İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
adamların şampiyonluk kasetleri çıktı artık değiştirip şike kasetlerini çıkarırlar
ayrıca 30 bin küsür kombine sattılar.
eğer düşerseler 70 milyon€ gibi bir maddi kayba uğrayacakları söyleniyor.
bank asya da 3 yabancı sınırı var. kadroları %60 oranında dağılacak. bence bir çok Türk oyuncu da avrupa ya gitmek isteyecek.
fenerin alt liglerdeki takımlara olan müthiş geçmişi (pendik, yeni malatya vb.. )
oyuncu transferlerinin ve oyuncu satmanın çok zor olması..
ve dahası yazmaktan yoruldum..
ilahi adalet... inşallah bu şekilde çıkacak bu hırsızlardan..
şu aşamaya kadar gelmesine de şükür..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener UEFA yı da bağladı ise yapacak bir şey yok Samet...O açıklama ne bir basın bildirisi ne de açıklayanın adı var...Duyum gazeteciliği...Hiç ciddiye almayın...Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.Fenerbahce,2 Sivasspor,3 Eskisehirspor, 4? , 5 ?
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGazetelerde İbrahim Akın'ın da para aldığı söyleniyor, peki İbrahim Akın neden gözaltına alınmıyor ?
Yorum
-
İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerin uefayı bağlamak gibi bir gücü olduğunu asla düşünmedim ancak tff kararlarına etki edecek kadar gücü olduğuna inanıyorum içimden gecenler şöyleki; m.a.aydınlar klüpleri toplar onlara feneri düşürürsek böyle böyle olur sizin içinde kötü olur yayın geliriniz azalabilir şu olabilir bu olabilir ile zaten fenerin ceza almasını istemeyen onca klüplerden destek alır ve 11 temmuzda fenerin cl ne gideceğini mahkeme kararını beklemenin daha sağlıklı olacağını söyleyerek kimseyi küstürmemiş olur... benim düşüncem budur buyrun eleştirin...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar Sezerin tutuklama görüntüsü varmi? Ben bulamadim. Hüngür hüngür agliyor diyenler var.
Eger cidden hüngür hüngür agladiysa bu bile delildir gözümde.
haşimdi kapı çalsa polis gelse altıma sıçarım korkudan
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Umut Kul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamların şampiyonluk kasetleri çıktı artık değiştirip şike kasetlerini çıkarırlar
ayrıca 30 bin küsür kombine sattılar.
eğer düşerseler 70 milyon€ gibi bir maddi kayba uğrayacakları söyleniyor.
bank asya da 3 yabancı sınırı var. kadroları %60 oranında dağılacak. bence bir çok Türk oyuncu da avrupa ya gitmek isteyecek.
fenerin alt liglerdeki takımlara olan müthiş geçmişi (pendik, yeni malatya vb.. )
oyuncu transferlerinin ve oyuncu satmanın çok zor olması..
ve dahası yazmaktan yoruldum..
ilahi adalet... inşallah bu şekilde çıkacak bu hırsızlardan..
şu aşamaya kadar gelmesine de şükür..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Peki eğer fb bu kadar delile rağmen küme düşürülmezse,bundan sonra olacakların önünü kim alabilecek..hangi takım hangi delillerle düşürülebilecek bundan sonra..
veya bir takımın küme düşürülmesi için hangi şartların oluşması beklenecek..şike suç olmaktan çıkar fb düşmezse..
fbliler ağlayacak tabii..yıllardır alıştıkları düzenin yıkılmasına isyan edecekler tabii..
feneri aziz yıldırım bile kurtaramaz bu kadar delilden sonra..Herkese Merhaba
Yorum
-
benim anladığım para alan verenler tutuklanacak.yani yasadışı eylem içinde olacak.
mehmet yıldız ise sadece, niye gol atayım feneri şampiyon yaptık dedi, bunun için de tutuklanacak olsa biizmkilerinde söylediği laflardan dolayı tutuklanmaları gerekir.
Benim anlamadığım madem ki şikeye yöneticelerin karışması halinde takım kümeye düşürülüyor o halde satılmışşehir neden düşer dneiliyor ki. onların yöneticileri bu işte yoklar ki bildiğimEn son talsuv61 tarafından düzenlendi; 06.07.2011, 01:35.
Yorum
-
İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz bakindimda Selma Güven diye gazeteci hanim yazmis bunu baselden kendisi dha da görevli. dw-world.de aslinda ciddi bir sayfa pek yalan haber yazmaz”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
-
İşin bir başka tarafı hükümete yakın kanallar ya da gazeteciler işin çok ciddi olduğunu söylüyor.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Dün bir kaç fotoğraf konuşma sızdırıldı. Bu gün daha büyük sızmalar bekliyorum.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum