Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AKP iletişim merkezinin internet sitesine girip bir şikayet yazısı yazmış ve içimi dökmüştüm.

Mealen kul hakkı yediklerini ve adil olmadıklarını anlatmaya çalışmıştım.

İşte gelen cevap. YERSEN...

11.05.2012
    SAYIN GÜNAY,

AKİM YOLU İLE GELEN BAŞVURUNUZA GENÇLİK VE SPOR BAKANI SAYIN SUAT KILIÇ ADINA (AKİM) YETKİLİSİ
    TARAFINDAN CEVAP VERİLMEKTEDİR. ÖNCELİKLE KURUMUMUZLA İLETİŞİM SAĞLADIĞINIZ VE İYİ DİLEKLERİNİZ
    İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
    SİZİNDE BİLDİĞİNİZ GİBİ 3 TEMMUZDA BAŞLAYAN SÜRECİN ADLİ YÖNÜ BAĞIMSIZ MAHKEMELERCE DEVAM ETTİRİLMEKTEDİR.
    TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TARAFINDAN SÜRDÜRÜLEN İDARİ SÜREÇTE FEDERASYON TARAFINDAN DİSİPLİN KURUKU'NA SEVK EDİLEN KİŞİLER VE KULÜPLER HAKKINDA KARAR VERİLMİŞ VE FEDERASYON TARAFINDAN GEREKLİ AÇIKLAMALAR YAPILMIŞTIR. 5894 SAYILI TÜRKİYE FUTBOL
    FEDERASYONU'NUN KURULUŞ VE GÖREVLERİ HAKKINDAKİ KANUNDA BELİRTİLDİĞİ ÜZERE ÖZERK OLAN FEDERASYONUN KARARLARINA BAKANLIĞIMIZIN VE HÜKÜMETİMİZİN MÜDAHALESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.
    EN KISA SÜREDE ADLİ SORUŞTURMANIN DA NETİCELENDİRİLMESİNİ ÜMİT EDİYOR, SAYGILARIMIZI SUNUYORUZ.
    Gençlik ve Spor Bakanlığı -
    Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ogünün dayak yediği sene gittiğini söylemiyorum.ama dayak olayını bahane ettiğide söylentiydi.yamyam olayına takılıp gittiğine inanmıyorum.fenere gidince internette fenerbahçeli ogün diye site açmıştı.o günden beri ogünden nefret ediyorum.
      ogün ve abdullaha kizamayiz. may onlari oraya satti. kendileri isteyip istemedigini söyleyemeyiz. ayrica bu acilan futbolcu siteleri futbolcularin isleri degildir. takimin yaptigi bir halkla iliskiler isidir. yani futbolculara sallamayalim. suc may in. bu futbolcu siteleri her kulüpte vardir. ve inanin topcular bu sayfalara girme bile girmezler. bunlari hep kulüpler yapar. futbolculari sempatik göstermek icin.
      „Choose a lazy person to do a hard job.
      Because a lazy person will find an easy way to do it.“
      BILL GATES

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Türkiyedeki Futbol anlayışı bu.
        Sen emek sarfedersin bir şeyler yapmaya çalışırsın.
        Ama kravatlı hırsızlar gelir çalar..

Çok anlamlı bir resim hocam
        En son Berkan tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 18:36.
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bu site nedir arkadaşlar?Daha önce burada hiç geçmedi de.

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            AKP iletişim merkezinin internet sitesine girip bir şikayet yazısı yazmış ve içimi dökmüştüm.

Mealen kul hakkı yediklerini ve adil olmadıklarını anlatmaya çalışmıştım.

İşte gelen cevap. YERSEN...

