Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mersin idman yurdu nun durumu nedir arkadaslar? onlar hakkinda hic iddia yok ama yöneticileri göz altina alinmisti yanilmiyorsam..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beyler şayet Başbakan bu işe engel olmazsa şampiyonluk Trabzonspora verilecek,deliller çok sağlam.Aldığım bilgiye göre tff'nin amacı bu süreçten fenerbahçeyi en az hasarla çıkarmak..

Bugun hem Hüseyin çapkı hem de savcı Berk Tff başkanına gerekli delilleri sundular,başkan ikna olmuş durumda...M.A.A fenerbahçeyi küme düşürmeden ceza vermenin formulünü arıyor,....

Sonuç olarak aldığım son bilgi,şimdilik şampiyonluğu bize verme niyetindeler ama feneride küme düşürmeden daha makul bir ceza vermenin gayretindeler...
      Şimdilik süreç bizden yana işliyor..İnşallah pazartesine kadar siyaset bu işin içine girmez...
      bugün aynen bunu dedim biz çıkıp desekki bize sadece şampiyonluğu verin kimse sesini çıkarmayacak sevinçten takla atarlar,ama bu iş bu katar kola değil artık...
      şampiyonluğu verirsen niye verdin derler domino taşı gibi bir taş düşünce diğerleri durmuyor hepsini düşürmek zorundasın...işleri çok ama çok zor...
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Bu Sampiyonlugumuz bize verilmeli diye bursalilara sadece gülüyorum.
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• gidin yatin da, heran birsey cikar diye bende ayrilamiyorum.
          Yarin sabah ise gidecem

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Armağan seni gördüm aklıma geldi...Hala başbakanımız Mehmet Ali bey olsaydı diyor musun?....Cevabını yarın okurum....
            erdal bey kusura bakmayın size karşı herhangi bir girişimim olmadı kendi düşüncelerimi anlatmaya çalışıyorum...
            Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• Yahu birazcık mantıklı düşünün,Başbakan müdahele edicek olsa olay bu kadar alenen ortaya çıkmadan mudahele ederdi..

Başbakan bu saatten sonra müdahele falan etmez hatta destek bile çıkıyordur.

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                biraz bakindimda Selma Güven diye gazeteci hanim yazmis bunu baselden kendisi dha da görevli. dw-world.de aslinda ciddi bir sayfa pek yalan haber yazmaz
                Telefon görüşmesinden yola çıkılarak veya bir yazışma sonucunda yazılmış olabilir o haber, resmi bir açıklama değildir. Biz de burda bir başlık açmış ve UEFA'yı arayıp e-posta göndermiştik. 17 martta bu konuların UEFA kapsamında olmadığı (herhalde FİFA'ya şikayet etmemiz gerekiyordu) ve ülkedeki sorumlu kurumlar tarafından ele alınmalıdır diye cevap gelmişti.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şöyle bir durum var ve ben bunun olağan bir durum olduğunu düşünmüyorum.
                  Rıdvan Dilmen neden Başbakanla görüştü?
                  M.Ali Aydınlar'la aynı gün hemde!
                  Yani ne alaka?
                  Başbakan Rıdvan'ı çağırtmışsa birşeyler sormak için çağırtmıştır. Severiz sevmeyiz, Rıdvan bu ülkede en seçkin spor yazarlarından biri konumuna yerleşti. Türk futbolunda şike olabilir mi, teşvik şike iddaları ne denli gerçekçi vs tarzı sorular sormuş olabilir. Sporun içinde futbolcu, t.direktör ve spor yazarı olarak yer aldı.
                  Rıdvan eğer kendi görüşmek için izin isteyip de gitmişse ağlamaya gitmiştir. Kaç milyonluk camia, çok insan üzülür, taraftarın suçu ne vs...
                  En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 06.07.2011, 01:48.
                  - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Şifreli konuşmalar

Aziz Yıldırım’ın bazı kulüp yöneticileri ile yaptığı ve polise takılan telefon konuşmaları da kayıtlara girdi. Yıldırım bir telefon konuşmasında kulüp yöneticisine, “Şirkete temizlikçi alınacak adam ayarlayın” diyor. Yönetici ise “3 tane temizlikçi ayarladık” şeklinde cevap veriyor. Polisin araştırmalarına göre bu konuşmalar da şikenin şifreleri. Temizlikçi diye bahsedilen kişilerin, aslında şike için ikna edilen futbolcular olduğu öne sürüldü.

