Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Diyelim ki Hastaneden taburcu olma gün ve saati "ayarlandı"....Savcının pazartesi günü bu akşam verilecek karara itiraz hakkı var değil mi?....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Trabzon dan bir arkadaşım dan aldığım bilgi kendisi çok güvenilirdir Nevzat Şakar ın Eskişehir le yaptığ görüşme de söylediği şu Fener maçından sonra:Yaptığınız ayıptır şike yapıyorsunuz eğer bu iş böyle oluyorsa bizim de paramız var demiş.Umarım doğru bilgi almıştır.

Yorum

• İlk olarak jako13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        .... ben azizenin yerinde olsam bir kilo baklava yer şekerden nallardım.

Beşi biyerde şampiyondu bunlar bir hafta önce....
        Yav o degilde herif en sonunda mahkeme salonlarinda nallari dikecek sonrada Federasyon "Aziz gitti kavga bitti" diyecek, bizim sampiyonlugu indiragandi yapacaklar.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak orhan kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          5 tane tutuyorsun ama 4 tane sayabiliyorsun sanırım kardeşim :d
          :d:d:d:d :d:d
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz bekleriz yeter ki herifcioglu yine "Ishal oldum" falan diyip hastahaneye yatmasin. En sonunda ben kontrol edecegim su adami ya.

Valla ben totem yaptım beklemem.Yatıyorum bir an önce sabah olsun diye sabah sekiz buçukta kalkıyorum televizyonu bir açıyorum millet metris yolcusu.Bu seferde öyle yapıcam

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzon dan bir arkadaşım dan aldığım bilgi kendisi çok güvenilirdir Nevzat Şakar ın Eskişehir le yaptığ görüşme de söylediği şu Fener maçından sonra:Yaptığınız ayıptır şike yapıyorsunuz eğer bu iş böyle oluyorsa bizim de paramız var demiş.Umarım doğru bilgi almıştır.
              Kedidir o kedi.
              Artik öylesine alistik ki böyle lakirdilara...
              Dedigim gibi kedidir o renktas takma kafana.
              Insallah sampiyonluk bizimdir.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak ftunsal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eses düşmüyor yapılan kişisel .külüp bağlantılı değil..

sivas ve fb düşücek sadece - eksi puan olayı karışık.

konya ve bucanın ligde kalması söz konusu değil .

çıkacak 2 takım play-off oynayan bankasya takımlarından olacak..
                Konya ve Buca kalabilir, lig adil oynanmadi diye.

Yorum

• Cevap vermeyin devam.
                  ççççççç

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    haberi gelir birazdan yine hastaneye sevk edildi diye adam askerlik yapmamış ki bilsin ranzada yatmayı
                    bu şakaftan sonra bizmi yatalım bak yine Yeni Foça canlandı gözümde Azizi koyacan 450kişinin arasına bir bölükte. ömrümü yedin yeni foça 5 ay bitmek bilmedi

Yorum

• İlk olarak bocek tarafından gönderildi
                      st pauli he italya'dan da livorno mu
                      Ben sadece 4 Sene orada oynadigim icin st pauliyi tutuyorum.
                      Baska nedeni yok
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak ftunsal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eses düşmüyor yapılan kişisel .külüp bağlantılı değil..

sivas ve fb düşücek sadece - eksi puan olayı karışık.

konya ve bucanın ligde kalması söz konusu değil .

çıkacak 2 takım play-off oynayan bankasya takımlarından olacak..
                        hayır, talimata göre küme düşenler ligde kalıyor. eskişehir de düşüyor. kulüp üyesini bile kapsıyor küme düşürme cezası. kaldıki teknik direktörün karışması yöneticiden daha etkilidir.

Yorum

• Beyler unutulan birsey var... Biz sampiyon olsaydik dahi sezon sonunda, bu takip 7 aydir sürdüğünden gene aynı seyler olacak, ve Bunları gene küme dusureceklerdi... Polis o kadar emek vermiş, aynı sorgu sual ve tutuklamalar gene olcakti, ama bizim acımızdan sadece fb nin küme düşmesi konusu onemli olacaktı... Bunu unutmayalım...

Yorum

• Kararı Bekleyemiyeceğim Kafam Bozuldu İyice.
                            Pes Oynıyımda Zaman Geçsin Biraz
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak bocek tarafından gönderildi
                              st pauli he italya'dan da livorno mu
                              Onlardan birini tutan diğerini de otomatikman tutmuş oluyor zaten.
                              Bende de var aynı durum ama yüzümüzü güldürmedi ikisi de.Yine boyladılar 2. ligi.Neyse bir gün zirveye çıkacağız artık.
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• hakim fenerli olmasa bari.
                                Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

Yükleniyor...
                                X