Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Federasyon dava sonuçlanana kadar ceza vermeyecek bu kadar net...
    Peki bir sonraki adım a geleyim
    Uefanın isim talebi hangi araya sıkışcak

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Su Ezikbahcenin resmi aciklamasini okudum.. Ya bir yonetim ve bir taraftar toplulugu bu kadar piskin, yalanci ve sahtekar olabilir yuh diyorum.. Adamlar hicbir sey olmamis gibi "Bizi yok yere yipratiyorlar" cart curtun ustune bir de zaten Fenerli olan TFF'yi etkilemeye sindirmeye calisiyorlar.. Bir seyin oldugunun kanitlanmasi icin bir arkadasin yazdigi gibi zaman makinesine koyup o ana mi gondermemiz gerekiyor.. Linc kampanyasi lafi cikarmislar vidi vidi.. Rezil ruh hastalari..
      kulübün tarihinden faaliyeterinden bahsettiği anda suçlu olduklarını itiraf etmiş oldular zaten

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        manisa/ ankara/ afganistan ahh anılar
        ben kısa dönem olduğum için yeni foçada başladım bitirdim.

Yorum

• Trabzonsporumuz doğmadan önce tabıkıde takım tutarlardı.yalnız geçenlerde rahmetlı olan Erbakan hoca 6 ay kadar evvel uğur dündarla yaptığı söyleşıde hangı takımı tuttuğunu sorduğunda kravatının sarı kırmızı olduğunu göstererek dündarın aldığı cevap çok manıdardı.GENÇLİĞİM TRABZONDA GECTI,O ZAMANLAR IDMANOCAĞI TAKIMI SES GETIRIYORDU,KRAVATIMIN RENKLERIDE IDMANOCAĞININ RENKLERI.IDMANOCAĞI TARAFTARIYIM!..ruhun şad olsun Erbakan hocam.

Yorum

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ezikler düşmesin diyen arkadaşlara şaşıyorum.bunlara hiç acınırmı?düşşünlerki bidaha tv lere çıkıp adamlık,dürüstlük seref dersi vermeye kalkmasınlar.bu kara leke sittin sene onlarla beraber anılsın.eğer içlerinde birazda olsa insanlık kalmışsa bidaha emek hırsızlığı yapmazlar
            -30 ile başlayıp, düşmeme mücadelesi verseler ve artık şike yapamayacakları için düşseler...Bu da kulağa hoş geliyor aslında...

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              efu53
              Senin Metris'teki yatak kavgasından haberin yok galiba?
              Koğuşa fazla kişi gelince ranza kalmamış, bazıları yer yatağında yatıyor.
              Aziz artık yerde idare edecek bir süre.

beter olsun yastıksız kalır inşallah

Yorum

• Arkadaşlar son 2 gündür gelişen olaylar bize bu şampiyonluğu vermeyeceklerini gösteriyor ne yazikki.
                Ama UEFa'ya Avrupa kupaları için listenin verilmesi şart orada biz direk ŞL'ye katılırız diye düşünüyorum.
                İnş ben haksız çıkarımda doya doya Şampiyonluğumuzu kutlarız.

Yorum

• 22.01.2011 19.00 Medical Park Antalyaspor 0 : 1 Fenerbahçe (antalya zaten fenere yatar herzaman)

30.01.2011 19.00 Fenerbahçe 2 : 0 Trabzonspor (egemen sahadan erken cikmasi bizi etkiledi ve cok kotu bir mac cikardik)

05.02.2011 19.00 Manisaspor 1 : 3 Fenerbahçe (manisa 1-0 ondeyken penalti ile beraberligi yakalayan fener maci cevirir, not gelecektiki maclara da bakin kac kez yenik durumdayken penalti alip maci cevirdiler)

14.02.2011 20.00 Fenerbahçe 2 : 0 Kayserispor (volkan babacanin buyuk hatasi, not: bizim maclan kiyasliyorlar ama at gozlukluler farki goremiyor, bizim oyuncular buyuk baski yapip kapti topu, volkana baski yooken alda at pasi verdi)

20.02.2011 19.00 Beşiktaş 2 : 4 Fenerbahçe (bjk 2-1 ondeyken topsuz alanda alakasiz penalti, kirmizi kart dogru olabilir, yenik durumda bir penalti ve maci cevirme)

