Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aynen başakandan sert açıklama bekliyorum yine kabuğumuza çakilirsek bu ibneler o kupayı bize vermeyecek.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Basbakan kibirli ve kendi dogrusundan baska dogru kabul etmeyen biri surecin basinda kucuk bir kizin kupamizi neden vermiyorsunuz sozune haketmediniz ki demis ti tabi bunda ridvan nin dolduruslari inkar edilemez adaletli vicdanli biri olsaydi senol gunes i de dinlerdi ama duyacaklari isine gelmeyecekti oda kendi isine gelen rodvan nin soylemlerini baz aldi suna emin olun siz ne kadar TRabzonspor lu oseniz basbakanda fenerli adalet duygusu zayiflamis bir adamdan bahsediyoruz sonuna kadar direnecek kupayi vermemek icin kupanin verilmesi demek gecmiste yapilan tum haksizliklarin kabulu demektir bunu asla yapkaz gerekirse 10 sene avrupa ya takim yollatmaz ama fenerini korur hersey bi yana ona eskiden oy vermis biri olarak surecteki davranislarindan dolayi nefret ediyorum ama hala bi adami savunanlar var bu forum da pes diyorum adam kendi egosu icin hakkimizi vermiyor ve bazilarim8z alkisliyor ona toz kondurmuyor klasik stockholm sendromu.
      Boşuna demiyoruz Bizim 30 yıldır hasretini çektiğimiz o kupa başbakanda diye. Keşke herkes bu gerçeği görebilse...

Yorum

• Peki acaba Fenerin savunmasından sonra UEFA'nın Feneri suçsuz bulması ihtimali yok mu ?
        Bu işin üstünü kapatmak için düzenlenmiş bir tiyatro/oyun olmasın bu savunma talebi ? Oyuna gelmeyek ? Ben korkarım bu şikecilerden, her yeri bağlamış olabilirler..
        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aynen başakandan sert açıklama bekliyorum yine kabuğumuza çakilirsek bu ibneler o kupayı bize vermeyecek.
          bence şu anda kararı beklemeliyiz ondan sonra dediğin gibi istediklerimiz olmazsa sert bir açıklama yapılabilir ama şu an için erken...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Kulüpler Birliği Vakfı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı disiplin kuruluna sevk etmesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, "UEFA'nın kararını doğru bulmuyorum" dedi

UEFA'nın yargılama sonucunu beklemesi gerektiğini ifade eden Ünal, şunları söyledi:

"Neden mahkemelerin sonucu beklenmedi bilmiyorum. Ortada henüz neticelenmemiş bir dava süreci var. Eğer mahkeme sonrasında adı geçen kulüpler ve şahıslar aklanırsa, o zaman UEFA ne diyecek? İsmi geçenler, gider aslan gibi savunmalarını verirler ve dönerler. Disiplin kurulundan herhangi bir olumsuz sonuç çıkacağına inanmıyorum."

Maraton

şu pisliği (sansür koydum pislik hafif kalıyor, kız gibi olduda neyse) aslanlar gibi parçalayacak başkanımız var, yönetimimiz var.

transfer yapma şu işi yap başkan... parçala gitsin.

şu hayatta en sinir olduğum ve acıdığım insan tipidir. yalaka pislik...
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Peki acaba Fenerin savunmasından sonra UEFA'nın Feneri suçsuz bulması ihtimali yok mu ?
              Bu işin üstünü kapatmak için düzenlenmiş bir tiyatro/oyun olmasın bu savunma talebi ? Oyuna gelmeyek ? Ben korkarım bu şikecilerden, her yeri bağlamış olabilirler..
              Savunma talebi tamamen prosedür... Fener bile kendini nasıl savunacağını bilemiyor, Aziz Yıldırım tutuştu koştu hemen tüpçünün yanına..

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence şu anda kararı beklemeliyiz ondan sonra dediğin gibi istediklerimiz olmazsa sert bir açıklama yapılabilir ama şu an için erken...
                O açıklamayı bekliyeceğiniz en son adam başbakandır, şayet iş sonuçlanırsa, kesinleşirse, milletin gözünü boyamak için o zaman çıkar 1 2 cümle der belki...

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Peki acaba Fenerin savunmasından sonra UEFA'nın Feneri suçsuz bulması ihtimali yok mu ?
                  O kadarda uzun boylu değil.unutulmamalıki hırsızında kendini savunma hakkı vardır.UEFA disiplin kurulu bu kadar ağır cezalar vereceği yerde en fazla ufak tefek indirimlere gidecektir.başta İtalya ve Yunanistan futbol federasyonlarının UEFA'ya 2 yıldır amansız baskıları ortada.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O açıklamayı bekliyeceğiniz en son adam başbakandır, şayet iş sonuçlanırsa, kesinleşirse, milletin gözünü boyamak için o zaman çıkar 1 2 cümle der belki...
                    ben başbakandan değil bizim başkandan bahsediyorum...
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Düşündüğümüz kadar gerizekalı olduklarını zannetmiyorum. Böyle bir durum için TFF ile mutlaka bir hazırlık yapmışlardır. Çıkar yakında kokusu.

UEFA nın ne derece dik duracağı önemli. Bu bağlamda bir ay önce yaptığı talimat değişiklikleri ümitlerimi inanılmaz arttırıyor.
                      Oscar CARDOZO
                      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Biraz utanın, az biraz sıkılın, deyin ki; bizi yönetenler şerefsizlik yaptı biz geç de olsa gördük..
                        Ama nerde hala daha; "ne güzel giderken nereden çıktı bu modundalar"
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben başbakandan değil bizim başkandan bahsediyorum...
                          Aslında senin alıntı yaptığın cümleyi alıntı yapacaktım Bu arada Bizim başkan yarın basın toplantısı düzenleyecekmiş.. Yine hırsızlara giydirecek anlaşılan..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kulüpler Birliği Vakfı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı disiplin kuruluna sevk etmesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, "UEFA'nın kararını doğru bulmuyorum" dedi

UEFA'nın yargılama sonucunu beklemesi gerektiğini ifade eden Ünal, şunları söyledi:

"Neden mahkemelerin sonucu beklenmedi bilmiyorum. Ortada henüz neticelenmemiş bir dava süreci var. Eğer mahkeme sonrasında adı geçen kulüpler ve şahıslar aklanırsa, o zaman UEFA ne diyecek? İsmi geçenler, gider aslan gibi savunmalarını verirler ve dönerler. Disiplin kurulundan herhangi bir olumsuz sonuç çıkacağına inanmıyorum."

Maraton

şu pisliği (sansür koydum pislik hafif kalıyor, kız gibi olduda neyse) aslanlar gibi parçalayacak başkanımız var, yönetimimiz var.

transfer yapma şu işi yap başkan... parçala gitsin.

şu hayatta en sinir olduğum ve acıdığım insan tipidir. yalaka pislik...
                            bu dömbelek fener metreslerine bosuna satilmis demiyoruz..

satilmis sehirin satilmis baskani olur..

Yorum

• İşte Alper Potuk transferi veya herhangi bir Eskişehirspor futbolcusuna milyonlarca Euro akıtılmaması için güncel bir sebep.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Başkan yarın basın toplantısı düzenliyorsa, cümbüş var desenize.

Palamutu çıkarır vurur masaya yarın.

Yorum

Yükleniyor...
                                X