Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    13 . Agir ceza mahkeme savcisi yenide yargilama konusunda olumlu gorus bildirmis son karar mahkemenin.boyle olacagi belliydi zaten
    Adam fb kongre üyesi, normaldir.
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bu yeniden yargılama işinde parmağı olanları, Allahım sen bildiğin gibi yap..

Yorum

• rahat olun bi şey çıkmaz bu yeniden yargılamadan hem yargılansın köpek yeniden ceza almaktan başka bi çıkarı yok. deliller belli olan biten belli haaa tersi bi karar daha tartışmalı olur kimseyi inandıramamzlar. hakime savcıya verip veriştirdiler şimdi aklanırlarsa yüce türk adaleti derler yine morarırlar aklanması imkansız.
        En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 07.06.2014, 15:26.

Yorum

• milliyet haberi çekmiş nooollldduuuu

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            rahat olun bi şey çıkmaz bu yeniden yargılamadan hem yargılansın köpek yeniden ceza almaktan başka bi çıkarı yok. deliller belli olan biten belli haaa tersi bi karar daha tartışmalı olur kimseyi inandıramamzlar. hakime savcıya verip veriştirdiler şimdi aklanırlarsa yüce türk adaleti derler yine g..t olurlar ki aklanması imkansız.
            Tapeler delil olmaktan çıkacak onun hazırlığı da var. Eski sayfalarda konuşulmuştu bu konu.
            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Yeniden yargılanma olursa bu davayı kapatırlar. Zaten amaç o.

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ...herkesi yeniden yargılamak zorunda kalırlar ki buda mümkün değil
                hastanın ölmeden önceki son iyi hali bu çok eğlenecoğuk çok
                Bu ülkede her şeyin mümkün olduğunu öğrenmemiz gerekiyordu.

Yorum

• Benim anlamadigim bu yeniden yargilanma meselesinde temel nedir? Neden yeniden yargilama yapilir? Teknik olarak birseylerin eksik yapilmasindan mi (yargitay zaten bu eksiklikleri tespit edip tekrar usule uygun yapilmasi icin geri gonderdi), insan haklari ihlali mi vardi, vs...? Her cani isteyen, mahkeme kararini begenmeyen yeniden yargilanma mi talep edecek? Yargitay ne olacak peki? Yargitay ne yapacak - temyiz mercii o degil mi? Burada olacak aksakliklar icin (sadece anayasaya uygunsuzluklar icin) Anayasa Mahkemesine kisisel basvuru hakki tanindi, neyin yeniden yargilanmasi?
                  -16. Agir Ceza Mahkemesi Hakimi sizin kararinizi begenmedim, ben 13. ACM'de yeniden yargilanmayi istiyorum.
                  -13. ACM senin de kararini begenmedim, ben 10. ACM'de yeniden yargilanmayi istiyorum.
                  Eger adaleti bu kadar sulandirirsaniz avrupali boyle semsiyeyi acar.
                  O semsiye TFF'de acildiginda bakalim ne yapacaksiniz?
                  Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                  You'll Never Walk Alone...
                  https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Uefa bir an önce TFF'nin biletini kesmeli.

Yorum

• eğer yeniden yargılama olursa bu olay Türkiye de zaten ayaklar altına alınmış hukuk kavramını hepten yok edecektir.

yeniden yargılama demek, binlerce dava için emsal teşkil edecek olay demek. yanılıyor muyum ? adam benim başım kel mi der, bende yeniden yargılama istiyorum der, kimse bunun önünü alamaz.

tamam rezil, kepaze, ahlak yoksunu bir ülkeyiz ancak bu kadarda ileri gideceklerini sanmıyorum.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yeniden yargilama sekil olarak mumkun degil bu ulkedeki hapishanelerin bosalmasi 10binlerce davanin yeniden gorulmesi demek sistem bunu kaldiramaz timsaha gelmeyin sabahda milliyetde yazilan her habere inanilsaydi isimiz vardi yazdiklari 10seyden biri dogru cikiyor..akillari sira algi olusturcaklar..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          eğer yeniden yargılama olursa bu olay Türkiye de zaten ayaklar altına alınmış hukuk kavramını hepten yok edecektir.

yeniden yargılama demek, binlerce dava için emsal teşkil edecek olay demek. yanılıyor muyum ? adam benim başım kel mi der, bende yeniden yargılama istiyorum der, kimse bunun önünü alamaz.

tamam rezil, kepaze, ahlak yoksunu bir ülkeyiz ancak bu kadarda ileri gideceklerini sanmıyorum.
                          anlatmaya çalıştığım şey buydu

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uefa bir an önce TFF'nin biletini kesmeli.

17 Temmuz'u bekliyoruz
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeniden yargilama sekil olarak mumkun degil bu ulkedeki hapishanelerin bosalmasi 10binlerce davanin yeniden gorulmesi demek sistem bunu kaldiramaz timsaha gelmeyin sabahda milliyetde yazilan her habere inanilsaydi isimiz vardi yazdiklari 10seyden biri dogru cikiyor..akillari sira algi olusturcaklar..

Ahahah çok güldüm haklısın renktaş
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Yükleniyor...
                              X