Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kupayı önce Kazım Koyuncuya sonra geçen yıl Eskişehir maçı sonrası vefat eden taraftarımıza sonra tüm futbol şehitlerimize götürmeliyiz.
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Anladım, benim Trabzonsporu tutma nedenlerim sizinkiyle uyuşmuyor.

Bu konuda konuşmayacağım.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak forro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eğer bu dediğin olacaksa zaten zerre kadar itirazım yok gerekirse 10 sene men yiyelim ama uefa feneri cezasını çekmeden geri almasın
        Bir renkdaşımızın açtığı konu vardı Uefa kurallarıyla ilgili orada herşey detaylı bir şekilde yazıyordu. Benim herşeyden önce juventus marsilya örneği gözümün önüne geliyor fb o kulüplerin yanında ne ki? Ayrıca bu kulüpler küme düşürülmeden önce ülkenin başkanları uefa ile pazarlığa oturdu küme düşürmek istemediler sonra 4.lige postalandılar. Olası bir ceza vermeme durumunda uefanın her şekilde müdahale etme yetkisi var küme düşürmese bile kulübün lisansını iptal etme , Avrupa'dan men veya topluca milli takımda dahil men etme yetkisi var men cezası bittikten sonra ceza verilmeyen kulübü yine almama yetkisi var.
        Uefa İtalya'ya Yunanistan'a durun siz şike yapamazsınız size cezası var ama Tr'ye serbesttir diyebilir mi? Hiç sanmıyorum o nedenle eyvamlanmayalım.

Konuyu buldum buyrun:
        Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
        En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 24.04.2012, 03:53.
        #7 Óscar René Cardozo Marin
        #28 Abdul Majeed Waris
        #8 Mehmet Ekici
        #11 Kévin Constant

Yorum

• Kupa gelince geçen yıl verilen söz(futbolcuların heykeli dikilme olayı) tutulacak mı?
          Tutulacaksa bunlara selçuk ve engin dahil olacak mı?
          Kupa gelirse şampiyonlar ligine yine biz gideceğiz ve bu durumda transferler daha kaliteli olacak kimler alınacak?
          Kupa gelince nasıl davranacağız?
          Kupa gelince kutlama yapacak mıyız?
          Eğer yapacaksak bu yıl iki takım şampiyonluk kutlaması yapacak ve tarihe geçilecek.
          Statyumda ki kutlamaya kimler davet edilecek?
          vee bir sürü daha soruu..
          Bence artık yavaş yavaş bunları düşünelim..

Yorum

• İlk olarak Aşk-ı TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir renkdaşımızın açtığı konu vardı Uefa kurallarıyla ilgili orada herşey detaylı bir şekilde yazıyordu. Benim herşeyden önce juventus marsilya örneği gözümün önüne geliyor fb o kulüplerin yanında ne ki? Ayrıca bu kulüpler küme düşürülmeden önce ülkenin başkanları uefa ile pazarlığa oturdu küme düşürmek istemediler sonra 4.lige postalandılar. Olası bir ceza vermeme durumunda uefanın her şekilde müdahale etme yetkisi var küme düşürmese bile kulübün lisansını iptal etme , Avrupa'dan men veya topluca milli takımda dahil men etme yetkisi var men cezası bittikten sonra ceza verilmeyen kulübü yine almama yetkisi var.
            Uefa İtalya'ya Yunanistan'a durun siz şike yapamazsınız size cezası var ama Tr'ye serbesttir diyebilir mi? Hiç sanmıyorum o nedenle eyvamlanmayalım.

Konuyu buldum buyrun:
            http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=35988
            uefa italya ve yunanistanı uyardı dediki eğer bu takımlara ceza vermezseniz ülkenizi 5 sene men ederim, tabi o ülkelerde adam gibi takımlar adam gibi medya ve adam gibi bir hukuk olduğu için suçsuz takımların avrupadan men edilmesine razı gelmediler ve şikecileri düşürdüler, malesef bizde bu adam gibi adamlar yok. bizim federasyon için fener bir yana dünya biryana. tek umudum uefanın fener cezasını çekinceye dek avrupaya feneri almaması bu olsun bana yeter
            SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

iyide be güzel kardeşim neyle savaşacaksın nasıl savaşacaksın son 20 yılın en iyi topunu oynadın onca hakeme onca şikeye rağmen 82 puan aldın yinede bu savaşta seni galip getirtmediler. daha nasıl savaşacaz, sahaya tanklamı girelim.
              Siyaset onları kolluyor, medya bunların köpeği, bizden daha fazla taraftarları var, bizden daha fazla paraları var, ulan hepsine tamam dedik bunlara şike yapmak bile serbes nasıl bir savaştır bu
              Kardeşim günün en iyi özeti budur.

