Eskişehir'i düşecek takımlara yazmayın. Es es yönetimsel olarak birşey yapmadı, futbolcu ve teknik direktörü yaptığı için gelecek sene en fazla eksi puanla başlayacak lige.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
İlk olarak samet ozkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerin uefayı bağlamak gibi bir gücü olduğunu asla düşünmedim ancak tff kararlarına etki edecek kadar gücü olduğuna inanıyorum içimden gecenler şöyleki; m.a.aydınlar klüpleri toplar onlara feneri düşürürsek böyle böyle olur sizin içinde kötü olur yayın geliriniz azalabilir şu olabilir bu olabilir ile zaten fenerin ceza almasını istemeyen onca klüplerden destek alır ve 11 temmuzda fenerin cl ne gideceğini mahkeme kararını beklemenin daha sağlıklı olacağını söyleyerek kimseyi küstürmemiş olur... benim düşüncem budur buyrun eleştirin...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam korkmuş olabilir kardeşim yapma ya
haşimdi kapı çalsa polis gelse altıma sıçarım korkudan
hahahah gülüyoruz ama bende çok korkarımalırlar merkeze öptürürler herkese kldsksajdas
Gerçekliğin tümünden igreniyorum...
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam korkmuş olabilir kardeşim yapma ya
haşimdi kapı çalsa polis gelse altıma sıçarım korkudanTrabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin bir başka tarafı hükümete yakın kanallar ya da gazeteciler işin çok ciddi olduğunu söylüyor.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin bir başka tarafı hükümete yakın kanallar ya da gazeteciler işin çok ciddi olduğunu söylüyor.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin bir başka tarafı hükümete yakın kanallar ya da gazeteciler işin çok ciddi olduğunu söylüyor.
tüm kanallar olaya asılıyor, gerçek bilgi olmadan bunu yapmazlardı@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yapmaz olaydımNiang konusunda ciddiyim de .Emre'ye 365 gün söven biri olarak bende istemem .
- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar herşeyi takip eden biri olarak söylüyorum. bu olay aziz yıldırımı tasviye operasyonudur ve edindiğim intiba trabzonsporun burada bir aktör olarak olmayışıdır. hukuğa asla inanmıyorum. bugün aziz gidecek yarın başkası gelecek ama trabzonsporun şampiyonluğu gene engellenecek taki biz aynı yöntemi uygulayana kadar.volkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki eğer fb bu kadar delile rağmen küme düşürülmezse,bundan sonra olacakların önünü kim alabilecek..hangi takım hangi delillerle düşürülebilecek bundan sonra..
veya bir takımın küme düşürülmesi için hangi şartların oluşması beklenecek..şike suç olmaktan çıkar fb düşmezse..
fbliler ağlayacak tabii..yıllardır alıştıkları düzenin yıkılmasına isyan edecekler tabii..
feneri aziz yıldırım bile kurtaramaz bu kadar delilden sonra..
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru.
Artık bazıları mahkemeye çıkarılacak bazıları ise serbest bırakılacak değil mi ?
Bazıları da hastanede.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor da hay hay kimseyi küstürmeyelim der....Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrt, Ntv, Kanal D , Star, Samanyolu, Atv , Show
tüm kanallar olaya asılıyor, gerçek bilgi olmadan bunu yapmazlardı
Yorum
-
Şikeci şekip hastaneden kodese döndü mü bilen var mı?
Yorum
Yorum