Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dedikleri dogru.

Ümitsizlige kapilma.

Yol haritasi:

CAS'a ic meselerimiz icin gidemiyoruz ancak UEFA'nin sorumluluklari var. UEFA bir ülkenin sorunlarini cözmesi mecburidir. Misal kupamizi almak icin UEFA yardim etmek zorundadir. Kupamiz icin CAS'a basvuramayiz ama UEFA'ya basvurabiliriz. Onlarin kupa verme yetkisi yoktur ancak dolayli yoldan kupa verdirtir. Ben karismiyorum diyemez. Aslinda diyebilir. Iste o zaman UEFA'ya CAS'ta dava acabiliriz.
    tabi bunlar uefa'dan istediğimizi alamazsak yani kararlar bizi tatmin etmezse olacak senaryolar yani
    anladığım kadarıyla cas'a direkt olarak kupamızı tff vermedi olarak değil de
    uefa diğer ülkelerde şikeye karışan takımları küme düşürdü bizde düşürmedi diye dava açabiliriz
    bunun sonucu kazanırsak fb'yi küme düşürmek zorunda kalırlar mı (dolayısı ile kupa gelirmi ?) yoksa maddi tazminat mı verir uefa bize?
    En son zarge tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 18:55.
    Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fb-gs maçından sonra yaşanan şiddet olaylarını ve başbakanın avni akerde şiddete yönelik yaptığı konuşmayı birleştirince,"şikeden daha önemli bir sorunumuz var"a doğru hızla gidiyoruz gibi geliyor bana:şiddet..

Devlet eliyle yaratılan bu şiddet umarım Thatcher modelinin ön hazırlığı falan değildir..bu provokelerin amacının fenerbahçeyi kurtarmak olduğunu düşünmek bile istemiyorum..bu işin sonu hiç de hayırlı olmayacak bu yöntemlerle..

Şimdi kupa finali var ve eşit sayıda ateşli 2 takım taraftarı karşı karşıya getirilecek..büyük olaylar bekliyorum Ankarada..
      İlk olarak ferdeco128 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olabilir. Thatcher modelini hayata geçirmek için ve ligimizi avrupadan men ettimek için her türlü şeyi yapabilir bunlar. Ar damarları çatlamışlardan her şey beklenir.

Birde başbakan ile fener arasında danışıklı döğüş var. Bizim tepkilerimizi nötrleştirmek için sözde arada kavga var imajı yaratıyorlar bana göre. yeryüzü tarihinin en büyük şikesi cezasız bırakıldı ve şampiyonluğumuzu gasp ettiler. Ama Allah her şeyi görüyor. Bize bu zulmü yapanların, iki yakası bir araya gelmesin, belalarını bulsunlar.
      arkadalar, böyle bir girişimden açıkçası ben de korkuyorum. Thatcher modeline zemin hazırlanıyor olabilir.

böylece; biz, gs, bursa gibi takımların avrupa kupalarına alınmama durumunda Tff'ye, yanlış kararlara imza atan yöneticilere vs.. zararların tazmini için dava açılmasının önüne de geçiyor olabilirler. karşı tarafın bunun gibi olası girişimlerini engellemek için bu tür yayınlar yaptırmak gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak babacan1971 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadalar, böyle bir girişimden açıkçası ben de korkuyorum. Thatcher modeline zemin hazırlanıyor olabilir.

böylece; biz, gs, bursa gibi takımların avrupa kupalarına alınmama durumunda Tff'ye, yanlış kararlara imza atan yöneticilere vs.. zararların tazmini için dava açılmasının önüne de geçiyor olabilirler. karşı tarafın bunun gibi olası girişimlerini engellemek için bu tür yayınlar yaptırmak gerektiğini düşünüyorum.
        ben bu zemin hazirlama olayini buraya 2-3 hafta önce yazmistim. demek hakliymisim. ayrica erdoganin fbnin arkasinda durmasi, yani real kisi, tüzel kisi hikayesini de yazmistim. bu sadece oy oyunu diye. bakin ben arkanizdayim, ama daha ne yapayim, uefa size cezayi verdi diyecek. sayet bu real-tüzel kisi hikayesi tutmazsa thatcher plani 2 numara. o da tutmazsa sampiyonluk gelecek. ama sabirli olmamiz lazim
        „Choose a lazy person to do a hard job.
        Because a lazy person will find an easy way to do it.“
        BILL GATES

