Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak veysel enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu konuda başkanın yanında tek duran kişi faruk özak oldu helal olsun. Chplisinide mhplisinide başbakanıda gördük.
    :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

Yorum

• edit hatalı yere yazdım
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birileri Geçen sezon ki KUPAYI TRABZONA vermek istemediği için PİYANGODAN çok ilginç bir takım ismi çıktı 2010-2011 şampiyonu. " BURSA SPOR"

ne diyo bu talip ya...
        Talip Karlıbel'i çok ciddiye almadan takip etmek lazım. Geçen Baransu'nın istihbaratını kendi istihbaratı gibi yazıyordu. Ben takip ediyorum ama ihtiyatla.
        hatipoglu

Yorum

• İlk olarak danişmend61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hala malum gazetelerin medyanın haberlerini buraya yapıştıranlar var ağzımdan çok kötü laf çıkacak sabrediyorum
          Bana attığın linkle heyecanlandım. İnşallah doğrudur. Atsana herkes görsün.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            58.maddede "tesvike tesebbüs" ibaresi yer almiyor, o madde üzerinden bir ceza veremezler, ama görünen o ki bizi raporda bununla suclayip maddeye bu ibareyi eklemek. Bu durumda bizimde ceza alma ihtimalimiz olacak.
            Mevcut 58.madde konusunda uygulanmış bir hüküm yok. Bazı spor hukukçuları teşviğe teşebbüsün olmadığını savunup makaleler bile yazdı ama bazıları da o maddenin teşvik primine teşebbüsü de kapsadığını iddia etti. Tabii ben okuduğum zaman da teşviğe teşebbüsle ilgili bir hüküm göremiyorum ama isterlerse onu da içine katarlar. Kaldı ki 58.madde değiştiği takdirde, teşviğe teşebbüsü de mutlaka para cezasıyla da olsa cezalandıracaklar. Hatta şikeye teşebbüs de aynı kapsamda olacak. Sadece eylemlerin gerçekleşmesi halinde puan silme verirler...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bursaspor ismini ortaya atalım birbirlerini yesinler diye yapılan haberler

Yorum

• Başkan kendi ağzıyla söylemiş kupa geliyor diye hala ona buna inananlar var

kupa bize geliyor bitti

NOKTA

Yorum

• Su son saatler isler iyice karisti görünüyor, tesviye tessebüs saglam kanit yoksa sampiyonluk hayirli olsun.Yildizi ile Mecnun konusmasi veya telefon konusmalirsa birsey cikmaz orda.
                  En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 29.04.2012, 17:02.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    olcay kardeşim sanırım bu sefer kupa geliyor inan çok mutluyum ellerine yüzlerine bulaştırdılar
                    inşallah abi, hakkımızı alacağız zaten birgün. uefaya kalmadan ellerini vicdanlarına götürüp verseler, vermezlersede attan büyük UEFA var

Yorum

• Yorum

• antuda dolasan tweetler

fırat günayer @firatgunayer Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Aç

Antalya´dan gelen haberler Tff´nin hiçbir kulübü disiplin kuruluna sevk etmeyip‚ ağır para cezası vereceği yönünde.Yine de yarını bekleyelim

@KubruA1905 gelen bilgiler küme düşme puan silme olmayacağı yönünde

Son olarak.. Tff´nin 58.maddeyi değiştirdiğine ilişkin bilgiler de geliyor..Doğruysa Demirören nasıl değiştirdiklerini yarın anlatır..
                        Herkes zıt kutuplarda yazıyor

Yorum

• Bu fenevlilerin, siyasetçilerin ve tüm bu olaya göz yumanların; anasını, karısını, bacısını tecavüz etsen karsı gelmezler anlaşılan.
                          Onlara göre nede olsa hamilelik ve cocuk dogmadiktan sonra tecavüze dair yansıyan bişey yok demek

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Su son saatler isler iyice karisti görünüyor.Sikeye tessebüs saglam kanit yoksa sampiyonluk hayirli olsun.Yildizi ile Mecnun konusmasi veya telefon konusmalirsa birsey cikmaz orda.
                            İlk raporda temizdik.

2. raporda ise Mehmet Yıldız köpeği, tetikçilik yapıyor adeta. TS teşvik vermişmiş, duymuşmuş, ama kim olduğunu duymamışmış.

Yesinler seni şikebahçe tetikçisi, TS düşmanı Mehmet Yıldız.

Yüce H. Avni Aker'e adım atma sen.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mevcut 58.madde konusunda uygulanmış bir hüküm yok. Bazı spor hukukçuları teşviğe teşebbüsün olmadığını savunup makaleler bile yazdı ama bazıları da o maddenin teşvik primine teşebbüsü de kapsadığını iddia etti. Tabii ben okuduğum zaman da teşviğe teşebbüsle ilgili bir hüküm göremiyorum ama isterlerse onu da içine katarlar. Kaldı ki 58.madde değiştiği takdirde, teşviğe teşebbüsü de mutlaka para cezasıyla da olsa cezalandıracaklar. Hatta şikeye teşebbüs de aynı kapsamda olacak. Sadece eylemlerin gerçekleşmesi halinde puan silme verirler...
                              Iste bu yüzdende maddenin degismesi bizim isimize gelmez. Ikincisi ise, biz raporda neden yer aliyoruz? Ilk raporda birsey yok yaziyordu? Oysa ikinci rapora sadece ek klasörden (ondada bizle ilgili birsey yok) eklemeler oldu.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• şimdi diyeceksiniz verdiğin haber sitesi ne kadar güvenilir? yahu onun bunun haberlerini koyup inanıyorsunuzda bu mu insandırıcı gelmiyor?

Yorum

Yükleniyor...
                                X