Diyelim ki Hastaneden taburcu olma gün ve saati "ayarlandı"....Savcının pazartesi günü bu akşam verilecek karara itiraz hakkı var değil mi?....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak jako13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.... ben azizenin yerinde olsam bir kilo baklava yer şekerden nallardım.
Beşi biyerde şampiyondu bunlar bir hafta önce....Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak orhan kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 tane tutuyorsun ama 4 tane sayabiliyorsun sanırım kardeşim :dNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bekleriz yeter ki herifcioglu yine "Ishal oldum" falan diyip hastahaneye yatmasin.En sonunda ben kontrol edecegim su adami ya.
Valla ben totem yaptım beklemem.Yatıyorum bir an önce sabah olsun diye sabah sekiz buçukta kalkıyorum televizyonu bir açıyorum millet metris yolcusu.Bu seferde öyle yapıcam
Yorum
-
İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon dan bir arkadaşım dan aldığım bilgi kendisi çok güvenilirdir Nevzat Şakar ın Eskişehir le yaptığ görüşme de söylediği şu Fener maçından sonra:Yaptığınız ayıptır şike yapıyorsunuz eğer bu iş böyle oluyorsa bizim de paramız var demiş.Umarım doğru bilgi almıştır.
Artik öylesine alistik ki böyle lakirdilara...
Dedigim gibi kedidir o renktas takma kafana.
Insallah sampiyonluk bizimdir.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak ftunsal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeses düşmüyor yapılan kişisel .külüp bağlantılı değil..
sivas ve fb düşücek sadece - eksi puan olayı karışık.
konya ve bucanın ligde kalması söz konusu değil .
çıkacak 2 takım play-off oynayan bankasya takımlarından olacak..
Yorum
-
İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaberi gelir birazdan yine hastaneye sevk edildi diye adam askerlik yapmamış ki bilsin ranzada yatmayıbak yine Yeni Foça canlandı gözümde Azizi koyacan 450kişinin arasına bir bölükte. ömrümü yedin yeni foça 5 ay bitmek bilmedi
Yorum
-
İlk olarak ftunsal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeses düşmüyor yapılan kişisel .külüp bağlantılı değil..
sivas ve fb düşücek sadece - eksi puan olayı karışık.
konya ve bucanın ligde kalması söz konusu değil .
çıkacak 2 takım play-off oynayan bankasya takımlarından olacak..
Yorum
-
Beyler unutulan birsey var... Biz sampiyon olsaydik dahi sezon sonunda, bu takip 7 aydir sürdüğünden gene aynı seyler olacak, ve Bunları gene küme dusureceklerdi... Polis o kadar emek vermiş, aynı sorgu sual ve tutuklamalar gene olcakti, ama bizim acımızdan sadece fb nin küme düşmesi konusu onemli olacaktı... Bunu unutmayalım...
Yorum
-
İlk olarak bocek tarafından gönderildist pauli heitalya'dan da livorno mu
Bende de var aynı durum ama yüzümüzü güldürmedi ikisi de.Yine boyladılar 2. ligi.Neyse bir gün zirveye çıkacağız artık.''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
Yorum