Yorum

• FB ye ceza vermezler verselerde 105 maddeye dayandırıp ertelerler daha sonra Basit Kupa maçları başladımı uygulamaya geçerler
          Trabzonsporda sahaya bir kişi girdi Hükmen malubiyet 5maç ceza
          Sahaya atılan atletler ve konfetiler sonucu 4 maç ceza
          FB ye verilmeyen cezaları irdeleyelim
          1-Az Alkmar maçı 15 kişi birbirini bıçakladı-Avrupa maçı bizi ilgilendirmez dediler ceza vermediler
          2-Hakemin Kafası yarıldı maç öncesi oldu dediler ceza yok Hükmen malubiyet yok
          3-Rambo sahaya daldı-O deli dediler
          4-Taraftar geçen sahaya girdi-O çocuk dediler
          5-Mondragonun kafasının yanında Ses Bombası patladı her sahada olur dediler
          6-Sezon Başı Tüm taraftarlar Ş.Doneks maçında sahaya daldı-Başkanları içerde 2 maç yeter dediler
          7-Çağlayanda Polisle çatıştılar ses yok
          8-Metrobüsler otobüsler dağıtıldı stad dışı dediler
          9-Şimdi Suçluyu buldular POLİS BİBER gazı sıkmış
          10-Trabzonda 12 yaşında kızın kafasını yardılar-Başbakan talimatı ile Rakip takıma ceza olmaz dediler.
          buna benzer o kadar çok olay varki Şu an medya PKK dan beter yaşanan terör olayına kılıf bulma çalışmalarına başladı bile
          -Suçlu Polis biber gazı sıktı
          -Suçlu Polis seyirciyi tahrik etti
          -Suçlu polis Çağlayanın intikamını aldı gereksiz güç kullandı
          -Trabzonspor da yaptı
          -TFF suçlu neden kupa veriyorsun
          buna benzer zırvalara başladılar
          FB Başbakan başta olmak üzere,spor bakanı,Muhalafet partileri ve TFF tarafından Koruma altına alındı.FOSİL olduğu için onu korumak zorunda hissediyorlar kendilerini.
          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Arkadaşlar bence bunların hiçbir planı yok. kafalrındaki tek sorun Digitürk ve Feneri kurtarmak o kadar. Hatırlayın Aziz efendiyi hakim hapishaneye göderdi Digitürk direk FB-GS 6-0 lık olan maçı koydu yayına.
            Lig başladı direk playoff saçmalığı atıldı ortaya. Başkanımız çok güzel söyledi Demirören başa gelirsem kupayı TS ye vericem dedi ama başa gelince yapamayacağını gördük desteğimizi çektik dedi.
            Şu anda ortada tek başımızayız bizimle olan kulüp yok. O yüzden plan yapmayada gerek yok
            Zafer mutlak inananlarindir...

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tabi bunlar uefa'dan istediğimizi alamazsak yani kararlar bizi tatmin etmezse olacak senaryolar yani
              anladığım kadarıyla cas'a direkt olarak kupamızı tff vermedi olarak değil de
              uefa diğer ülkelerde şikeye karışan takımları küme düşürdü bizde düşürmedi diye dava açabiliriz
              bunun sonucu kazanırsak fb'yi küme düşürmek zorunda kalırlar mı (dolayısı ile kupa gelirmi ?) yoksa maddi tazminat mı verir uefa bize?
              Zor bir soru. UEFA ceza vermek zorundadir.

Ama UEFA'nin nasil bir ceza verecegi bir sisteme bagli degil.

Avukat winner renktasimiz ile biz bir konuda anlasamiyoruz maalesef. Ona göre UEFA ic islerine karismaz. Bana göre karisir. Emin oldugumuz tek sey UEFA'nin yaptirim yapmak zorunda oldugu. Nasil bir yaptirim yapacaklarini ilerde görecegiz. Sonuc olarak Sikebahce suclu bununursa, mecburen kupayi vermek zorundalar.

Her defasinda söylüyorum. FB hem düsecek, hemde kupamizi alacagiz.

Yorum

• beyler bu trabzonhaber neyin peşinde ?? amacı ne bilen varmı ??

gene asabım bozulmaya başladı..

şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birand'dan büyük GAF!

Medya Mahallesi'nde Ayşenur Arslan Türkiye'nin gündemine oturan Süper Final ve sonrasında yaşanan olaylar masaya yatırıldı. Galatasaraylı olan Gazeteci Mehmet Ali Birand programın hemen başlarında yine Fenerbahçelileri kızdıracak bir cümle sarfetti. Ayşenur Arslan'ın "Galatasaraylı olmama rağmen bugün Fenerbahçelileri savunacağım" demesi sonrasında Mehmet Ali Birand'ın "Şeytanın avukatlığını yapacaksın yani" demesi izleyenleri hayrete düşürdü. Birand bu söz sonrasında şaka dese de yine büyük bir gafa da imza atmış oldu.
                  ....

