mersin idman yurdu nun durumu nedir arkadaslar? onlar hakkinda hic iddia yok ama yöneticileri göz altina alinmisti yanilmiyorsam..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler şayet Başbakan bu işe engel olmazsa şampiyonluk Trabzonspora verilecek,deliller çok sağlam.Aldığım bilgiye göre tff'nin amacı bu süreçten fenerbahçeyi en az hasarla çıkarmak..
Bugun hem Hüseyin çapkı hem de savcı Berk Tff başkanına gerekli delilleri sundular,başkan ikna olmuş durumda...M.A.A fenerbahçeyi küme düşürmeden ceza vermenin formulünü arıyor,....
Sonuç olarak aldığım son bilgi,şimdilik şampiyonluğu bize verme niyetindeler ama feneride küme düşürmeden daha makul bir ceza vermenin gayretindeler...
Şimdilik süreç bizden yana işliyor..İnşallah pazartesine kadar siyaset bu işin içine girmez...
şampiyonluğu verirsen niye verdin derler domino taşı gibi bir taş düşünce diğerleri durmuyor hepsini düşürmek zorundasın...işleri çok ama çok zor...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmağan seni gördüm aklıma geldi...Hala başbakanımız Mehmet Ali bey olsaydı diyor musun?....Cevabını yarın okurum....Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...
Yorum
-
İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz bakindimda Selma Güven diye gazeteci hanim yazmis bunu baselden kendisi dha da görevli. dw-world.de aslinda ciddi bir sayfa pek yalan haber yazmaz
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir durum var ve ben bunun olağan bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Rıdvan Dilmen neden Başbakanla görüştü?
M.Ali Aydınlar'la aynı gün hemde!
Yani ne alaka?
Rıdvan eğer kendi görüşmek için izin isteyip de gitmişse ağlamaya gitmiştir. Kaç milyonluk camia, çok insan üzülür, taraftarın suçu ne vs...En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 06.07.2011, 01:48.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
Şifreli konuşmalar
Aziz Yıldırım’ın bazı kulüp yöneticileri ile yaptığı ve polise takılan telefon konuşmaları da kayıtlara girdi. Yıldırım bir telefon konuşmasında kulüp yöneticisine, “Şirkete temizlikçi alınacak adam ayarlayın” diyor. Yönetici ise “3 tane temizlikçi ayarladık” şeklinde cevap veriyor. Polisin araştırmalarına göre bu konuşmalar da şikenin şifreleri. Temizlikçi diye bahsedilen kişilerin, aslında şike için ikna edilen futbolcular olduğu öne sürüldü.
10 maçta şike iddiası
Polisin yaptığı takiplerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın 10 maçta şike yapılmasını sağladığı öne sürüldü. İşte o maçlar:
Gençlerbirliği 2 – 4 Fenerbahçe (07.03.2011)
Kayserispor 1 – 2 Manisaspor (05.03.2011)
Fenerbahçe 2 – 0 Konyaspor (13.03.2011)
Gençlerbirliği 1 – 2 Trabzonspor (20.03.2011)
Eskişehirspor 1 – 3 Fenerbahçe (12.04.2011)
Eskişehirspor 0 – 0 Trabzonspor (22.04.2011)
Bucaspor 3 – 5 Fenerbahçe (24.04.2011)
Fenerbahçe 2 – 0 İBB Spor (2.05.2011)
Karabük 0 – 1 Fenerbahçe (08.05.2011)
Sivasspor 3 – 4 Fenerbahçe (22.05.2011)VATAN
Yorum
-
İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadri şenerin bizim gözümüzü boyamak için basına vereceği demeçler önemli değildir önemli olan o gün o toplantıya katılıp fenerin küme düşürülmesi gerektiğini söyleyebilmesidir...
Yorum
-
İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegerki gercekden(düsünemiyorum bile) siyaset yani mesela basbakan tarafindan bu engellenirse nasil bir yol izlememiz gerek? bu haksizlik pesinden cok büyük yanki getirir ve bu basbakan icinde olumsuz olabilir
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler şayet Başbakan bu işe engel olmazsa şampiyonluk Trabzonspora verilecek,deliller çok sağlam.Aldığım bilgiye göre tff'nin amacı bu süreçten fenerbahçeyi en az hasarla çıkarmak..
Bugun hem Hüseyin çapkı hem de savcı Berk Tff başkanına gerekli delilleri sundular,başkan ikna olmuş durumda...M.A.A fenerbahçeyi küme düşürmeden ceza vermenin formulünü arıyor,....
Sonuç olarak aldığım son bilgi,şimdilik şampiyonluğu bize verme niyetindeler ama feneride küme düşürmeden daha makul bir ceza vermenin gayretindeler...
Şimdilik süreç bizden yana işliyor..İnşallah pazartesine kadar siyaset bu işin içine girmez...İnsan ol evlat!
Yorum
-
İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Yıldız niye serbest bırakıldı onu anlamadım ben. O çıkan görüşme kayıtlarının yalan olduğunu mu gösteriyor bu?
Telefon görüşmelerinden başka delil olmamasından olabilir , netice de mahkemede telefon görüşmeleri kesin delil olarak kabul görmez , nitekim gazetelerde çıkan konuşmalar kıvırılacak cinsten di . Mehmet yıldız ben dalgasına öyle dedim diyerek işten sıyırabilir veya gerçekten de dalga geçmiş olabilirTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegerki gercekden(düsünemiyorum bile) siyaset yani mesela basbakan tarafindan bu engellenirse nasil bir yol izlememiz gerek? bu haksizlik pesinden cok büyük yanki getirir ve bu basbakan icinde olumsuz olabilir
Başbakan'ı bilgisi olduğuna inanıyorum bende.
Başbakan'ın engel çıkartacağını da zannetmiyorum.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
Yorum