Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    10 sene geriye giderler
    ayrıca bank asya da hiç bir takımın onlara karşı 4-3-3 oynayacağını düşünmüyorum. katı savunma oynar bank asyada ki takımlar işleri daha da zor olur.

kadro kaliteleri de düşer. boş stad da maç oynarlar.

şike olayları kesinlikle daha olamaz bile eğer küme düşerseler.

17 de 16 yapan fener bank asya da şikenin de olamayacağını farz edersek 17 de 10 yapamaz !

Yorum

• İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fenerin uefayı bağlamak gibi bir gücü olduğunu asla düşünmedim ancak tff kararlarına etki edecek kadar gücü olduğuna inanıyorum içimden gecenler şöyleki; m.a.aydınlar klüpleri toplar onlara feneri düşürürsek böyle böyle olur sizin içinde kötü olur yayın geliriniz azalabilir şu olabilir bu olabilir ile zaten fenerin ceza almasını istemeyen onca klüplerden destek alır ve 11 temmuzda fenerin cl ne gideceğini mahkeme kararını beklemenin daha sağlıklı olacağını söyleyerek kimseyi küstürmemiş olur... benim düşüncem budur buyrun eleştirin...
      buna bızım baskanın okey vermesı lazım cunku bız kabul etmedıkce en buyuk tazmınat davalarını bız acma hakkına sahıp olcaz sence sadrı sener buna okey verırmı verırse trabzon onu affedermı

Yorum

• Şöyle bir durum var ve ben bunun olağan bir durum olduğunu düşünmüyorum.
        Rıdvan Dilmen neden Başbakanla görüştü?
        M.Ali Aydınlar'la aynı gün hemde!
        Yani ne alaka?
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaslar Sezerin tutuklama görüntüsü varmi? Ben bulamadim. Hüngür hüngür agliyor diyenler var.

Eger cidden hüngür hüngür agladiysa bu bile delildir gözümde.
          kim bu sezer? fener-eskişehir maçında luganoyla kapışıp fenerin resmi sitesinden yuhalanan sezermi yoksa fenere transfer olan sezermi. yok yok ikisi de aynı adam(!) galiba

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eskişehir'i düşecek takımlara yazmayın. Es es yönetimsel olarak birşey yapmadı, futbolcu ve teknik direktörü yaptığı için gelecek sene en fazla eksi puanla başlayacak lige.
            Evet yasada böyle , Bülent Uygun ve Sezer Öztürk ceza alacaktır.

Ama süreçte Eskişehir de hatalı. Hemde çok şaibeli bir insanı sen nasıl teknik direktör yaparsın.

Üstelik Aziz Yıldırım Eskişehir'i ziyaretleri söz konusu.
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yalnız şu şampiyonluk gelsin:

Şenol Güneş ve şampiyonluk belgeseli yapılmalı.

Paraya , üç kağıda , şikeye medyaya her türlü güce karşı "yeteneğin ve emeğin mücadelesi" .

Defalarca ikinci olan Şenol Güneş'e tüm şerefli ikinciliklerinden sonra böyle bir zafer yakışırdı.

"Tarih bunuda yazar" yazacak.

Şimdi bizim bir Homeros'a ihtiyacımız var.
              En son kofol tarafından düzenlendi; 06.07.2011, 01:42.
              "Çocuklar ölmesin şeker de yiyebilsinler"
              Nazım Hikmet

Yorum

• İbrahim Akın'ın görüntüleri çıktı ama gözaltına alınmadı,bu nasıl bir tezattır.

Yorum

• evetttt neler oldu bakalim son 8saat ? yeni geldim isten ...
                  Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    buna bızım baskanın okey vermesı lazım cunku bız kabul etmedıkce en buyuk tazmınat davalarını bız acma hakkına sahıp olcaz sence sadrı sener buna okey verırmı verırse trabzon onu affedermı
                    sadri şenerin bizim gözümüzü boyamak için basına vereceği demeçler önemli değildir önemli olan o gün o toplantıya katılıp fenerin küme düşürülmesi gerektiğini söyleyebilmesidir...
                    Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• ntvspor daki program tekrar mı??

Yorum

• İlk olarak prensgold tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ntvspor daki program tekrar mı??
                        evet tekrar.......

Yorum

• Arkadaşlar bu kadar delile rağmen fenerin şike ya da teşfik yaptığına karar verilemezse bundan sonra hiçbir kulübe şike yaptın diyemezler. Ülke genelinde her ne kadar 20 milyon olduğu iddia edilen taraftarı mutlu etseler de bu 20 milyon taraftar da dahil 75 milyon insanın bu ülkenin hukukuna güveni zaten azdı, bu sefer sıfır olur.
                          TRABZONSPOR
                          Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                          Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                          ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet yasada böyle , Bülent Uygun ve Sezer Öztürk ceza alacaktır.

Ama süreçte Eskişehir de hatalı. Hemde çok şaibeli bir insanı sen nasıl teknik direktör yaparsın.

Üstelik Aziz Yıldırım Eskişehir'i ziyaretleri söz konusu.
                            Aziz Yıldırım'ın Eskişehir'e gidip gitmemesi önemli değil. Önemli olan Es Es yönetimiyle irtibata geçmiş mi? Basında yer alan haberlere göre geçmemiş. O yüzden küme düşme cezası almayacak.
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Mehmet Atalay'ın başkan olmamasının sebebi de budur!
                              Ateşe atılmak istenmedi.
                              Ama hala Rıdvan'dayım.
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İbrahim Akın'ın görüntüleri çıktı ama gözaltına alınmadı,bu nasıl bir tezattır.

Bulunamıyor ki adamın nerede olduğu belli değil.

Yorum

Yükleniyor...
                                X