Şaşırarak da olsa doğru bir şey söylemiş...
                  Bu adam geçen 32.gün programı tanıtımında ekrana sinan geldi..Uefa bir şey yapmaz felan der demez terbiyesiz veya şerefsiz diye hiddetle bağırdı..Siz kelimesini söylerken kendi geldi ekrana...Adam rejiye bağırdım dedi,kapattılar olayı..Adamın fena gıcığı var fenere ve yardakçılarına..
                  Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                  UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• *** kısmet erkiner ara ara çıkıp süreci yönlendiren demeçler veriyor.

*** başbakan olmadan kupa verilemeyen ülkede küme düşme kupayı gerçek sahibine verme olmaz , başbakanın niyeti belli.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Birazdan N.Özdemir ve Aysal Kanal D'de afkuracak.
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

Avukat winner renktasimiz ile biz bir konuda anlasamiyoruz maalesef. Ona göre UEFA ic islerine karismaz. Bana göre karisir. Emin oldugumuz tek sey UEFA'nin yaptirim yapmak zorunda oldugu. Nasil bir yaptirim yapacaklarini ilerde görecegiz. Sonuc olarak Sikebahce suclu bununursa, mecburen kupayi vermek zorundalar.

inş.
                        ben şuna inanıyorum uefa fb yi düşürün demezse biz biraz zor alırız bu kupayı.
                        hakkımızda hayırlısı
                        ama bir kupa bu kadar alenen çalınamazdı ve hala aynı tas aynı hamam gidiyor.
                        inş.uefa sadece fb'yi 5 sene men etmez.
                        bu bizim için iyi olmaz çünkü adamları zaten 1 sene men ettiler ama kupa hala el değiştirmedi.
                        5 sene ekstra'dan men cezası verse de birşey değişmez bu ülkede
                        En son zarge tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 19:12.
                        Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben de diyorum ki, biz 102 puanla ligi bitirirsek ve şampiyon olursak, o lig zor tescil olur. Bu futbol aleminin bütün ana damarları istanbul, özlede ise fenerin elinde. bu saatten sonra onların tek amacı da, daha şiddetli bir şekilde Trabzonspor düşmanlığı yapmak. Bu işler Türkiye'de artık tamamen lobi gücüyle olan işler. Sen şampiyon olursan, ne olur olur, lig tescil olmaz. Bu dediklerim saçma şeyler mi, evet. Ama dönün bakın bakalım tam 1 senedir yaşananlar nedir? Saçmalığın önde gideni. Yani bu kadar da olmaz demeyin, daha fazlası olur.
                          Bende şunu diyorum geçen yıl Ankaragücü'nü 1-1 biten maçta yenseydik fenev şikeye cesaret edemezdi bizim berabere kalmamız farkın 7'ye düşmesi ardından feneve yenilmemiz farkın 4'e düşmesi bunları şike yapmak için dahada cesaretlendirdi Ankaragücünü yenseydik onlarda Antalya'da %90 puan kaybedecekti yanlız şunuda belirteyim burada bizimle ilgili sıkıntı yok çünkü biz ilk yarı 9 ikinci yarı 11 puan kaybı yaşadık yani gayet doğal anormal olan ilk yarı 18 puan kaybeden fenevin ikinci yarı 2 puan kaybetmesi Ankaragücü yenseydik görürdüm ben onları yok öyle 102 puan alsanda şampiyon olamazsın bal gibide olursun.

Geçen sezonun kırılma anı Ankaragücü maçında puan kaybetmemiz oldu bu maç şerefsizleri şike yapma konusunda cesaretlendirdi ben olaya şu yönden bakıyorum kaderimizde kupamızın 1 yıl fenevde kalıp sonra tekrar bize gelmesi varmış bu her zaman olacak diye birşey yok.
                          En son Süleyman Baykan tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 19:16.
                          KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

Bildigim kadariyla
                            UEFA kurallarinda "ödül iadesi" diye bir madde var $ike yapan kulüplerle ilgili
                            Ama bu avrupa kupalari için mi
                            Yoksa üye federasyonlarla mi ilgili bilmiyorum
                            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• rakip 4 koldan saldırıyor , tüm gücü ile

tahkim sonucu ne zaman ? uefa süreci ondan sonra başlar,

fenerbahçe cas'a ş.l alınmadı diye dava açıyorsa üstelik davasını geri çekiyor

Trabzonspor'un açması lazım.
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                *** kısmet erkiner ara ara çıkıp süreci yönlendiren demeçler veriyor.

*** başbakan olmadan kupa verilemeyen ülkede küme düşme kupayı gerçek sahibine verme olmaz , başbakanın niyeti belli.
                                ikisine de katılıyorum
                                trabzon valiliğinde gerçekleştirilen toplantıyı da çok merak ediyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X