Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazdıklarına katılmakla beraber, bu ülke de bu ahlak yeni değil. Bu eskiden de böyledi, şimdi de böyle. Bu namussuzların farkına varamadıkları şu: eskiden bu ülkeyi sevmeyen başka milletler ve içimizdeki bölücüler vardı, onlar bu devlete güvenmezdi. Şimdi durum öyle bir hal aldı ki, artık bu devletin kendi milleti de devletine güvenmez hale geldi. Ben şahsen geldim. Ben askerliğimi doğu da yaptım, bir tane mi zengince tip olmaz, yok. Bir tane mi asker çocuğu, bir tane mi siyasetçi çocuğu, bırak milletvekilini, bir tane belediye başkanı çocuğu olmaz o askerliğin gerçekten yapıldığı yerde? yok. Alayı gariban, alayı fakir çocuklar. Bu vatan hani kutsaldı da, hani herkesin vatanıydı? Korumak neden garibana düşüyor? Bugün şike yapıp, gözümüzün içine baka baka şike şike yeniyoruz diyenler, hangileri bu vatanın cefasına ortak? hiç birine. Ama bütün sefa onlarda. Adamlar kanunların ceza verdiği her haltı yiyorlar, ama ceza almak yerine ödüllendiriliyorlar. Hadi bakalım sen en ufak bir suç işle, cezanın kralını alırsın.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi anlamadığım neye göre bu cezalar.Bu cezalar bile saçmalık...UEFA kişilere ömür boyu men verir....
      Var mı yorumlayacak?
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Eski 58.maddeye göre.

fb,ibb,gençlerbirliği,eskişehir küme düşecekti.

bunun yanı sıra işe karışan yöneticilere ömür boyu hak mahrumiyeti verilecekti.

UEFA ayrıca her maç için bir alt küme demişti , dolayısıyla fb amatör lige düşmesi gerekiyordu.

Yeni 58.madde devreye girer ve çıkan kararlar bunlar.

58.madde niye değişti bunları bildiklerinden dolayı.

Dolayısıyla burada şaşırılacak bir durum yok .
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bülent tuncay ‏ @bulenttuncay
          FB kulübünün istifasını istediği PFDK üyesi Yusuf Reha Alp,EDİTÖR MASASI'nda,gece 02.59'da açıklanan PFDK kararlarını yorumlayacak. 12.10'da
          Nerde aciklayacak??? TV demi?

Yorum

• Ülkemden tekrar tekrar utandım şu kararları okuduktan sonra. Yaşanılmaz burada arkadaş.
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak peker61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muz cumhuriyetinin muz gibi kararları alayınız şerefsizsiniz ..
              Daha bitmedi. Bu cezalari da Tahkim Kurulu tamamen kaldiracak. O zaman sen gör senligi.
              Güzel Ülkem benim, sevsinler seni!!!

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uefa 3 vakte kadar kendi disiplin soruşturmasını başlatacaktır.Bu iş böyle kalmaz,rahat olun...
                50 defa yazdım uefa istanbuldaki toplantıda bağlandı diye.En iyi ihtimalle bir kaç yıl avrupadan men alırız.İ.B FB maçında açıkça şike yapılmıştır demesine rağmen u efa kupa işine kesinlikle karışmaz.Bunların amacı zaten kupayı kaptırmamaktı.Bunuda milletin gözünün içine baka baka her türlü rezilliği yaparak kararları değiştirerek yaptılar.FB nin büyüklüğü karşısında herkesi saygı duymaya davet ediyorum.

Yorum

• bence şuan aldıkları kararlarla feneri düşürmedik bakın demek. daha sonra uefa nin baskısıyla ilerde bakın biz sizin suçlu olmadığınızı biliyoruz ama yapıcak da bişeyimiz yok size yaptırım uygulamaktan başka demek

Yorum

• sivas yöneticisi ile i.akın fb-ibb maçında şike yapmış.

insanın aklını yitirmemesi elde değil.
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yazdıklarına katılmakla beraber, bu ülke de bu ahlak yeni değil. Bu eskiden de böyledi, şimdi de böyle. Bu namussuzların farkına varamadıkları şu: eskiden bu ülkeyi sevmeyen başka milletler ve içimizdeki bölücüler vardı, onlar bu devlete güvenmezdi. Şimdi durum öyle bir hal aldı ki, artık bu devletin kendi milleti de devletine güvenmez hale geldi. Ben şahsen geldim. Ben askerliğimi doğu da yaptım, bir tane mi zengince tip olmaz, yok. Bir tane mi asker çocuğu, bir tane mi siyasetçi çocuğu, bırak milletvekilini, bir tane belediye başkanı çocuğu olmaz o askerliğin gerçekten yapıldığı yerde? yok. Alayı gariban, alayı fakir çocuklar. Bu vatan hani kutsaldı da, hani herkesin vatanıydı? Korumak neden garibana düşüyor? Bugün şike yapıp, gözümüzün içine baka baka şike şike yeniyoruz diyenler, hangileri bu vatanın cefasına ortak? hiç birine. Ama bütün sefa onlarda. Adamlar kanunların ceza verdiği her haltı yiyorlar, ama ceza almak yerine ödüllendiriliyorlar. Hadi bakalım sen en ufak bir suç işle, cezanın kralını alırsın.
                      ben ahlaksızlığın hıc bukadar gun yuzune çıkıpda boyle mılletı aptal yerıne koyup ortbas edıldığı olayı hıc hatırlamıyorum gecmısde yanılıyorsam hatırlatın bende doğuda yaptım komando olarak bu ulke ıcın kılımı kıpırdatmam dıyenler hep karsılarında benı bulmuslardı gonullu olarak doğuya gıttım asteğmendım sordular doğu ıstedım sımdıde kendıme soruyorum acaba doğrumu yaptım bu ulkedekı seref yoksunu ınsanlarla aynı havayı soluduğum ıcın utanıyorum herkes bırılerının maşası olmus..olmaz olsun boyle ulke..

Yorum

• Korcan'ın ceza almaması da ilginç .

Sivası'da kurtardılar .
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Ne bekliyordunuz?Bu tüpçünün kendini fenere satışını hala çözemedim ben.

Yorum

• hatırlıyormusunuz
                            geçen yaz maa adliye çıkışı ne demişti

durum sandığımızdan daha vahim

yanılmış meğerse
                            hakim,savcı,polis,uefa,bizler boşuna yorulmuşuz.
                            millet boşuna yatmış içerde ve hala yatıyor.

atın bizi içeri rahatlayın anasını satayım.
                            Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İtleri serbest bırakıp taşları bağladılar.
                              “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• adnan aybabaya hakaret davası açtı trabzonspor
                                https://twitter.com/malimar61

Yorum

Yükleniyor...
                                X