Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Av.Hakan Orhan açıklamalarda bulundu!

Trabzospor Hukuk Kurulu avukatı Hakan Orhan, İstanbul 13'üncü Ağır Ceza
    Mahkemesi’nin aralarında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 17 kişi hakkında, "İnfazının durdurulması ve yeniden yargılanması" kararı olmadığını, talebin kabule değer olduğu kararı verdiğini, buna da itiraz haklarının olduğunu açıkladı.

"KARARDA ŞOK AYRINTI VAR"
    Yazılı bir açıklama yapan Av.Hakan Orhan, İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararında şok bir ayrıntının yer aldığını belirtirken şu görüşleri savundu:
    "Verilen karar, (Yeniden yargılama kararı) değildir. Ceza Hukuku'nda yeniden yargılama 3 aşamalı bir işlemdir. Ceza Muhakemeleri Kanununun 318'inci ve devamındaki maddeleri çok açıktır. 1'nci aşama, (Yeniden Yargılama talebini kabule değer bulmak), 2'nci aşama (Yeniden yargılama kararı vermek), 3'üncü aşama ise (Yeniden yargılama) yapmaktır."

"İTİRAZ HAKKIMIZI KULLANACAĞIZ"
    Av.Hakan Orhan’ın açıklamasında daha sonra şu görüşleri öne sürdü:
    "Yeniden yargılama müessesinin birinci aşamasını; istemin kabule değer olup olmadığını belirlemek için yapılacak inceleme oluşturur. Mahkemenin dünkü kararı, 318'inci madde gereğince talebin kabule değer olduğuna dair bir karardır. Bu karara karşı itiraz yolu açık olup Trabzonspor olarak İstanbul 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesine itiraz hakkımızı kullanacağız.
    İtirazımızın, reddedilmesi halinde 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi 2'nci aşamaya geçecek, yeni olay ve delillerin İstanbul 16'ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararına hiçbir etkisi olmadığını saptarsa, yargılamanın yenilenmesi istemini esassız olması nedeniyle reddedecektir. Mahkeme, soruşturma ve araştırmalar ışığında yargılamanın yenilenmesi istemini esaslı ve kabul edilebilir bulursa, yargılamanın yenilenmesine ve duruşma açılmasına karar verecektir. Bu karar da itiraza tabidir. Kısaca İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, henüz, (Yeniden yargılama kararı) vermemiştir."
    KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Bugün çok sakindim ta ki işten çıkıp evime gelirken bakkala uğrayana kadar.

Bakkalın kapısından içeriye adım attığımda 60-65 yaşlarında bir dayı bakkalcıya birşeyler söylüyor ilk başını duyamadım ama yaklaştığımda bakkalcıya söylediklerini duyunca kan beynime sıçradı ''gs lilerle trabzonsporlular kuduruyor''

cevabım net oldu ''dayı yaşına başına bakmam topraklıksın zaten sebebin ben olurum''

Dayı : şikenin alasını siz yaptınız
      Bakkalcı : Dayı o trabzonsporlu
      Dayı : Ses seda yok.
      Ben : Allah çoluğunuz çocuğunuzdan çıkarsın ne diyeyim size...dedim ve ayrıldım.

Yazık o kadar emek ver uğraş bunları duyacak ne yaptık lan biz ne...
      En son special one tarafından düzenlendi; 24.06.2014, 19:57.
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herkes klube uye olsun, bu rezilliği hep birlikte temizleyeceğiz.
        Kesinlikle...

Çok net 100 000 üyen olsun ki olur. Bu ülkeyi inletirsin her sezon ama bizde birlik yok ben bile üye değilim düşün ama bugünden itibaren sgradan kısıp birşeyler yapıp ilk işim bu olacak, öylede kalmayacak yanımda 5-10 neyse kaç kişiyi yapabiliyorsam bu kulübe üye yapmak için baskı uygulayacağım böyle binlerce arkadaşımız var artik birlik olalım birşeyler yapalım istiyorum
        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
        HAMİ AYAZ

Yorum

• Simdi bu karari veren hakim de kelli felli adamdir.

Koca hakim olmus bir ama adı hakim olmus. Üzülüyorum ülkeme.
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            pekde öyle kaos oldu yada olacak gibi durmuyor..
            daha yeniden yargılama kabul edilmemiş. edilirse terör dahil tüm cinayet, uyuşturucu, mafya vs çeteleri emsal gösterip serbest kalırlarmış.
            atilla dilaver bey öyle söyledi
            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Kula kulluk edene yazıklar olsun
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                daha yeniden yargılama kabul edilmemiş. edilirse terör dahil tüm cinayet, uyuşturucu, mafya vs çeteleri emsal gösterip serbest kalırlarmış.
                Hukuken serbest kalma haklari olsa dahi, onlari serbest birakmazlar, bir sekil kilifina uyduru verirler. Yani bir hukuk katliami daha yaparlar. Bir kere yapmislar, bir daha yapsalar ne olur. Hersey yukaridan gelecek emirlere bakar.