Siyaset onları kolluyor, medya bunların köpeği, bizden daha fazla taraftarları var, bizden daha fazla paraları var, ulan hepsine tamam dedik bunlara şike yapmak bile serbest nasıl bir savaştır bu. ?

Yahu vereceğimiz bir canımız var bu savaşta. Bizim şampiyon olmamız için 102 puan mı almamız lazım illaki ?

Yorum

uefa italya ve yunanistanı uyardı dediki eğer bu takımlara ceza vermezseniz ülkenizi 5 sene men ederim, tabi o ülkelerde adam gibi takımlar adam gibi medya ve adam gibi bir hukuk olduğu için suçsuz takımların avrupadan men edilmesine razı gelmediler ve şikecileri düşürdüler, malesef bizde bu adam gibi adamlar yok. bizim federasyon için fener bir yana dünya biryana. tek umudum uefanın fener cezasını çekinceye dek avrupaya feneri almaması bu olsun bana yeter
                Düşürmedikleri taktirde men cezası kesindir. Ortada bişey yokken feneri ŞL'den men edip bizi alanda Uefa'ydı unutmayın.
                Infantino Platini federasyon baskanını görevden alma yetkileri olduğunu bile söyledi. Uefa'nın yapmayacağı tek şey şampiyonu belirlemektir.. Şampiyonlukta dava yoluyla alınabilir Örn; Beşiktaş'ın dava yoluyla aldığı 2 şampiyonluk gibi.
                En son Hatice Aslan tarafından düzenlendi; 24.04.2012, 03:59.
                #7 Óscar René Cardozo Marin
                #28 Abdul Majeed Waris
                #8 Mehmet Ekici
                #11 Kévin Constant

Yorum

UEFA'nın nerde görülmüş suçsuz takımlarla suçluları aynı kefeye koyduğu, UEFA bu kararı verme yetkisine sahiptir.Bizi CL ye aldığı gibi
                  Ayrıca diyelim sizin dediğiniz gibi oldu GS,Bursa ve Trabzon TFF ye ihtarname çektiğinide unutmayalım. 3 yıl avrupadan men edilirsek 250 milyonu paşa paşa öder TFF

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kupa gelince geçen yıl verilen söz(futbolcuların heykeli dikilme olayı) tutulacak mı?
                    Tutulacaksa bunlara selçuk ve engin dahil olacak mı?
                    Kupa gelirse şampiyonlar ligine yine biz gideceğiz ve bu durumda transferler daha kaliteli olacak kimler alınacak?
                    Kupa gelince nasıl davranacağız?
                    Kupa gelince kutlama yapacak mıyız?
                    Eğer yapacaksak bu yıl iki takım şampiyonluk kutlaması yapacak ve tarihe geçilecek.
                    Statyumda ki kutlamaya kimler davet edilecek?
                    vee bir sürü daha soruu..
                    Bence artık yavaş yavaş bunları düşünelim..
                    Arkadaşım hiçbiriniz sadri şenerin verdiği reportajı izlemedimi ?

Sadri başkan diyorki bu iş bitti. Rapor yazılmış bir iki güne bir iki güne sizde görürsünüz diyor. etik kurul raporda şike sahaya yansımadı demiş. yani kupa mupa yok. sadri başakan yabancıları avrupaya satarız iyi futbulcuları avrupaya göndeririz biz de bu ülkede gazozuna maç yaparız diyor.

biri şu röportajın linki varsa koysunda herkez dinlesin
                    SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• bir gün ligten çekildikten sonra merak ediyorum ne yazacaksınız ne çizeceksiniz ! helal olsun bize ne gururlu takımmışız ligten çekildik vay beeee !! siz azizenin şike için içerde yattıgınımı sanıyorsunuz ? bizim takım çok temiz mi bunumu sanıyorsunuz ? işin içinde başka dala verelerin döndüğünün farkında değilmisiniz ! yönetim takımı ligten çekecek öylemi nahh çeker ! şimdi diyeceklerim var ama demiyorum ! bi insan meyve veren ağacı taşlamaz. herkesi kendiniz gibi temiz sanmayın. siyasetle futbol takımları arasında dönen dalaverelerden hiçmi haberiniz yok. sahi fener yıllardır şike yaptıda bir kez şikeden yargılanmadı. şimdi yargılanması sizce hukuk sistemimizin iyiye gitmesinden mi kaynaklanıyor yoksa ? yoksa ? aklı selim bir insan az bucuk olayları anlar. trabzonspor la ilgili açılan her dosya anında kapanıyor. bir tek sorgulama yapılmıyor bir tek ?? gs hiç mi şike yapmadı bunca yıldır ? ya bjk ? yapmadığı için mi yargılanmadı ? yoksa ? o yoksanın cevabını eminim benden iyi tahmin ediyorsunuzdur.... fener kurallara uymadı bu kural şike mike alakası yok kardeşim... anlayın işte ! ben feneri savunmuyorum canı cehenneme gitsin fenerin. ben burada en babayiğit trabzonsporluyum diyen kadar trabzonsporluyum ! belkide daha fazlası ! sözlerimi çarpıtıpta bize feneri savunma diyende özelden buyursun.

hadi iyi geceler
                      u will need justice at the end..