11.05.2012
            SAYIN GÜNAY,

AKİM YOLU İLE GELEN BAŞVURUNUZA GENÇLİK VE SPOR BAKANI SAYIN SUAT KILIÇ ADINA (AKİM) YETKİLİSİ
            TARAFINDAN CEVAP VERİLMEKTEDİR. ÖNCELİKLE KURUMUMUZLA İLETİŞİM SAĞLADIĞINIZ VE İYİ DİLEKLERİNİZ
            İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
            SİZİNDE BİLDİĞİNİZ GİBİ 3 TEMMUZDA BAŞLAYAN SÜRECİN ADLİ YÖNÜ BAĞIMSIZ MAHKEMELERCE DEVAM ETTİRİLMEKTEDİR.
            TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TARAFINDAN SÜRDÜRÜLEN İDARİ SÜREÇTE FEDERASYON TARAFINDAN DİSİPLİN KURUKU'NA SEVK EDİLEN KİŞİLER VE KULÜPLER HAKKINDA KARAR VERİLMİŞ VE FEDERASYON TARAFINDAN GEREKLİ AÇIKLAMALAR YAPILMIŞTIR. 5894 SAYILI TÜRKİYE FUTBOL
            FEDERASYONU'NUN KURULUŞ VE GÖREVLERİ HAKKINDAKİ KANUNDA BELİRTİLDİĞİ ÜZERE ÖZERK OLAN FEDERASYONUN KARARLARINA BAKANLIĞIMIZIN VE HÜKÜMETİMİZİN MÜDAHALESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.
            EN KISA SÜREDE ADLİ SORUŞTURMANIN DA NETİCELENDİRİLMESİNİ ÜMİT EDİYOR, SAYGILARIMIZI SUNUYORUZ.
            Gençlik ve Spor Bakanlığı -
            bana da aynısı geldi, kopyala yapıştır yapıyorlar.

Yorum

• Görmeyen var mı ?
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak TZENOS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abrurrahim albayrak ın tayyip beyi araması çok ilginç geldi bana

yani bu kadar kolay ha ,,hemşerim verin kupamızı alınterimiz kurumasın

peh anasını ya ,,rizeli olmak varmış
                bu abdurrahkan albayrak cok igrenc birisi. gördümmü midem bulaniyo. rizenin cikma macina gidecekmisin sorusuna cevabi: rahatsizlandim, gidemice. ulan demezlermi adama, sabahin 5ine kadar ayakataydin, basbakana telefon acmayi becerdin. bi özel ucak tutup gidemezmiydin..ayip, ayip, iste böyle karadenizlilirden uzak duracaksin.
                „Choose a lazy person to do a hard job.
                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                BILL GATES

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Görmeyen var mı ?
                  Gayet güzel görünüyorda ecnebice yok bende ne yazıyor
                  ---------------------------------------
                  KARADENİZ
                  TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• Bu sezonun başında FB'nin yerine ŞL'ne bizi aldıkları kararın metni.

Yorum

• http://www.canlitvradyo.org/samanyol...nli-yayin.html futbol teröristleri başlığa bakın
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bir sorum olacak
                        bilen varsa yardımcı olabilir mi?

biraz önce ilgili haberi trt türk'de kısmet erkiner'den canlı dinledim
                        dedi ki ;

cas'a yurtiçi meselelerle ilgili başvuru yapamazsınız
                        ancak konu ya veya açacağınız dava ya uefayı da katarak cas'a gidebilirsiniz

galiba bizim cas'a yada uefa'ya kupa için başvurumuzu kastediyor.
                        başvurumuz halinde davanın usulen geçersiz olacağını savunuyor.

o halde uefa fb'yi düşürün demediği takdirde
                        bu kupayı almak için ne yapmamız gerekir (yerel mahkemeler???)

belki de uefa fb'ye sadece 5 sene avrupa kupalarından men ettim diyecek
                        eğer uefa kupa işine karışmazsa sadece bu karar bize kupayı getirirmi?
                        soruma yanıt verecek kimse yokmu?
                        cas'a ancak uefa görevi ihmal etti, fb'yi düşürmedi diye dava açarız
                        bunun kupayı almada bir faydası olurmu?
                        Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fb-gs maçından sonra yaşanan şiddet olaylarını ve başbakanın avni akerde şiddete yönelik yaptığı konuşmayı birleştirince,"şikeden daha önemli bir sorunumuz var"a doğru hızla gidiyoruz gibi geliyor bana:şiddet..

Devlet eliyle yaratılan bu şiddet umarım Thatcher modelinin ön hazırlığı falan değildir..bu provokelerin amacının fenerbahçeyi kurtarmak olduğunu düşünmek bile istemiyorum..bu işin sonu hiç de hayırlı olmayacak bu yöntemlerle..

