Arkadaşlar bir daha soyluyorum kafamızı bulandırmaya calışıyorlar. Yeter artık bizde yaptıysak birşeyler bizde cezamızı cekelim ama yargısız infaza karşı hepimiz bir ve dimdik olmamız lazım.Ortada bizle ilgili gozaltı varmı? hayır tutuklanan varmı? hayır belge kaset telefon konuşması varmı? hayır daha neyin peşindesiniz yeter da.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak meynennum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir yazıyı yazanın trabzonsporlu olduğuna mı inandınız. Şimdi nevzat şakarın bir başına bir işlere kalkıştığına ama para bulamadığına mı inandınız. yahu bunlar için 100-200 bin avro para mı. korcan bir arabaya satmış maçı, yani bir araba alacak para mı bulamadılar, buna mı inanıyorsunuz. yahu borç alırdı, şampiyonlar ligine gidince geri veririz derdi. şike yapmaya kalkmayı düşündü de bunu yapmayı mı düşünemedi nevzat şakar sizce. az trabzonluyum diyenin her sözüne inanmayın. tranbzondaki herkesin trabzonsporlu olmadığını bilmiyor musunuz.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumdaki bazı tipler Trabzonspor'un şampiyon yapılmaması ile ilgili akıl dışı tüm senaryoları bizlerle paylaşıyorlar sağolsunlar..
Yorum
-
Şu haberi alıntılamayıp prim yaptırmayın şu gerizakalıya .Bu tuvalet kağıdının bir editörü yokmu Türkçe hataları yanlış bilgi bunları kontrol eden denetim mekanizması yokmu adam msnde konuşan emo lar gibi yazmış.Yalnız bu çakallar resim şekillenmeye başlasın ist basını sollamazsa hiçbirşey bilmiyorum.Bunların hepsi korcanın gazeteci versiyonu aralarındaki fark korcan para ile bunlar neredeyse bedava.
Yorum
-
Salih ÇAMOĞLU ile ilgili tepki verebilmek için \
Uzun Sokak Kızılay Aralığı Huzur Apartmanı Kat.5 Daire.10
Merkez TRABZON/TÜRKİYE
Web:
Telefon:
+90 462 321 41 11-12
Fax:
+90 462 321 37 70
E-Mail:
info@ilkhabergazete.com
reklam@ilkhabergazete.com
haber@ilkhabergazete.com
spor@ilkhabergazete.com
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBülo ne demişti?
yüzsüze bak, söylemiş olduğu bütün kelimeler kendisi hakkındaki düşüncelermiş meğerEmekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
Yorum
-
Günün sorusu: Eğer FB küme düşerse, Alex'in gol krallığı elinden alınacak mı?yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünün sorusu: Eğer FB küme düşerse, Alex'in gol krallığı elinden alınacak mı?Bi küme düssünler...
TRABZONSPOR 1967
Yorum
Yorum