verilsin demek kupa istiyorum demektir

ben de kupa istemiyorum -1 bile olsa ceza yesinler yederli
                        böyle yapınca daha mı cool oluyor anlamadım ki))) şu kulağı düz tutun be kardeşim korkmayın sadece fb lilerin gözünde antipatik dururuz ve o da çok da ....

++ bence küme düşecekler

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi servisteki fenerli dostların ne diyor bu işe konuştunuzmu hiç ?
                          Birkaç gündür servise binmiyordum. İki gündür sırf onlar için biniyorum servise

Özellikle dün çok keyifli bir yolculuk yaptım. İşyerine gelene kadar yüzlerini görmek,sorularımı cevapsız bırakmaları inanılmaz güzeldi...

Anlatılmaz yaşanır derler ya...

ALLAH'ın izni ile kupayı alırsak hem onlara hem de evimizin yan tarafındaki şikecilere yapacaklarım var
                          BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak murat şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çok çılgın olur

mükemmel bir görsel şölen olur

aklıma geldikçe içim içime sığmıyor

kenti düşünsenize, avni aker yetmez alan olarak kutlamalara muhtemelen akyazı alanında organizasyon olur bütün kentin yaz günü bordomavi şemsiyelerle akyazıya yürüdüğünü düşünün))
                            yazın ortasında şemsiyeyle dolaşırız meydanda
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kadıköyden kupayı almaya giderken her taraftar 1 şemsiye getirsin fenerin müzeye koyarız
                              çok adisiniz yemin ediyorum

insan hakları diye bişey var

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Türkiye'de şike olayı patlak vermeden önce UEFA Yunanistan Ligi ile uğraşıyordu şike konusunda. UEFA'nın Yunan ligi konusundaki tavrı ile 1,5 yıldır bizim ligdeki şike olayını sonuçlandırma çabaları birbirine benziyor.

Yunan liginde 54 maç inceleme altına alınmıştı. Kavala ve Olympiakos Volou takımları Yunanistanda ikinci lige düşürülmüştü. Ayrıca her iki kulübe 300 bin Euro para cezası ve kulüplerin başkanlarına ömür boyu men cezası da vermişti.
                                Bu yüzden bizim yalaka medyamız istediği kadar AFKURSUN. Ne yaparlarsa yapsınlar acı sondan kurtulamayacaklar.
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Çalışıyor...
                                X