Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol hocamın kör göze parmak sokarcasına işaret ettiği Hürriyet gazetesi merkezli kamuoyu manipüle çalışmaları da umarım soruşturma kapsamı içine alınır .
    Hürriyet

1. Uğur Dünrar
    2. Ercan Saatçi
    3. Altan Tanrıkulu
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Şifre:Tarlalar Yeşillendi Ekinler sürülebilir.

Anlamı:Maç Satıldı rahat olun.

Son 5 maç şike

2 transfer maçtan önce oldu.Sezer ve emenike kenidlerine maçtan önce rahat olsun kendinizi kasmayın seneye alacağız.Densi.

operasyonun şimdi yapılması Seçimleri etkilememek için

Cnn
      En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 03.07.2011, 17:26.
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herşeyin hayırlsı kardeşim ...
        Üzüldüm O'nun adına kesin gs'lidir

Bu arada olanı biteni izliyoruz...bekliyoruz...Bu işten bişey çıkmaz diyenler susun ve bekleyin sizde...

İnşallah beklentilerimiz doğrusunda olur herşey.

Hak yerini bulsun yeterki.
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bu arada wimbledon'da Djokovic şampiyon olacak galiba.. Çok ii oynuyor
          Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Faruk Özak'ın açıklamaları konusunda yanılgıdasınız arkadaşlar...Ne deseydi bizim talimatımızla ya da onayımızla mı başladı. Bunu mu demesini bekliyorsunuz?
            Futboldan anlıyoruz belki ama siyasetten kesinlikle anlamıyoruz...
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• tarla yeşillendi mi(=(şikenin de şifresi var)
              Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• CNN de kileri özetleyebilecek var mı

Yorum

• Adam yeminlerden bahsediyor ya..

Yorum

• Basbakan futbol üzerine konusmuyor

Yorum

• hangi maclarda olan sike belgelendi. bizim satılmıs eskisehir macı kesin vardır diye dusunuyorum

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de diyorum TRT niye sevinçli adamlar Bankasyayı yayınlıyolar feneri yayınlıcaklar ondan heyecanlanmışlar
                        süper
                        ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben de diyorum TRT niye sevinçli adamlar Bankasyayı yayınlıyolar feneri yayınlıcaklar ondan heyecanlanmışlar
                          İyi güldüm .
                          Doğru söze ne denir .

Yorum

• Başbakanın konuşması bu soruşturmayala ilgili değil..

Ayrıca sürekli yargının bağımsızlığından bahseden birinin bu olayda taraf olacağını düşünmüyorum..
                            En son bordo08 tarafından düzenlendi; 03.07.2011, 17:27.
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - bir fenerliyi aradım " ne oldu lan almışlar sizinkileri " diye , elemanın haberi yokmuş cevap

- "abi valla bir ara bakkala girince televizyonda gördüm haberi ben İtalya felan zannettim ":d
                                ççç ççç ççç ççç
                                Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

Yükleniyor...
                                X