Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu pislige fenerin bulasmasinin nedeni biziz, onceki sezon son macta sampiyonlugu aldik, koyduk azizin ustune baskiyi. Gecen sezon da kazandikca azizin ustundeki baski artti, boyle pislige bulasti bogazina kadar. Trabzon adami nezaretlere dusurur boyle aziz efendi...

Yorum

• http://www.sabah.com.tr/fotohaber/sp...&albumId=34236

fenerin yeni formasi

Yorum

• 7, 7, 7 dedik durduk; 6+1 olacak herhalde...

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Polis yarın 11 kişiyi daha gözaltına alacakmış...
          Maç yapcaklar galiba kaleci forvet aldılar bikaç defans lazım
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mahmut Özgener
            o yüzdenmi kaçar gibi gitti dersin?
            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
            -ismail-

Yorum

• Bu ülkede son dönemlerde adalet bazen ters işleyebiliyor. Yani sağ gösterip sol vurabiliyorlar. O yüzden temkinli yaklaşmak istiyorum. Fenerbahçe'yi kolay kolay küme düşüremezler, şampiyonluğu elinden kolay kolay alamazlar. Yüzlerce delile rağmen birilerini aklayıp; sadece ufak tefek delillerle birilerini suçlu yapabilirler.
              En son erolizmts tarafından düzenlendi; 03.07.2011, 19:44.
              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• D-smart'ı ardım maç euro futbol da dediler ama hala bi icraat yok yayın hakkında bilgisi olan var mı?
                Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Başbakan diyor inşallah bir sıkıntı çıkmaz
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Atv haber, Sivas maçı ncesi mecnun okyazmaz a 2.5 milyon Tl gönderilmiş.
                    Eskişehirspor başkanı. Bülent Uygun, Ümit karan ve Mehmet Yıldız ile olan sözleşmelerini dondurulduğunu açıkladı. ( CNNTURK )
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu operasyondan beklediğimiz gibi bir sonuç çıkarsa, hayatımda ilk defa bu ülkedeki adalete olan güvenim yerine gelecek.

İnşallah iki gün sonra hiçbir şey olmamış gibi dışarı çıkmazlar...

Aynen böyle düsünüyorum.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• eğer fenev düşürülürse filan.biz seviniriz acaba selçukla egemen sevinir mi üzülür mü? çok merak ediyorum
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Üstü örtülecek diye korkuyorum. Bu delil kasetler medyaya sızmaz mı acaba yoksa yasak mıdır? Ya da Uefa bu işin peşini bırakır mı? Tekrar söylemem gerekir, sadece adalet yerini bulsun, suçsuzsa suçsuz suçluysa suçlu
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            göz altina alinacak olanlar arasinda insallah bizden kimse olmaz...
                            Eğer bu kirli ilişkiler ortaya çıkacaksa ve buna biz de buna bulaşmışsak, küme düşmeye bile razıyım. Yeter ki bu pislik temizlensin.

Yorum

• İlk olarak crépuscule tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hızlıyız
                              işler güçler:P
                              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                o yüzdenmi kaçar gibi gitti dersin?
                                Giderken yaptığı açıklamalar da bunu destekler nitelikte
                                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

Yükleniyor...
                                X