Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yüce Rabbim bütün sıkıntılarınızı giderir inşaallah.

.
    Amin cümlemizin inşallah.
    (duaya ortak olmak)

Yorum

• İlk olarak Çağrı Metin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mehmet Ali Yılmaz, bordo mavili yönetimin kupa için yanlış adrese gittiğini de belirterek, şöyle konuştu:

"Trabzonspor'un Fenerbahçe ile hiçbir sorunu yoktur. Sorunu kupayı veren merci ile yani federasyonla. Şike yapılmışsa federasyonun kupayı vermesi gerekiyor. Henüz bir kıpırdama yok. Trabzonspor da yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. FIFA ve UEFA'ya müracatlar ediyor, gündem devam ediyor; ama geçti. Şimdi başka kupa almak için uğraşmamız lazım. O gitti artık."

onursal başkanı böyle konuşan bi camia nasıl bir ve bütün olacak? ne demişler balık baştan kokar.
      Federasyon namuslu bir tutum takınsaydı Trabzonspor UEFA'ya başvururmuydu ,buna gerek kalırmıydı eyyyyyy M.A.Y ve zihniyeti?

Şuncacık bir mantık yürütemeyen bir adam bu kadar güç ve para sahibi olabiliyorsa .... bu ülke için zaten diyecek laf kalmamıştır. (ama domuzluğuna öyle konuşuyor bunuda biliyoruz)
      En son Courage tarafından düzenlendi; 12.06.2014, 11:34.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• bu arada Celal bey günaydın (good morning !)
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu arada Celal bey günaydın (good morning !)
          öğlen oldu ne günaydını
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• [QUOTE=Celal Demir;1919613699]Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, "Fenerbahçe yeniden yargılanırsa, bu bütün davalara emsal olur... Kimse böyle yanlış bir kararla Türkiye'yi ateşe atmasın" dedi

Bunlarin Türkiyeyi düsünmedigini hala anlayamadilar?
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• [QUOTE=salihismet;1919613891]
              İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, "Fenerbahçe yeniden yargılanırsa, bu bütün davalara emsal olur... Kimse böyle yanlış bir kararla Türkiye'yi ateşe atmasın" dedi

Bunlarin Türkiyeyi düsünmedigini hala anlayamadilar?
              yeniden yargılama bence mümkün değil, başkan doğru söylüyor bunu göze alamazlar...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Berat kandiliniz mübarek olsun uşaklar...
                Huzurlu bir gece diliyorum.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Sözde adalet bakanlığı geçen açıklama yapmıştı bi formül arıyoruz diye. Süreci uzatıp yy yapacaklar Celal abi.
                  En son AhmetG. tarafından düzenlendi; 12.06.2014, 15:29.
                  Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• golcülüğü iyi ama benim gibi yisyiri forvet isteyenler hayal kırıklığına uğrayacak yine

Yorum

• Şikenin Ş'si yok neredeyse son sayfada. Kandiliniz mübarek olsun

Yorum

• Şikeciler öncelikle yeniden yargilama sonrasinda ise tapesiz yargilama hesaplari yapiyorlar. İnşallah hukuk kurulu bu durumu gözardi etmiyordur. Sonucta biz davaya müdahiliz ve direk etkilenen tarafiz. Bu tapelerle yargilandiklari sürece beraat edemezler. Yalniz örgüt işi rafa kalkacak sanirim
                        BİZE HERYER TRABZON!!!
                        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Umudunuzu kaybetmeyin ve mücadeleye devam edin

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şikeciler öncelikle yeniden yargilama sonrasinda ise tapesiz yargilama hesaplari yapiyorlar. İnşallah hukuk kurulu bu durumu gözardi etmiyordur. Sonucta biz davaya müdahiliz ve direk etkilenen tarafiz. Bu tapelerle yargilandiklari sürece beraat edemezler. Yalniz örgüt işi rafa kalkacak sanirim
                            açıkçası pekte umrumda değil örgütten yırtmaları, şikeden beraat edemezler kesinlikle, yeniden yargılama olsa dahi beraat edemezler.

Yorum

• Asrin veciz sozu: "Herkes durust olmak zorunda".

12 Haziran 2014 Persembe, Sike suclusu Aziz Yildirim

*

Futbolu kirletti, sirada basketbol var.

*

"Biz sikeyi Galatasaray'dan ogrendik"

Huhuuuuu
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 12.06.2014, 14:54.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bize şikeyi öğretenler ! bize şikeci diyemez dedi =)

Yorum

Çalışıyor...
                                X