Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu tüp kafalı maçları izlemiş göya öyle karar vermişler,,ulan geriz zekalı sen futboldan anlasaydın gidip tabata ya 8,5 milyon avro vermezdin
    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TFF açıklamayı bugün mü yarın mı yapacak?Antalyadaki toplantıları devam ediyor mu?
      bugün ne acıklaması yaw.pazar günü yaparlarmı böyle bırsey.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• fatih terim lig tv nin bir muhabirini (loran vayloyan)
        fb lilerle sevindiği gerekçesiyle işinden kovdurttu

bizim trt olayında ne oldu
        sadece özür

işte alın size lobi ve güç farkı..
        Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Bana göre toplantı coktan bitti. Ama ne yapacaklarını bilmiyorlar. Tepkilerden çekindikleri için otel odalarına hapis ettiler kendilerini

Yorum

• Baskan nereye kacti?Nerde bu adam??
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bana göre toplantı coktan bitti. Ama ne yapacaklarını bilmiyorlar. Tepkilerden çekindikleri için otel odalarına hapis ettiler kendilerini
              tüpçünün tüpünden çekip kafa buluyorlardır
              Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak bdrmv08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sorun Bursaspor'da değil ki. Bursaspor doğru düzgün "biz şampiyonuz" dgibi bir şey bile söylemedi. Burada esas sorun edepsiz medyada. Bizi hazmedemeyen aşağılık medyada esas sorun.
                Ben i.yazicinin ve bursali cenahin kupa talep ettikleri gevsek konusmalarini hatirliyorum

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fatih terim lig tv nin bir muhabirini (loran vayloyan)
                  fb lilerle sevindiği gerekçesiyle işinden kovdurttu

bizim trt olayında ne oldu
                  sadece özür

işte alın size lobi ve güç farkı..
                  böyle birşey yaptırdıysa resmen serefsızlık yaptırmış adamın ekmeğiyle oynanırmı gs olsaydı ne olurdu hıcbısey.

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    böyle birşey yaptırdıysa resmen serefsızlık yaptırmış adamın ekmeğiyle oynanırmı gs olsaydı ne olurdu hıcbısey.
                    fatih hocanın dahli varmı bilmiyorum aslında
                    ama önemli olan sonuç
                    Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• ses seda yok bugün veya yarın herhangi bir açıklama yapılmaz gibi duruyor bir yetkili bir gazeteciye röportaj verip kararı play off sonu açıklayacağız der ve o zamana kadar gazetelerde ve tv programlarında milyonlarca senaryo yazılır duyumlar paylaşılır falan filan son 9 ayda olduğu gibi ertele babam ertele
                      Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

ama önemli olan sonuç
                        su adam lütfen Fatih Hoca demeyin tek Fatih yeter aslinda ismine bile yazik !

Yorum

ama önemli olan sonuç
                          demek istedıgını anladım...ee tabıkı gs,fb,bjk lobi medya her anlamda.onlarla bır olmamız şu an imkansız bırsey.

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben i.yazicinin ve bursali cenahin kupa talep ettikleri gevsek konusmalarini hatirliyorum
                            Cılız 1-2 istek olabilir ama ne zaman FB sıkışsa bu muhabbeti yapan medyadır. Onlar için bu süreçte TS'nin haklarını alamaması da çok önemli.

Yorum

• Haber 61 net abartı veriyor bazı şeyleri Trabzon'un adı bile yok falan diye. Teşvik girişimi konusunda bazı şeylerimiz var. Bu tabikide kupanın gelmesini engelleyecek bir durum değil bana göre ama TFF kalkıp o yılın şampiyonu yoktur derse Uefa bu duruma karşı çıkarmı?
                              https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Talip Doğan Karlıbel ‏ @TDKARLIBEL Fermer
                                Bu etik kurulu raporuna göre Bursa nın bile şampiyon olma imkanı var. Trabzona şampiyonluk verilmemesi için bütůn girişimler yapılmış.
                                Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

Yükleniyor...
                                X