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hukuken serbest kalma haklari olsa dahi, onlari serbest birakmazlar, bir sekil kilifina uyduru verirler. Yani bir hukuk katliami daha yaparlar. Bir kere yapmislar, bir daha yapsalar ne olur. Hersey yukaridan gelecek emirlere bakar.

..
                  burası tükiye

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Simdi bu karari veren hakim de kelli felli adamdir.

Koca hakim olmus bir ama adı hakim olmus. Üzülüyorum ülkeme.
                    Vatana en iyi hizmet işini gereği gibi, ahlakıyla yapmaktır.
                    İster hakim ol ister doktor, ister öğretmen, ister mühendis, ister ev hanımı, isterse şoför.
                    İşini iş ahlakıyla yapmıyorsan senden adam olmaz.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

KCK Avukatı; FB ve AY için gösterilen gerekce KCK davaları içinde uygulanmalıdır...

yorum yazıp defalarca sildim, bilmezdim hiç bir kelimenin hakaret konusunda bu kadar kifayetsiz kalacağını.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        KCK Avukatı; FB ve AY için gösterilen gerekce KCK davaları içinde uygulanmalıdır...

yorum yazıp defalarca sildim, bilmezdim hiç bir kelimenin hakaret konusunda bu kadar kifayetsiz kalacağını.
                        Yakında apo için ''ADALETE KANDİL YAK'' kampanyası başlatılabilir nede olsa adamların önünde emsal karar var.!!
                        Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Allah kahır bela eylesin hepsini başka söylenebilecek bişey yok

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İşin en kötü yanlarından biri sağduyulu futbolseverlerin sempatisini de yoketmemiz oldu. Bunun tek sorumlusu da yonetimlerdir, kupada kupa isteriz soyleminden siyasi mitinglere uzanan, siyasete sonuna kadar dalan, şeyhlerle poz veren, asarim keserim, sulalem soyle buyuk vb diye poz veren kisilerdir.
                            Ts li ve fb li olmayan insanlarin destegi bizden yanayken kendi elimizle onlari ittik..o sempatiyi yokettik. Tarihinde ülkenin ilk edebiyat dergisini çıkaran sehir algı yönetiminde sınıfta kaldi. Hakkımızı savunamayan yonetim hala işbaşında, hakkımızı teslim etmeyen iktidar ise yine rekor oy aldı, biz de burada icimizi döküyoruz sadece. Duygusal kopuş tehlikesi ise özellikle genc arkadaşlarda had safhada, bundan 10 yıl sonra gs,fb,bjk taraftarlari tribünlerde yerini alir, görünen koy kılavuz istemez demişler..
                            Kararttığım yerdeki görüşünüze katılmıyorum.

Bu ''kupa kupa diye zırlama'' muhabbeti paralı köpeklerin,tasmalı kuçukuçuların yer aldığı medyanın algı oluşturmada kullandığı bir söylemdir. Yönetimsel yanlışları - ki size o konuda %100 hak verdim- dile getirirken böylesi şeylere sarılmayın ki yazınızın kalitesi düşmesin. Kaldı ki biz hiç bir yerde ''hak iadesi'' adı altında birşeyler istemesek ve tamamen hukuki sürece yoğunlaşıp futbolda Avrupanın ve Dünyanın patronu olan UEFA & FİFA ikilisine gerekli başvuruları yapsaydık da bu sefer adımız vatan hainine ,kalleşe ,ispiyoncuya çıkacaktı . (ki M.Ali Aydınlardan tutunda Şenez Erzik'e hepsi UEFA'ya gönderdiğimiz maillerden rahatsızlıklarını defalarca dile getirdiler ve onların güdümündeki satılık basın hain yaftasını boynumuza asmaya çalıştı)

Hakkını istemek,mağduriyetini dile getirmek suç oldu bu ülkede,suç!
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Su Uefa artik kisilerle ilgili kararini aciklasin.

Sunlari silsin dünya futbolundan.

Bu kadar lacka bir kurum olur mu yahu!
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Anayasa çiğneyenler UEFA'yı da bağlayabilir. Zaten o güçleri de var.
                                Ama bekleyip görelim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X