Yorum

Arkadaşım hiçbiriniz sadri şenerin verdiği reportajı izlemedimi ?

Sadri başkan diyorki bu iş bitti. Rapor yazılmış bir iki güne bir iki güne sizde görürsünüz diyor. etik kurul raporda şike sahaya yansımadı demiş. yani kupa mupa yok. sadri başakan yabancıları avrupaya satarız iyi futbulcuları avrupaya göndeririz biz de bu ülkede gazozuna maç yaparız diyor.

biri şu röportajın linki varsa koysunda herkez dinlesin
                        Harfi harfine dinledim kardeşim, daha rapor açıklanmadan gizli olanı S. Şener nasıl görebilir ki o ropörtajta N. Özdemir'den duydum diyor! gördüm demiyor.
                        Biraz politika kardeşim politika, böyle düşün, bizler buradayız, sonununda hep beraber sevineceğiz.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ...bizim takım çok temiz mi bunumu sanıyorsunuz ? ...herkesi kendiniz gibi temiz sanmayın. ...trabzonspor la ilgili açılan her dosya anında kapanıyor. bir tek sorgulama yapılmıyor bir tek ??
                          La havle... Kardeşim bizim hakkımızda açılıp ta kapanan dosyalardan(!) bir tanesini söyle de biz de bilelim?
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bir gün ligten çekildikten sonra merak ediyorum ne yazacaksınız ne çizeceksiniz ! helal olsun bize ne gururlu takımmışız ligten çekildik vay beeee !! siz azizenin şike için içerde yattıgınımı sanıyorsunuz ? bizim takım çok temiz mi bunumu sanıyorsunuz ? işin içinde başka dala verelerin döndüğünün farkında değilmisiniz ! yönetim takımı ligten çekecek öylemi nahh çeker ! şimdi diyeceklerim var ama demiyorum ! bi insan meyve veren ağacı taşlamaz. herkesi kendiniz gibi temiz sanmayın. siyasetle futbol takımları arasında dönen dalaverelerden hiçmi haberiniz yok. sahi fener yıllardır şike yaptıda bir kez şikeden yargılanmadı. şimdi yargılanması sizce hukuk sistemimizin iyiye gitmesinden mi kaynaklanıyor yoksa ? yoksa ? aklı selim bir insan az bucuk olayları anlar. trabzonspor la ilgili açılan her dosya anında kapanıyor. bir tek sorgulama yapılmıyor bir tek ?? gs hiç mi şike yapmadı bunca yıldır ? ya bjk ? yapmadığı için mi yargılanmadı ? yoksa ? o yoksanın cevabını eminim benden iyi tahmin ediyorsunuzdur.... fener kurallara uymadı bu kural şike mike alakası yok kardeşim... anlayın işte ! ben feneri savunmuyorum canı cehenneme gitsin fenerin. ben burada en babayiğit trabzonsporluyum diyen kadar trabzonsporluyum ! belkide daha fazlası ! sözlerimi çarpıtıpta bize feneri savunma diyende özelden buyursun.

hadi iyi geceler
                            Ne var arkadaş bildiğiniz varsa söyle ? Şike yapan benim takımımsa zaten kapatalım kulübü. Hoş geçen sene rakip göz göre göre yaparken ben olsam başkan kesin teşviki yollardım sağa sola. Bu mahallede keriz ben miyim ?

Biz de biliyoruz bu şike opereasyonunun ne mal olduğunu. Bu bizim de pis olduğumuz anlamına gelmez. Hakkımızda gizlenen ne varmış geçen seneden. Mecnun Otyakmaz'ın takımına hakkaten para gönderdiysek salaklığımızdan düşmemiz lazım zaten.
                            En son bangkook_61 tarafından düzenlendi; 24.04.2012, 04:10.

Yorum

• @only ts Savcının bir şey bulamadığı dosyalarda sen ne buldun merak ettim ? paylaş bizde bilelim

Yorum

• benim bildiğim sizin bildiklerinizden ibaret ! trabzonspor hakkında şike suçlamaları için yeterli deil bulunamadığı haberlerini binlerce kez okuduk. gerçekten yeterli delil bulunamadımı ? yoksa bulunmak mı istenmedi ? yoksa bulunmak istenmesi birilerinin işine zarar mı verecek ti ? ben olaya şike konusundan değil siyasi açıdan baktım. sizde bu açıdan bakarsanız belki beni anlayabilirsiniz..
                                u will need justice at the end..

Yorum

Yükleniyor...
                                X