Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya hakikaten kendi gücümüzü az görmeyelim.
    bu şehir ülkedeki tüm şehirlerden farklıdır.
    çünkü

Trabzonspor, 80 ilde şampiyonluk her sene kutlanırken, sessiz bekleyen, tek şehrin takımıdır.
    Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• forumda twiter günlüğüne dönmüş mübarek...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak danişmend61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar fenere para cezası verirlerse bize ceza gelmezse kupayı alabiliyormuyuz?

sonuçta ceza almış oluyorlar
        Ozaman kupa bize gelir. Ama şike sahaya yansımadı deyip kişilere ceza keserlerse, kupanın bize gelmesi Uefa eliyle olur sadece.
        https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TS ve Beşiktaş şikeye karışmadığına dair garanti vermişti.
          Nerenizden uyduruyorsunuz böyle birşeyi ?

Yorum

• KUPA gelecek.İnanıyorum.Ha bugün ha yarın ama o kupa gee-lee-cekkk!
            Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• 5 dk kaldı..............

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya hakikaten kendi gücümüzü az görmeyelim.
                bu şehir ülkedeki tüm şehirlerden farklıdır.
                çünkü

Trabzonspor, 80 ilde şampiyonluk her sene kutlanırken, sessiz bekleyen, tek şehrin takımıdır.
                kardesım burda olumsuz hava yaratanlar veya trabzon halkı ıcın akp yandası muamelesi yapanları hiçççç tınlamıyorum....cezası olmasa daha ağır sekılde konusacagım ama gerek yok...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaslar bosuna kendinizi yipratiyorsunuz...

Türkiyede bize iftira atilirsa dahi Avrupada tesvik in bir baglayiciligi yok heleki tesvik tesebbusu suphesi diye bir kavram yok o ayri konu...

Bu saatden sonra FB ye para cezasi yada sadece Avrupaya 2-3 sene katilmama cezasi verilmesi bile komedi olur kesinlikle ligden dusurulmeli...

Yorum

• Sızan haberlere göre Mehmet Yıldız, Etik Kurulu'na "Savcılıkta ne ifade verdiysem şu anda da bu söylemlerimin arkasındayım. Bizim çocuklar (futbolcular) arasında Trabzonspor'dan 1 milyon lira teşvik geldiği konuşuluyordu. Ben bu söylemi başkanımız Mecnun Otyakmaz'a ilettim" dedi. İşte Trabzonspor ile ilgili şüpheler Mehmet Yıldız'ın bu ifadesiyle rapora yansımış oldu.

ağzı olan konuşuyor delilin nerede..? sırf mehmet yıldızın bir sözüyle ceza alacaksak...haber bugün gazetesinden..
                    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak Çağdaş Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nerenizden uyduruyorsunuz böyle birşeyi ?
                      uydurmuyolar takımlar avrupa kupalarına gıderken zaten sene sonunda böle bır uygulama yapıloyı biz şikeye karışmadık diye....ayrıca 5 dk falana yok arkadaşlar akşam açıklanacak karar yada bır açıklama olucak...
                      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Kupa gerçek sahıbıne geliyor artık. Çok zorlandık,ayak ve her şeye rağmen kupa kendısını özlemle uzun yıllar bekleyen futbolun efendilerinn ellerinde olacak. umut edıyoruz tabı

Yorum

• Haydi arkadaşlar havaya girelim az kaldı şampiyonluğumuzu açıklasınlar artık

Yorum

• memet yıdız senı hıcbır zaman sevmedım ,bilemıyorum bır kuyruk acısı mı var gecmıs yıllardan, o sahaya gırılen macta ,galiba taraftarlar buna yürümüşlerdı.ben mı yanlıs hatırlıyorum. Bu durum onun objektif olmadığına işaret. Bu faktör kullanılmalı.

Yorum

• Ne TV'de nede Büyük haber sitelerinde bugün şu saatte açıklanıyor diye bir haber göremedim ben. Açıklanacak olsa bütün siteler manşet geçerdi.
                              https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Fenerbahçenin dört maçı demiştim. İlk aldığım bilgiydi. Şimdi yönetimden biriyle konuştum. sekiz maçmış. 4-3-1
                                Demiş M.Baransu
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Yükleniyor...
                                X