Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bize yeni şampiyonluk kupası yapsınlar.onların o pis ellerinin değdiği kupa kirlenmiştir,hiçbir şeyle temizlenmez.
    teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• simdi bizim taraftar cikar ben böyle sampiyonluk istemiyorum sacmaligina baslar ..
      Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Garip olan 14 nisandan önce şike suç değilmiş. Güzel olan da, "teşvik vermek" de küme düşürülmesini gerektiren suç olmuş. Bunu bilmiyordum... Fener kesinlikle bu işten kurtaramaz.....

Hababam sınıfında Kemal Sunal diyordu ya, Ne çekiyorsak Trabzondan çekiyoruz diye, tarih tekerrür ediyor. Önce 2 dk lık şampiyonluk, sonra da bir aylık şampiyonluk

Yorum

• Bu Eskişehir ve Karabük'ün maçları sattığı delillerde var ise Başkanları neden gözaltında değil ?

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nerede geçiyor abi bu ?
            İlk olarak Emre tarafından gönderildi
            Abi bu nerede yazıyor ?
            Cnn Türk'te canlı yayınca söylendi. İsimleri net olarak söylemedi ama bir söylemediği kaldı
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• arkadaşlar bizle ilgili böyle yorum yapmayın.. Rahat olun, biz le ilgili bişey olsa ortaya çıkardı, biz boşuna mı Fifa'ya gittik...
              Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• neden hiç hakem yok gözaltında?

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  simdi bizim taraftar cikar ben böyle sampiyonluk istemiyorum sacmaligina baslar ..
                  Aynen.....
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sampiyonluk Trabzonspor'a verilirse...

göreyim sizi Selcuk Inan ve Egemen Korkmaz

.
                    Ağzından bal damlıyor
                    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yapmaaa sunu Cagatay yapmaaa..

Yorum

• Şampiyonlar ligi kura çekimleri 2 hafta sonra . Eğer lig tescili bozulacaksa acele edilmesi gerekir . Yoksa Bursaspor'a da haksızlık edilmiş olur .

Yorum

• resmi açıklama geldi beyler.dağılalım

http://www.youtube.com/watch?v=N2Xz8...layer_embedded
                          7 GELİYOR 7

Yorum

• Neymis efendim Türk Futbolu kaos icerisine girermis, tövbe tövbe...

Asil gercekler ortaya cikmazsa kaos devam eder.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ya bu nezaman açıklanır..trabzonmu şampiyon?fenevbahçe mi?
                              ....
                              BENİM GÖZÜMDE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONUSUN TRABZONUM...

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cnn Türk'te canlı yayınca söylendi. İsimleri net olarak söylemedi ama bir söylemediği kaldı

Neden milleti kandırıyorsun ki abi ?
                                Birde 800 milyor yazmışsın..

Yorum

Yükleniyor...
                                X