Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Azizin tutuklanması gece üçü dördü bulur herhalde.

Yorum

• Fener ile Trabzonspor arasında 15-20 puan fark olsa ligin şampiyonsuz tescil edilmesi düşünülebilirdi. Ama ortada ligin son dakkasına kadar şampiyonluğu kazanmak için mücadele eden bir takım var ve bu takımın rakibi 10 küsür maçta şike ve teşvik yapmış ve rakibini sadece 1 gol averajıyla geçebilmiş. Trabzonsporun şampiyon yapılmaması ve ligin şampiyonsuz tescil edilmesi emeğin ayaklar altına alınması olur ve taraflı tarafsız herkesin vicdanında yaralar açar.
      TRABZONSPOR
      Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
      Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
      ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi
        tık tıkkk
        .... ben azizenin yerinde olsam bir kilo baklava yer şekerden nallardım.

Beşi biyerde şampiyondu bunlar bir hafta önce....
        İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• Benim ikinci takımım Adaletspor
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Azizin tutuklanması gece üçü dördü bulur herhalde.
            Biz bekleriz yeter ki herifcioglu yine "Ishal oldum" falan diyip hastahaneye yatmasin. En sonunda ben kontrol edecegim su adami ya.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Kutlama işine karşıyım.

Ölçülü olmak gerektiğine inanıyorum...

Yorum

• İlk olarak jako13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                .... ben azizenin yerinde olsam bir kilo baklava yer şekerden nallardım.

Beşi biyerde şampiyondu bunlar bir hafta önce....

haberi gelir birazdan yine hastaneye sevk edildi diye adam askerlik yapmamış ki bilsin ranzada yatmayı

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fener düşsün ama sakın sivas ve eses düşmesin onlarla hesap görmek lazım seneye.

fener ve hamidoslar dussun kesinlikle.

satilmissehir dusmesin .. onlarin eksiden artiya cikarkenki surunuslerini ve kilit bir macta bizden tekmeyi basmayi ve surune surune kume dusmelerine sahit olmak istiyorum..

bankasyadaki babalari bakalim onlari nasil alacak elimizden,,

Yorum

• İlk olarak bocek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fener düşerse otomatik olarak eskişehir ve sivas da düşüyor. bu durumda da küme düşen takımlar ligde kalıyor. başbakan trabzon mitinginde ironi mi yaptı "elimde olsaydı kasımpaşa'yı düşürmezdim" diye

eses düşmüyor yapılan kişisel .külüp bağlantılı değil..

sivas ve fb düşücek sadece - eksi puan olayı karışık.

konya ve bucanın ligde kalması söz konusu değil .

çıkacak 2 takım play-off oynayan bankasya takımlarından olacak..
                    fenerbahçe dünya pisliğidir..
                    her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biz bekleriz yeter ki herifcioglu yine "Ishal oldum" falan diyip hastahaneye yatmasin. En sonunda ben kontrol edecegim su adami ya.
                      Sen yine yanına bir doktor eldiveni al..bulaşmasın ))
                      İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kutlama işine karşıyım.

Ölçülü olmak gerektiğine inanıyorum...
                        Trabzon dışında katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi
                          Sende başka Takım tutuyorsun

Senin Hamburger SV formanın olduğunu öğrendim. DNA-TS yerine DNA-HSV yazıyormuş sırtında çççççççççççç
                          hamburger sv mi O Takimdan kimse Forma almasin
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu İstanbul ezikleri bütün Anadolu'ya tepeden baktığı için kendilerini kaf dagında gördükleri için ... Onlara göre 3 takım haricinde herkesin bu 3luden birini tutma zorunluluğu var ...
                            Gecen ay samsun'da idim kocaman bir afiş gördüm
                            İKİNCİ TAKIMIN NE DİYE SORANLARA İNADINA SAMSUNSPOR
                            Adamlar ne kadar bunalmiski afiş hazirlamislar

boşa bunalmasınlar. bilirim onların samsunspor sevdasını(!) bize rum tohumları derken, topçularımıza ana avrat karı kız söverken, feneri galatayı alkışlayıp yolluyordular. ve samsunda oralı çok da tanıdığım var, fenerli, galatasaraylı...

Yorum

• bu fenerliler cok kasindi, bence düsmesinler bank asyaya. Bize kupamizi sl ligini versinler kalsinlar ligde.
                              Sunlari bir evire cevire yenelim sahada birdaha agzini acamasinlar

Yorum

• nevzay aydının söledikelri bunlar cok kesin konusuyor bildikleri var demek

zagortenay76 Nevzat Aydin ''twıtter''
                                [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Emre/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Emre/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG] çok abartmayalım Bülent. Seneye tekrar çıkacaksınız zaten. Doğrudüzgün başkan seçersiniz bundan sonra artık.

Yorum

Yükleniyor...
                                X