İlk olarak rlgk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
CAS'tan olumsuz kararından sonra Demirören: '' Biz kararlarımızın arkasındayız,kupa el değiştirmeyecek, 2010-2011 sezonu tescili bozulmayacak'' yine söyleyebilecek mi? Biz Disiplin kararından sonra kesin kupayı alırız demiştik sonrasında tahkime kaldı,tahkim de kararını verdi şimdi CAS için yeni bir süreç başladı.Bu kadar yerden ceza almalarına rağmen hala bişey olmamış gibi içerdeki iktidar bunları koruyor.Bundan sonraki süreçte de hiç umudum yok,CAS kararları onaylayacak ama bu sefer de kupayı vermemek için bekleyecekler sonrasında TFF yargılama yapacaz bekleyin diyecek,bu süreçte en az 5-6 ayı bulur sonrasına yine ufak sıyrıklarla ŞB'yi bir sonraki sezon eksi puanla başlatırlar.2010-2011 aynen tescillenir, bu sefer biz itiraz ederiz TFF'ye kararımızı red ederler, sonra UEFA'ya gideriz adamlar içişlerinize karışamayız derler sonra belki FİFA.Sonra derken fasa fiso!!!!!!!!!En son Karasoy tarafından düzenlendi; 20.07.2013, 17:42.
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZamanında 'bu iş bitti' diyenlerdendi.
Ben rahatım.
Yorum
-
İlk olarak rlgk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor bile CAS davasına müdahil olurken TS kulübü neden bu davaya resmi olarak müdahil olmuyor. TS'u bu konu hiç ilgilendirmiyormu acaba?
Bursaspor CAS'a Şampiyonlar Ligi oynama hakkını kaybettiği için (şikecilerin yerine gideceklerdi) başvurdu.
Bizim böyle bir durumumuz yok bu 1.
2.si bu soru, madem ŞİKEBAHÇE ceza alacak UEFA diğer şikecilere n(eskişehir , İBB , Karabük v.b.)neden ceza vermedi? sorusuyla paralel mantıktadır. UEFA'yı 1. dereceden ilgilendiren kendi turnuvalarına katılacak olan takımların liglerinde şaibeye bulaşmamış olması. Gerisinin cezalandırmasını yerel liglerin federasyonuna bırakıyor.
Eğer az buçuk şerefi olan bir federasyonumuz olsaydı bu olay bugüne değin uzamazdı,emin ol arkadaşım.
Bu arada Foruma hoşgeldin.En son Courage tarafından düzenlendi; 20.07.2013, 20:38.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Benim de aslında bir sorum olacak.
Bilen varsa cevaplasın ; Bursaspor , Şike iddianamesinde Bursaspor - Trabzonspor maçında şikecilerden teşvik alarak oynadığı iddia edildi ve Şikeciler bu maçta manipülasyon yapmaktan ceza aldı.
Şikecilerden teşvik primi almış (Aziz Yıldırımın cezası verildiğine göre otomatikman işledikleri suç ortada) bir takım nasıl oluyorda UEFA tarafından soruşturma geçirmiyor? Üstelik bu yıl Avrupa Kupalarına katılıyor! ?????
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuat Kılıç birileri derken Bursa, Kayseri ve Kasımpaşa'yı mı kastetti yoksa bizim ismimizi söyleyecek cesareti mi yok?
Ulan neymisiz biz arkadas, hic kimse mi sevmez bizi bu ülkede?
Böyle imansizlik, kitapsizlik olmaz yahu.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim de aslında bir sorum olacak.
Bilen varsa cevaplasın ; Bursaspor , Şike iddianamesinde Bursaspor - Trabzonspor maçında şikecilerden teşvik alarak oynadığı iddia edildi ve Şikeciler bu maçta manipülasyon yapmaktan ceza aldı.
Şikecilerden teşvik primi almış (Aziz Yıldırımın cezası verildiğine göre otomatikman işledikleri suç ortada) bir takım nasıl oluyorda UEFA tarafından soruşturma geçirmiyor? Üstelik bu yıl Avrupa Kupalarına katılıyor! ?????
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDirek bizi kastetti.
Ulan neymisiz biz arkadas, hic kimse mi sevmez bizi bu ülkede?
Böyle imansizlik, kitapsizlik olmaz yahu.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekulübü bağlaması için yöneticisinin işin içinde olması lazım. futbolcusu teşvik almış veya şike yapmışsa bu yüzden kulübü cezalandıramazsın.
Yönetici yada futbolcu...her ikiside bir kulübün birbirini tamamlayan parçaları değil mi?Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Cehennemin çok çok çok çok çok çok çok sıcak olmasının yanında en önemli özelliklerinden biriside Çok Derin ve Çok Geniş olması yoksa böyle insanlar olmasa Cehennem nasıl dolacak...
Bu Mübarek Günlerde şikecilere dua etmeyi unutmayın.
UEFA ve CAS paslaşıyorlar daha da inatlaşırlarsa Süper Yıldız FIFA'ya son pası atacaklar
Artık FIFA gelişine mı vurur yoksa röveşota mı atar yoksa vole mi vurur orası FIFA'ya kalmış.
şikenin cezası neyse ona göre harekat.
En önemli nokta atlanıyor şikecilerin çok paraları var.Sömürmek gerek.
Her kurum ayrı ayrı bu şikecilere yaptıkları her şike için 70 Milyon Euro para cezası kesmeli.
Bu paralar ödenmeden Avrupa Kupalarına alınmamalı o zaman akıllanırlar.
Yorum
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de bu mantık '' kişilerle kurumlar ayrılır'' mantığı.
Yönetici yada futbolcu...her ikiside bir kulübün birbirini tamamlayan parçaları değil mi?3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekongrelerle gelip kulübün yönetimini üstlenenlerle, kulübün paralı elemanlarını bir tutamayız ki.
Bursaspordan Wederson'un tek başına bu işin içinde olduğunada inanmıyorum ayrıca.
Koca Trabzonspor'u tek başına bir Wederson'la mı durduracaklardı? Netekim o maçıda teşvik verilmesine rağmen aldıkHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Ben öğlen bakanla alakalı bir şeyler yazmıştım, eski şampiyonluğu unutturup yenisini paslayacaklar diye. Birkaç kişi suat için demiş ama erdoğan bayraktarın açıklamaları üzerine yazmıştım onları. Dünün haberiymiş gerçi bilmiyorum burada yorum yapıldı mı üzerine.
Yorum
Yorum