Bu pislige fenerin bulasmasinin nedeni biziz, onceki sezon son macta sampiyonlugu aldik, koyduk azizin ustune baskiyi. Gecen sezon da kazandikca azizin ustundeki baski artti, boyle pislige bulasti bogazina kadar. Trabzon adami nezaretlere dusurur boyle aziz efendi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePolis yarın 11 kişiyi daha gözaltına alacakmış...kaleci forvet aldılar bikaç defans lazım
facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahmut ÖzgenerBordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yorum
-
Bu ülkede son dönemlerde adalet bazen ters işleyebiliyor. Yani sağ gösterip sol vurabiliyorlar. O yüzden temkinli yaklaşmak istiyorum. Fenerbahçe'yi kolay kolay küme düşüremezler, şampiyonluğu elinden kolay kolay alamazlar. Yüzlerce delile rağmen birilerini aklayıp; sadece ufak tefek delillerle birilerini suçlu yapabilirler.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 03.07.2011, 19:44.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu operasyondan beklediğimiz gibi bir sonuç çıkarsa, hayatımda ilk defa bu ülkedeki adalete olan güvenim yerine gelecek.
İnşallah iki gün sonra hiçbir şey olmamış gibi dışarı çıkmazlar...
Aynen böyle düsünüyorum.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
eğer fenev düşürülürse filan.biz seviniriz acaba selçukla egemen sevinir mi üzülür mü? çok merak ediyorumTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Üstü örtülecek diye korkuyorum. Bu delil kasetler medyaya sızmaz mı acaba yoksa yasak mıdır? Ya da Uefa bu işin peşini bırakır mı? Tekrar söylemem gerekir, sadece adalet yerini bulsun, suçsuzsa suçsuz suçluysa suçluTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegöz altina alinacak olanlar arasinda insallah bizden kimse olmaz...
Yorum
-
İlk olarak crépuscule tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehızlıyızEntropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo yüzdenmi kaçar gibi gitti dersin?1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
Yorum