Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ziya şengül : fbnin cas davasını geri çekmesini ne ben ne de fb liler hala anlamış değiller.

not : bugün tff nin açıklaması sonrası anlarsınız
    Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Talip Doğan Karlıbel ‏ @TDKARLIBEL Fermer
      Bu etik kurulu raporuna göre Bursa nın bile şampiyon olma imkanı var. Trabzona şampiyonluk verilmemesi için bütůn girişimler yapılmış.

Ya geçen sene aynen geçerli olacak ya da dediği doğru bursaya verilir çünkü bizde işin içine çekildik doğru demiş yazan..
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• bjk nın yöneticisi, hocası içerde yatmış, futbolcuyla direk tapeleri var, bunlara rağmen adamların adı etik raporunda geçmezken, bizim hiçbir yöneticimizin dahil olmadığı bir Sivas maçı bahane edilerek çamur yapıştırılıyor.
        ya sabır deyip şerefsz tüpçüyü beklemekten başka bir şey de yapamıyoruz !!!
        ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
        "Küçük bir kentin büyük savaşı"
        kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

Bu etik kurulu raporuna göre Bursa nın bile şampiyon olma imkanı var. Trabzona şampiyonluk verilmemesi için bütůn girişimler yapılmış.
          Trabzon Avrupa'ya giderken şike yapmadım garantisi verdi. Kupayı alamaması demek suç işledi demektir ki Fenerden bile fazla ceza yeriz Avrupaya söz verip gittiğimiz için.
          https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 87. dakikada yaptığımız teşvik ya da zeki mazlumun yapmaya çalıştığı teşvik teşebbüs şüphesinden kupayı bize vermiyorlar öyle mi ?.

YA GİDİN İŞİNİZE.

Yorum

• isin korkutucu yani bizim TSli twitter yazarlari ortadan kayboldu iyimi ...
              Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                87. dakikada yaptığımız teşvik ya da zeki mazlumun yapmaya çalıştığı teşvik teşebbüs şüphesinden kupayı bize vermiyorlar öyle mi ?.

YA GİDİN İŞİNİZE.
                Juventus'da telefon görüşmelerinden ibaretti başta ama sonucu ağır oldu.
                https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İşin içindeki adam Zeki Mazlum değildir bence çünkü yoksa bunu etik kurulu raporuna neden yazsınlar sonuç şu ki işin içine çekildik ve iplerin kopması yakındır..
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• UEFA 19.05.2012 son Tarih demisdi. Karar aciklandikdan sonra itiraz hakki oldugu icin aslinda karar 1-2 Gün icerisinde aciklanmasi gerekir.
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

O iş o kadar kolay değil Talip efendi.

Sokaklara dökülürüz... o zaman neler olacağını herkes görür.

Yeter artık pkklıymışız gibi bize yapılanlar ki pkk'lılara bile bu kadarı yapılmıyor.

Olacakları kendileri bilir.Ses çıkarmıyoruz diye tepemize çıktı iyice padişah ve onun dandik elemanları!
                      Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• TFFden medet umup UEFA sikayet için 1 sene bekliyen utansin
                        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Tescilli Namussuzlar

Yorum

• Bütün süreç boyunca basından bişeyler duyup korktuk ama hiçbir şey olmadı. Ben normalde haberleri okuyunca pozitif bi düşünceye varıyorum ama ne zaman foruma girsem sanki biz küme düşecekmişiz gibi hissediyorum. Haber 61 in haberlerine göre kupayı biz alıyoruz. Temiz çıkmışız yine etik kurulundan.

Bide bu var:
                            Hakan Kulaçoğlu: "Tüm Trabzonsporlular rahat olsun. Trabzonspor 2. raporda da temiz, hep temizdi zaten. Hak yerini buldu. Allah büyük, hep ona sığındık."
                            61>34

Yorum

• Raporun içeriği ile ilgili NTVSPOR'da en ufak haber yok eğer bir sızma olsaydı haber yaparlardı açıklama olmadan hiç bir habere inanmayın eninde sonunda o rapor basına sızacak.
                              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Abilerim ben umudumu kaybettim gibi. Nerde trabzon camiasinin onde gidenleri?Nerde Siyasiler? Nerde adalet?yaziktir gunahtir biz 10 aydir piskoloyimizi bozduk yaw Allah buyuktur obur dunyasida var bunun.padisah dinine cok duskun ya onun verecegi hesap cok fazla

Yorum

Yükleniyor...
                                X