UEFA'nın elinde bulunan bu 1,5 yıllık dava çok keskin sonuçlarla bitecek göreceksiniz. Zira tff'yi köşeye sıkıştırmıştır. Şike'den cezayı yiyecek, o kupa gelecek...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElimizde şemsiyeler, önümüzde FBliler koşarak...
Üstat bir geldin pir geldin vallahason basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak 52hakan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır 24 Haziran'a kadar biter ceza alırlarsa 2. ön elemeye takımlar değişecek Kasımpaşa kuraya girerhaklısın, onu düşünemedim. O zaman hemen o haftanın ilk günü, ayın 24ünde kura çekiminden önce açıklama ihtimalleri yüksek.
Yorum
-
Temiz olduklarına dair beyan verip bir de nasıl kararı itiraz için CAS'a gidebiliyorlar.
Lehlerine kullanabilecekleri tek bir satır şey yok...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben meclise molotof atıcam, birde allah nasip ederse toma deviricemYou Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElimizde şemsiyeler, önümüzde FBliler koşarak...
Sent from my iPhone using Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan Emre de nasibini alacak inşaallah ve o zaman şunu söyleyecek:
-"Keşke zamanında adam gibi cezamı çekseydim de, bugün hâlâ çocuk yapabilme gücüm yerinde olsaydı..."
.
Yorum
-
İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrtspor ve ntspor'da hüzün hakim,moral bozukluğu hakim,acı hakim.İzledikçe açılıyorum, huzur buluyorum.
koyduk muuuuuuuuuuuuu ????????????
Şemsiye açıldı, mızrak taştı, sifon çekildi bir kere2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTalip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 1 dk
SON DAKİKA : " 2013 yılının 26. Haftası TRABZONSPORUN Kupasını alacağı HAFTA OLACAK "2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRT SPOR ve NTV SPOR şikebahçeli ama ağlamak ne çare
Şemsiye açıldı, mızrak taştı, sifon çekildi bir kere
Yorum
Yorum