Şimdi kupa finali var ve eşit sayıda ateşli 2 takım taraftarı karşı karşıya getirilecek..büyük olaylar bekliyorum Ankarada..
                          Olabilir. Thatcher modelini hayata geçirmek için ve ligimizi avrupadan men ettimek için her türlü şeyi yapabilir bunlar. Ar damarları çatlamışlardan her şey beklenir.

Birde başbakan ile fener arasında danışıklı döğüş var. Bizim tepkilerimizi nötrleştirmek için sözde arada kavga var imajı yaratıyorlar bana göre. yeryüzü tarihinin en büyük şikesi cezasız bırakıldı ve şampiyonluğumuzu gasp ettiler. Ama Allah her şeyi görüyor. Bize bu zulmü yapanların, iki yakası bir araya gelmesin, belalarını bulsunlar.

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bir sorum olacak
                            bilen varsa yardımcı olabilir mi?

biraz önce ilgili haberi trt türk'de kısmet erkiner'den canlı dinledim
                            dedi ki ;

cas'a yurtiçi meselelerle ilgili başvuru yapamazsınız
                            ancak konu ya veya açacağınız dava ya uefayı da katarak cas'a gidebilirsiniz

galiba bizim cas'a yada uefa'ya kupa için başvurumuzu kastediyor.
                            başvurumuz halinde davanın usulen geçersiz olacağını savunuyor.

o halde uefa fb'yi düşürün demediği takdirde
                            bu kupayı almak için ne yapmamız gerekir (yerel mahkemeler???)

belki de uefa fb'ye sadece 5 sene avrupa kupalarından men ettim diyecek
                            eğer uefa kupa işine karışmazsa sadece bu karar bize kupayı getirirmi?
                            Dedikleri dogru.

Ümitsizlige kapilma.

Yol haritasi:

İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            önce tahkim kararını bildirecek.

sonra uefa kararını bildirecek.

Uefanın kararları sonucunda

Uefa gerekeni yapmazsa,

Cas a başvuracağız.

Sadri Şenerin açıklaması bu yönde ki mantıklı olanda bu.Sabırlı olmalıyız.

CAS'a ic meselerimiz icin gidemiyoruz ancak UEFA'nin sorumluluklari var. UEFA bir ülkenin sorunlarini cözmesi bir mecburiyettir. Misal kupamizi almak icin UEFA yardim etmek zorundadir. Kupamiz icin CAS'a basvuramayiz ama UEFA'ya basvurabiliriz. Onlarin kupa verme yetkisi yoktur ancak dolayli yoldan kupa verdirtir. Ben karismiyorum diyemez. Aslinda diyebilir. Iste o zaman UEFA'ya CAS'ta dava acabiliriz.
                            En son cerasus tarafından düzenlendi; 14.05.2012, 18:50.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.canlitvradyo.org/samanyol...nli-yayin.html futbol teröristleri başlığa bakın
                              Hizmet ve Hocafendi'ye laf dokununca STV de centilmen kesilmiş.

Yorum

• İlk olarak Evren Erol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi siz dediniz ki seneye şampiyon olursak kupamız verilmez.Bu anlattıklarınız değişik boyutlar.Zaten 1996,2005 ve 2011'de şampiyonluklarımız RESMEN ihlal edildi.Ama ligi normal olarak şampiyon bitirebilirsek kupamızın verilmesinde hiçbir sakınca yok bana göre.
                                Ben de diyorum ki, biz 102 puanla ligi bitirirsek ve şampiyon olursak, o lig zor tescil olur. Bu futbol aleminin bütün ana damarları istanbul, özlede ise fenerin elinde. bu saatten sonra onların tek amacı da, daha şiddetli bir şekilde Trabzonspor düşmanlığı yapmak. Bu işler Türkiye'de artık tamamen lobi gücüyle olan işler. Sen şampiyon olursan, ne olur olur, lig tescil olmaz. Bu dediklerim saçma şeyler mi, evet. Ama dönün bakın bakalım tam 1 senedir yaşananlar nedir? Saçmalığın önde gideni. Yani bu kadar da olmaz demeyin, daha fazlası olur.
                                Trabzonspor

Yorum

Yükleniyor...
                                X