Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ortamı biraz neşelendirelim. Hasan Yener bu fotoğrafla ne ima ediyor...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Fener düşsün ama sakın sivas ve eses düşmesin onlarla hesap görmek lazım seneye.

Yorum

• kim ne söylerse söylesin asbaşkanları içerde azizde alındımı bu iş kesinlik kazanmıştır artık .
        ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İki takım tutmak kadar saçma birşey yok.Bu biraz tek gönülde iki aşk taşımaya benziyor.Aynı anda iki kızı sevmek
          Aynı anda iki kız sevilir kardeş.
          Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• Yillardir bu yapilan serefsizlikler olmasaydi kac kez sampiyon olmustuk.
            Bu lig adam gibi yönetilsin inanin en kötümser ihtimal 3 senede bir sampiyon oluruz.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Trabzonsporlunun 2. takımı olmaz, ama daha önceden fenerli, geseli olanlar daha sonra trabzonu tutarsa onların 2. takımı Trabzonspor olur, onların ilk takımı ne ise onlar o takımlıdır, sonradan Trabzonsporluyum diye geçinmesinler...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok konuşan çok yanılır. Salih Tuna iyi niyetli belli ki ama ara sıra hatalı konuşuyor.
                mal mal konuşuyorkıvıra kıvıra konuşuyor. desene lan trabzonsporun bu sene çektiği çile ..... ile duvara yazılır.

Yorum

• kardeşim ben 5 takım tutuyom...

trabzonspor-dortmund-liverpool-roma..

ne var bunda..

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aynısını diyecekdim he ama korktum nedense
                    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benimde 2. takımım yok valla,çevremdede yok.
                      benim var Karşıyaka orda büyüdüm nankörlük olmasın

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Diyorsun

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ortamı biraz neşelendirelim. Hasan Yener bu fotoğrafla ne ima ediyor...
                          kalaci volkan'a gönderme olsa gerek
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eskişehir düşmez.. yöneticilerden olaya karışan yok

fener ve sivas
                            eskişehirin td ve oyuncusu içerde.yönetimi karışmamış olabilir ama oyuncuları karıştı.sahada kusanı ne çabuk unuttunuz.eziklerin yanında bu satılmış şehirin düşmesini çok istiyorum

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              benim var Karşıyaka orda büyüdüm nankörlük olmasın
                              Olsun o zaman.

Yorum

• Bu Tvnet deki adam ne ayak fbnin olmadığı lig çok tatsız olur diyo.Bunlar ne içiyo programa çıkmadan önce merak ediyom valla.
                                En son irfan61 tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 22:53.

Yorum

Yükleniyor...
                                X