Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eskişehir'i düşecek takımlara yazmayın. Es es yönetimsel olarak birşey yapmadı, futbolcu ve teknik direktörü yaptığı için gelecek sene en fazla eksi puanla başlayacak lige.
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• fenerbahce,eskisehir ve sivas kesin düsürülmeli.Diger 2 Takim bencede Bank Asyadan.
      Kupayi bize verecekler,ben rahat rahat takip ediyorum herseyi.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fenerin uefayı bağlamak gibi bir gücü olduğunu asla düşünmedim ancak tff kararlarına etki edecek kadar gücü olduğuna inanıyorum içimden gecenler şöyleki; m.a.aydınlar klüpleri toplar onlara feneri düşürürsek böyle böyle olur sizin içinde kötü olur yayın geliriniz azalabilir şu olabilir bu olabilir ile zaten fenerin ceza almasını istemeyen onca klüplerden destek alır ve 11 temmuzda fenerin cl ne gideceğini mahkeme kararını beklemenin daha sağlıklı olacağını söyleyerek kimseyi küstürmemiş olur... benim düşüncem budur buyrun eleştirin...
        Erdal abi nedense bana da aynen böyle olabilir ihtimali geliyor.Ki bu durumda Uefa buraya çadır kurar..Bizde Uefa'ya.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adam korkmuş olabilir kardeşim yapma ya

haşimdi kapı çalsa polis gelse altıma sıçarım korkudan

hahahah gülüyoruz ama bende çok korkarım alırlar merkeze öptürürler herkese kldsksajdas
          Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            adam korkmuş olabilir kardeşim yapma ya

haşimdi kapı çalsa polis gelse altıma sıçarım korkudan
            Kendi futbolcusuna dayilanip OC diyen ve attigi gole dahi sevinmeyen birinden ben o duygusalligi beklemiyorum.
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İşin bir başka tarafı hükümete yakın kanallar ya da gazeteciler işin çok ciddi olduğunu söylüyor.
              Uzak olanlar da...Mahkeme koridorlarına gidenler aynısını söylüyor...Oturduğu yerden eski alışkanlıklarla yorumlayanlarsa "olmaz yapamazlar" diyor...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

İşin bir başka tarafı hükümete yakın kanallar ya da gazeteciler işin çok ciddi olduğunu söylüyor.
                Bir taraf da Aziz Yıldırım nato müteahhiti askeriyeye yakın olduğu için bitirildi diyor..Direk başbakan tarafından..Amaç sadece Aziz Yıldırımı bitirmek sanırım..Fener'i aklayabilirler..
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

Trt, Ntv, Kanal D , Star, Samanyolu, Atv , Show

tüm kanallar olaya asılıyor, gerçek bilgi olmadan bunu yapmazlardı
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi yapmaz olaydım Niang konusunda ciddiyim de .Emre'ye 365 gün söven biri olarak bende istemem .
                    Sadece bu dönem değil önümüzdeki birkaç sene de dahil, o camiadan hiç kimseyi transfer etmek şık olmaz. Bu da benim fikrim. Heleki bu sezonda forma giymiş isimlerden biriyse hiç olmaz. =)
                    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar herşeyi takip eden biri olarak söylüyorum. bu olay aziz yıldırımı tasviye operasyonudur ve edindiğim intiba trabzonsporun burada bir aktör olarak olmayışıdır. hukuğa asla inanmıyorum. bugün aziz gidecek yarın başkası gelecek ama trabzonsporun şampiyonluğu gene engellenecek taki biz aynı yöntemi uygulayana kadar.
                      YUHHHHHHHHHH pes artık....PES ettim.....nasıl insanlar var ya..bu nasıl bir mantık nasıl bir düşüncedir.....!!!!! arkadaşım kusura bakma agır oldu belki ama seninki daha bi agırdı be.
                      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Peki eğer fb bu kadar delile rağmen küme düşürülmezse,bundan sonra olacakların önünü kim alabilecek..hangi takım hangi delillerle düşürülebilecek bundan sonra..
                        veya bir takımın küme düşürülmesi için hangi şartların oluşması beklenecek..şike suç olmaktan çıkar fb düşmezse..

fbliler ağlayacak tabii..yıllardır alıştıkları düzenin yıkılmasına isyan edecekler tabii..

feneri aziz yıldırım bile kurtaramaz bu kadar delilden sonra..
                        Murat, şike suç olmaktan çıkacak konumuna gelmeyecek bence.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Doğru.

Artık bazıları mahkemeye çıkarılacak bazıları ise serbest bırakılacak değil mi ?

Bazıları da hastanede.
                          Türkiye'de yaşamadığımdan bilmiyorum bu konuları, ama anladığım kadarıyla bugün diğerleriyle olduğu gibi bir yere sevk edilecekler, orda da serbest mi kalacaklar yoksa tutuklanacaklarmı diye karar verilecek.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor da hay hay kimseyi küstürmeyelim der....
                            erdal bey ben ts yönetimine güvenmiyorum...
                            Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trt, Ntv, Kanal D , Star, Samanyolu, Atv , Show

tüm kanallar olaya asılıyor, gerçek bilgi olmadan bunu yapmazlardı
                              Cnn Türk'ü nasıl unutursun. En sağlam bilgileri burası verdi
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Şikeci şekip hastaneden kodese döndü mü bilen var mı?

(UEFA)

Yorum

Yükleniyor...
                                X