Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir de kupayı istemeyenler var.
    Hayret ediyorum.
    Sizin tüm mal varlığınız çalınsın ya da evladınız kaçırılsın.
    Yeter ki hırsızı bulun ne malımı isterim ne evladımı der mi onlar?
    Bence de demez.

Yorum

• Bu kupa donum noktalarindan birisi olacak
      Artik yukselise gecme zamani
      Birlik beraberlik had safhada olacak ins

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yangına körükle gitme zamanı düşene bi tekmeden bizden olmalı..

başkandan söyle giderli bi gündemi sarsacak açıklama bekliyorum...

kupayı verirsler biz bu gazla birlik beraberlikle yürür gideriz..
        bencede yangına körükle gitmeliyiz.

olayı küçültüyorlar. puan silmeymiş ptt teymiş.

bunların 3.ligde bile yeri yok.. 1 2 maç değil kaç maç şike , kaç maç teşebbüs.. teşvik primleri vs..

birde kupa vermemenin yolunu yapıyorlar.. Dünyada bunlardan daha pis bir şekilde şikeye bulaşmış bir takım varmı acaba.. bu kadar çok maç vs.
        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şikebahçeliler psikolajik savaş aşamasında şu anda. Çok stresliler...

İnsan yerine koyup tartışamamak lazım.

24'ünde fişleri çekilecek, sesleri kesilecek dostlar.
          zaten uzatmadım fazla baktımki kendi bildiklerini doğru zannediyorlar bende kısa kestim karardan sonra görüşelim dedim... ama bahaneleri hazır çok güçlü lobimiz varmış
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir de kupayı istemeyenler var.
            Hayret ediyorum.
            Bence de demez.
            Kim istemiyor kupayı Trabzonspor taraftarımı istemeyen?
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• herkes rahat olsun!

mehmet ali aydınlar neden istifa etti?

adam federasyon başkanıyken federasyona gelen yazıyı kendisine vermeyip sakladıkları için.

serdal adalı fikret orman'a niye sitem ediyor?

bu olaylar 1 aya yakın süredir kulüp tarafından bilinirken ben bunu basından öğreniyorum... diye sitem etti...

basın ne dedi bu güne kadar, uefa tff ye uyar, bu işten bi cacık çıkmaz...

peki uefa ne yaptı kimseyi kaale almayarak suçluları disipline sevk etti...

şimdi siz kendi başkanından evrak saklayan tff yemi güveniyorsunuz? her haberi yalan yanlış veren medyayamı inanır oldunuz?

arkadaşlar elimizde kapı gibi federasyon kararı var. futbolcular men edilmiş...

elimizde kapı gibi mahkeme kararı var, hapis cezaları verilmiş...

uefa gerekli cezayı kesecektir... öyle veya böyle o kupa trabzona gelicek herkes rahat olsun...

ben burdan ts clup yöneticilerine sesleniyorum lütfen 5 milyon tane şemsiye yaptırsınlar yok satıcaktır bizler şemsiyelerimizi 2010-2011 sezonu anısına gururla taşıyalım...
              https://twitter.com/parktakiamca

Yorum

• İlk olarak murat şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                herkes rahat olsun!

mehmet ali aydınlar neden istifa etti?

adam federasyon başkanıyken federasyona gelen yazıyı kendisine vermeyip sakladıkları için.

serdal adalı fikret orman'a niye sitem ediyor?

bu olaylar 1 aya yakın süredir kulüp tarafından bilinirken ben bunu basından öğreniyorum... diye sitem etti...

basın ne dedi bu güne kadar, uefa tff ye uyar, bu işten bi cacık çıkmaz...

peki uefa ne yaptı kimseyi kaale almayarak suçluları disipline sevk etti...

şimdi siz kendi başkanından evrak saklayan tff yemi güveniyorsunuz? her haberi yalan yanlış veren medyayamı inanır oldunuz?

arkadaşlar elimizde kapı gibi federasyon kararı var. futbolcular men edilmiş...

elimizde kapı gibi mahkeme kararı var, hapis cezaları verilmiş...

uefa gerekli cezayı kesecektir... öyle veya böyle o kupa trabzona gelicek herkes rahat olsun...

ben burdan ts clup yöneticilerine sesleniyorum lütfen 5 milyon tane şemsiye yaptırsınlar yok satıcaktır bizler şemsiyelerimizi 2010-2011 sezonu anısına gururla taşıyalım...
                kutlamalarda statda aynı anda binlerce şemsiyenin açılma anı
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kim istemiyor kupayı Trabzonspor taraftarımı istemeyen?
                  Evet. Ben kupa istemiyorum yeter ki ceza verilsin diyenler var.

Yorum

Hayret ediyorum.
                    Bence de demez.
                    Aynen katılıyorum...

Birde üstüne kupayı ellerinden aldıktan sonra itlerin kuduz olmuş gibi kudurmalarını izlemek ayrı zevk olacak...
                    BMN|KOCAELİ

Yorum

Hayret ediyorum.
                      Bence de demez.
                      kupa istemeyenler işine baksın ben istiyorum... benim için şamp ligi şamp kadar önemli sadece bu kupayı koymak için ayrı bir müze yapmak lazım; müze konusunda çok ciddiyim o sezonla başlayacak müze 3 temmuz 10 haziran kupanın gelişi; bu süre zarfında yapılan yavşaklıklar yalanlar baskılar kelli felli yazarlar neler yazmış neler söylemiş oraya girdiğin zaman çıkışta yüzlerine tükürmek isteyeceksin o derece bu yapılmalı...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynen katılıyorum...

Birde üstüne kupayı ellerinden aldıktan sonra itlerin kuduz olmuş gibi kudurmalarını izlemek ayrı zevk olacak...
                        abi servisteki fenerli dostların ne diyor bu işe konuştunuzmu hiç ?
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• birileri uefaya tüp kafanin ismi gecen takimin eski baskani oldugunu hatirlatsin biliyolardir ama yine gözlerine soka soka söylesin...
                          2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kutlamalarda statda aynı anda binlerce şemsiyenin açılma anı
                            Bu gerçekten mükemmel bir fikir.

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uefa olaylar ilk çıktığında Tff'ye gönderdiği mektupta açıkça adı şike ile anılan takımı (fb) düşürün diye yazdı. Ben o mektubu gözlerimle gördüm, inşallah yine aynı şekilde düşür diyecekler , Uefa'nın kanunları belli şike yaptığı maç başına 1 alt lig düşürülmedir fb düşecektir. fb için en iyi seneryo şöyle olabilir başbakan uefaya 5 yıl milli takım dahil organizasyonlara gelmiyoruz der fbye 15-20 eksi puan aldırır bu söylediğim tamamen kurallar dışı ama siyaset işte olmaz olmaz yok. Her şekilde kupa bize gelecek.
                              Bu belgeye nasıl ulaştınız? Sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz?

.
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                birileri uefaya tüp kafanin ismi gecen takimin eski baskani oldugunu hatirlatsin biliyolardir ama yine gözlerine soka soka söylesin...
                                Evet mail atıp hatırlatalım
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Çalışıyor...
                                X