Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA'nın elinde bulunan bu 1,5 yıllık dava çok keskin sonuçlarla bitecek göreceksiniz. Zira tff'yi köşeye sıkıştırmıştır. Şike'den cezayı yiyecek, o kupa gelecek...
    .

Yorum

• Bir sabah uyanacaksın...
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Elimizde şemsiyeler, önümüzde FBliler koşarak...
        Fantaziye bak arkadas

Üstat bir geldin pir geldin vallaha
        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak 52hakan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayır 24 Haziran'a kadar biter ceza alırlarsa 2. ön elemeye takımlar değişecek Kasımpaşa kuraya girer
          haklısın, onu düşünemedim. O zaman hemen o haftanın ilk günü, ayın 24ünde kura çekiminden önce açıklama ihtimalleri yüksek.

Yorum

• Temiz olduklarına dair beyan verip bir de nasıl kararı itiraz için CAS'a gidebiliyorlar.

Lehlerine kullanabilecekleri tek bir satır şey yok...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Büyük şikecinin hastaneye yatması yakındır.

Yorum

• İlk olarak tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben meclise molotof atıcam, birde allah nasip ederse toma deviricem
                :d :d
                You Will Never Walk Alone
                Liverpool F.C

Yorum

• yıllarda geçse uzerinide örtse tüp kafalılar,İnşallah adalet yerini bulacak,eğer uefa cezayı patlatırsa bizim yargıdan da iyi bir karar vermek zorunda kalacaklar,bence fenerlililer taksimden hiç geri gelmesin kupamızı almayın direnişi yapsınlar puhahahah aa
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! (UEFA Disiplin Kurulu Kararı Bekleniyor)

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Elimizde şemsiyeler, önümüzde FBliler koşarak...
                    Ben bugün carsidan en saglam ve en büyük semsiyeyi alicam

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bundan Emre de nasibini alacak inşaallah ve o zaman şunu söyleyecek:

-"Keşke zamanında adam gibi cezamı çekseydim de, bugün hâlâ çocuk yapabilme gücüm yerinde olsaydı..."

.
                      Oy my grandma lâilaheillellah! Yani; Oy nenem lâilaheillellah! Emre'ye Zokora bile böyle sert girmemişti be Üstâd.

Yorum

• bu arada yönetimden bir açıklama geldimi..
                        2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Fenerliler hala günü kurtarma peşinde Yargıtay diyorlar utanmadan

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            trtspor ve ntspor'da hüzün hakim,moral bozukluğu hakim,acı hakim.İzledikçe açılıyorum, huzur buluyorum.

koyduk muuuuuuuuuuuuu ????????????
                            TRT SPOR ve NTV SPOR şikebahçeli ama ağlamak ne çare

Şemsiye açıldı, mızrak taştı, sifon çekildi bir kere
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 1 dk
                              SON DAKİKA : " 2013 yılının 26. Haftası TRABZONSPORUN Kupasını alacağı HAFTA OLACAK "
                              okuması bile tüyleri diken diken edici
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TRT SPOR ve NTV SPOR şikebahçeli ama ağlamak ne çare

Şemsiye açıldı, mızrak taştı, sifon çekildi bir kere
                                Hele dün Erdoğan Arıkan'a acayip gıcık oldum

Yorum

Yükleniyor...
                                X