Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KemalisTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O iş o kadar kolay değil Talip efendi.

Sokaklara dökülürüz... o zaman neler olacağını herkes görür.

Yeter artık pkklıymışız gibi bize yapılanlar ki pkk'lılara bile bu kadarı yapılmıyor.

Olacakları kendileri bilir.Ses çıkarmıyoruz diye tepemize çıktı iyice padişah ve onun dandik elemanları!
    Bence birşey olmaz. Şampiyonluğu kaybettiğimizden beri bütün Trabzonspor taraftarı Başbakan'ın halt yemesi bilmem ne bin tane şey söyledi gitti %60 oy verdi.
    https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence birşey olmaz. Şampiyonluğu kaybettiğimizden beri bütün Trabzonspor taraftarı Başbakan'ın halt yemesi bilmem ne bin tane şey söyledi gitti %60 oy verdi.
      %40 yeter de artar bile.
      Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

O iş o kadar kolay değil Talip efendi.

Sokaklara dökülürüz... o zaman neler olacağını herkes görür.

Yeter artık pkklıymışız gibi bize yapılanlar ki pkk'lılara bile bu kadarı yapılmıyor.

Olacakları kendileri bilir.Ses çıkarmıyoruz diye tepemize çıktı iyice padişah ve onun dandik elemanları!

Hiçbir şey de olmayacak kardeşim sen gör herkes şok olacak ve her şey eninde sonunda unutulacak o kadar..

Unutma burası TÜRKİYE...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• evet tff saat 16:00 ya antalyadan istanbula uçuyomuş ve akşamki maçtan sonra açıklama yapıcakmış....kaynak trtspor'da ümit akdogan...
          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak furky tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bütün süreç boyunca basından bişeyler duyup korktuk ama hiçbir şey olmadı. Ben normalde haberleri okuyunca pozitif bi düşünceye varıyorum ama ne zaman foruma girsem sanki biz küme düşecekmişiz gibi hissediyorum. Haber 61 in haberlerine göre kupayı biz alıyoruz. Temiz çıkmışız yine etik kurulundan.

Bide bu var:
            Hakan Kulaçoğlu: "Tüm Trabzonsporlular rahat olsun. Trabzonspor 2. raporda da temiz, hep temizdi zaten. Hak yerini buldu. Allah büyük, hep ona sığındık."
            Biz herzaman sadri Sener e ve yonetime guveniyoruz hep beraber destek birlik olmamiz lazim . Kimse Kusura bakmasin tupcu Oylede boylede secilecekti,kimse sadri babayi suclamasin , o herseyi yaptigini savasti resmen bizansla.yonetim bizim yuzumuzu kizartacak bisey yapmadi biz haram puan Veya namussuzca sampiyon olmadik hic birzman ama Gel gor ki bu Ulkede para namusun serefin Onune gecmis helal AKP

Yorum

• İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet tff saat 16:00 ya antalyadan istanbula uçuyomuş ve akşamki maçtan sonra açıklama yapıcakmış....kaynak trtspor'da ümit akdogan...
              Trabzonun maçı olsa hemen o açıklama yapılırdı. Ama malum Büyük(!) FB nin maçı olduğu için şereflerine(!) bir hal gelir de oynayamazlar diye maç sonuna açıklayacaklar
              Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet tff saat 16:00 ya antalyadan istanbula uçuyomuş ve akşamki maçtan sonra açıklama yapıcakmış....kaynak trtspor'da ümit akdogan...
                Niye maçtan sonraymış...Fenercikleri etkilenirmiymiş...vah yazık
                Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

%40 yeter de artar bile.
                  Yani söylediği sözleri oy vermeye gelince %40'lık kesim unutmasa yeter diyorsun...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hiçbir şey de olmayacak kardeşim sen gör herkes şok olacak ve her şey eninde sonunda unutulacak o kadar..

Unutma burası TÜRKİYE...
                    Bilmiyorum kim ne yapar ama ben her türlü mücadeleye hazırım.
                    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• hani 14 aciklama yapacaktilar.Gene birseyler mi deigsti.Hangi taraftan baski yediler gene??
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Juventus'da telefon görüşmelerinden ibaretti başta ama sonucu ağır oldu.
                        saçmalama trabzonspor ile alakası olmayan adamın yaptığı şeyler bizi bağlamaz.

Yorum

• borsalar kapandıktan sonra olmaz mıyd bu tür açıklamalar, yarın yapacaklarsa bilinki fenere hiçbişey olmuyor.

Yorum

• HÜRRİYET KAYNAKLI HABER

İşte TFF'nin şike kararı!29 Nisan 2012 Pazar 10:10:12 - trtspor.com.tr
                            Yıldırım Demirören başkanlığında Antalya'da toplanan TFF yönetim kurulunun şike için "Sahaya yansımamıştır. Sadece teşebbüs aşamasında kalmıştır" diyerek kulüplere küme düşme yerine ağır para cezası vereceği öğrenildi.

Haberi Beğen
                            Share on facebookShare on twitterShare on googleShare on friendfeedMore Sharing Services11

3 Temmuz'dan beri süren ve Türk futbolunu derinden sarsan "Şike" konusunda karar günü geldi, çattı...

Etik Kurulu'nun hazırladığı şike raporunu görüşmek için Cuma akşamı Antalya'da toplanan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararını bugün açıklayacak...

Federasyonu yönetim kurulu şike konusunda kesin olmamakla birlikte yapılan toplantılar sonunda bir karara vardı.

Yıldırım Demirören başkanlığında Antalya’da toplanan TFF yönetim kurulunun şike için "Sahaya yansımamıştır. Sadece teşebbüs aşamasında kalmıştır" diyerek kulüplere küme düşme yerine ağır para cezası verilmesini karara bağlayacağı öğrenildi.

Şike de teşvik de teşebbüs aşamasında kaldı

Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu dün karar almak için gün boyu Etik Kurulu’nun raporunda adı geçen maçları dakika dakika izledi.

Daha sonra karar toplantısına geçildi. Bu toplantıda ağırlık kazanan görüş, "Şike de teşvik de teşebbüs aşamasında kalmıştır" oldu.
                            Bu bakımdan Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu, raporda adı geçen kulüplere ağır para cezası verilmesini ve geçen yıl kazanılan para ödüllerinin geri alınması fikrinde karar kıldı.

Federasyon yönetim kurulu bunun için “Şike ve teşvikte teşebbüs dahi olsa o takımlar küme düşürülür” diyen 58. maddenin değiştirilmesini de kararlaştırdı.

UEFA'nın göstereceği tepki de hesaplandı

Verilecek bu cezalara, UEFA’nın göstereceği tepki de hesaplandı. Bunun için de önümüzdeki yıl adı geçen kulüplere puan silme cezasının verilip, verilmeyeceği tartışıldı. Yönetim kurulu üyeleri UEFA’nın tavrına göre yeni sezon öncesi bu takımların puanlarını silebilecek. Ancak, puan silme cezasına TFF yönetim kurulu üyeleri kesinlikle sıcak bakmıyor. Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu, Yıldırım Demirören başkanlığında bugün son toplantısını yapacak. Ve Türkiye’nin merakla beklediği karar öğleden sonra kamuoyuna duyurulacak.

Yorum

• bursa forumlarında kıyamet kopuyor nedense millet çılgın gibi seviniyor

Yorum

• mactan sonraya kaldıysa sikeciler yenilecek anında gündemi değiştirecekler demektir olabilme ihtimali yüksek neler gördük

Yorum

Yükleniyor...
                                X