10 maçta şike iddiası

Polisin yaptığı takiplerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın 10 maçta şike yapılmasını sağladığı öne sürüldü. İşte o maçlar:
                    Gençlerbirliği 2 – 4 Fenerbahçe (07.03.2011)
                    Kayserispor 1 – 2 Manisaspor (05.03.2011)
                    Fenerbahçe 2 – 0 Konyaspor (13.03.2011)
                    Gençlerbirliği 1 – 2 Trabzonspor (20.03.2011)
                    Eskişehirspor 1 – 3 Fenerbahçe (12.04.2011)
                    Eskişehirspor 0 – 0 Trabzonspor (22.04.2011)
                    Bucaspor 3 – 5 Fenerbahçe (24.04.2011)
                    Fenerbahçe 2 – 0 İBB Spor (2.05.2011)
                    Karabük 0 – 1 Fenerbahçe (08.05.2011)
                    Sivasspor 3 – 4 Fenerbahçe (22.05.2011)VATAN

Yorum

• Birakinda Erdal abi gitsin yatsin yav
                      Trabzonspor
                      FC Barcelona MSV Duisburg
                      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sadri şenerin bizim gözümüzü boyamak için basına vereceği demeçler önemli değildir önemli olan o gün o toplantıya katılıp fenerin küme düşürülmesi gerektiğini söyleyebilmesidir...
                        o toplantı sonrası ne konusuldugu alınan kararlar nedır acıklancak sampıyonluk bıze verılıp fener kume dusmesın dıye karar alıncaksa baskan kabul eder ama hem sampıyonluk hem kume dusmıcek ee nıye ozaman bunca yaygara koparttık bunu bızzat basbakan talımat verse sadrı senere gene kabul etcenı sanmam baskan ıkıdır maglup oluyo (sampıyonlukta ve fedeeason secımlerınde) ucuncude galıp gelcektır kendını bukadar kucultmez ama yınede ben toplantıya katılmayalım katılsakta sessız kalalım ısterım kaldıkı ortadada bı yasa var fenerın sampıyonlugu ve kume dusmesı baskanlara bırakılcanı sanmıyorum cunku oyle oylamayla ortbas edılcek bı ıs degıl bu olay federasyonun degıl turkıyenın yargılaması sonucu ortaya cıkmıs bı olaydır

Yorum

egerki gercekden(düsünemiyorum bile) siyaset yani mesela basbakan tarafindan bu engellenirse nasil bir yol izlememiz gerek? bu haksizlik pesinden cok büyük yanki getirir ve bu basbakan icinde olumsuz olabilir
                          bn sayın basbakanın bırakın engellemeyi olayın iyice aydınlanması için elinden geleni yapacana eminim böle birşeyi ben mumkun görmuyorum ama bugunki rıdvan dilme ve mehmet ali aydınların basbakanla görüşmelerinin nedeni acıkcası cok merak ediyorum

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beyler şayet Başbakan bu işe engel olmazsa şampiyonluk Trabzonspora verilecek,deliller çok sağlam.Aldığım bilgiye göre tff'nin amacı bu süreçten fenerbahçeyi en az hasarla çıkarmak..

Bugun hem Hüseyin çapkı hem de savcı Berk Tff başkanına gerekli delilleri sundular,başkan ikna olmuş durumda...M.A.A fenerbahçeyi küme düşürmeden ceza vermenin formulünü arıyor,....

Sonuç olarak aldığım son bilgi,şimdilik şampiyonluğu bize verme niyetindeler ama feneride küme düşürmeden daha makul bir ceza vermenin gayretindeler...
                            Şimdilik süreç bizden yana işliyor..İnşallah pazartesine kadar siyaset bu işin içine girmez...
                            en az hasari anlamadim ben sike yapan takim direk kume dusurulmuyormu? yasa ne diyor?
                            İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mehmet Yıldız niye serbest bırakıldı onu anlamadım ben. O çıkan görüşme kayıtlarının yalan olduğunu mu gösteriyor bu?

Telefon görüşmelerinden başka delil olmamasından olabilir , netice de mahkemede telefon görüşmeleri kesin delil olarak kabul görmez , nitekim gazetelerde çıkan konuşmalar kıvırılacak cinsten di . Mehmet yıldız ben dalgasına öyle dedim diyerek işten sıyırabilir veya gerçekten de dalga geçmiş olabilir
                              Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                              Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                              çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

egerki gercekden(düsünemiyorum bile) siyaset yani mesela basbakan tarafindan bu engellenirse nasil bir yol izlememiz gerek? bu haksizlik pesinden cok büyük yanki getirir ve bu basbakan icinde olumsuz olabilir
                                Bildiğim kadarıyla operasyondan önce Başbakan'a Aydın Üniversitesi'nde bu konuyla ilgili 3 saat sunumla bilgilendirme yapılıyor.

Başbakan'ı bilgisi olduğuna inanıyorum bende.

Başbakan'ın engel çıkartacağını da zannetmiyorum.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

Yükleniyor...
                                X