26.02.2011 19.00 Fenerbahçe 2 : 0 Kasımpaşa (bu mactan fazla bilgim yok, nitekim kasimpasanin gucsuz olmasina bagliyalim)

07.03.2011 20.00 Gençlerbirliği 2 : 4 Fenerbahçe (50metrelik ofsayti gormeyen yan hakem, sacma bir penalti not: penaltilar hep yenik durumda verildi fenere)

13.03.2011 19.00 Fenerbahçe 2 : 0 Konyaspor (maca asilmamalari , yilmaz vuralda sorgulanmis ve kadikoyde gorunmus sebebi siz dusunun)

18.03.2011 21.00 Galatasaray 1 : 2 Fenerbahçe (barosun haksiz yerde ofsayt nedeninle sayilmayan golu, sayilsa mac 2-0)

03.04.2011 19.00 Fenerbahçe 0 : 0 Bursaspor (cok kizdigimiz bursa adam gibi macini oynadi geldi)

09.04.2011 19.00 Eskişehirspor 1 : 3 Fenerbahçe (eskisehir golu attiktan sonra iki tane ust uste buyuk hatayla gol yemeleri, ve eskisehirin hic mucadele etmemesi)

16.04.2011 19.00 Fenerbahçe 1 : 0 Gaziantepspor (bir penalti verilmemis olsada, maci 7dakika uzatan hakem, ve mac sonu olaylara sebeb olan taraftar goz ardi edilmesi, burda fener saha kapanma sinirindaydi ama kimseden cit cikmadi)

24.04.2011 19.00 Bucaspor 3 : 5 Fenerbahçe (buca 3-1 ondeyken, gokhan gonule verilmeyen kirmizi kart, ve ayni sahsin ortasinda penaltilan alakasi olmayan bir penalti ve yine yenik durumdayken bir penalti)

01.05.2011 19.00 Fenerbahçe 2 : 0 İstanbul BŞB (ibrahim akina 100bin euro ve istanbulun hic mucadele etmemesi)

08.05.2011 20.00 Kardemir Karabükspor 0 : 1 Fenerbahçe (emenike sezon sonu fenere transfer olur)

15.05.2011 20.00 Fenerbahçe 6 : 0 MKE Ankaragücü (3penalti)

22.05.2011 20.00 Sivasspor 3 : 4 Fenerbahçe (korcanin hatali golleri, her nekadar sivas 3gol attiysada sadece göz boyamadir o)
                  Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• Bir şampiyonluk hayal edersin,maçları ayarlarsın,şike yaparsın,tarlalar yeşerir,buğdaylar baş verir,tam şampiyon oldum dersin emniyetten haber gelir

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi
                      Sende başka Takım tutuyorsun

Senin Hamburger SV formanın olduğunu öğrendim. DNA-TS yerine DNA-HSV yazıyormuş sırtında çççççççççççç
                      ouzhan nabayım her ülkede sempati duyduğumuz bir takım var. sayende diyelim.

Yorum

• Ulan Aziz yakalanmazsin ayri dert, yakalanirsin ayri dert.
                        Sinir hastasi ettin bizi.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Soruma cevap verecek bir avukat arkadaş? Nöbetçi hakimin bu gece vereceği absürd bir karara savcının itiraz hakkı var mı?....Olmaz inşallah da paranoyak olduk haliyle....
                          erdal abi millete diyodun sakin sakin diye sakin abi

Yorum

• olay bu kadar uzadığına göre salacaklar heralde azizi
                            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                            -ismail-

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonsporumuz doğmadan önce tabıkıde takım tutarlardı.yalnız geçenlerde rahmetlı olan Erbakan hoca 6 ay kadar evvel uğur dündarla yaptığı söyleşıde hangı takımı tuttuğunu sorduğunda kravatının sarı kırmızı olduğunu göstererek dündarın aldığı cevap çok manıdardı.GENÇLİĞİM TRABZONDA GECTI,O ZAMANLAR IDMANOCAĞI TAKIMI SES GETIRIYORDU,KRAVATIMIN RENKLERIDE IDMANOCAĞININ RENKLERI.IDMANOCAĞI TARAFTARIYIM!..ruhun şad olsun Erbakan hocam.
                              Aynen. Erbakan hoca ve oglu cok iyi Trabzonsporlular.
                              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• St. Pauli, DNA-TS de aha bu Forma var. Kendisi aynı zamanda Hamburger SV Taraftarıdır.

Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X