Adam Darth Vader çıktı. ''Siyaset, basın, para, güç hepsi bizim yanımızda...'' nıhaha...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
şikecibaşını şikecilerin kalkanını yalayan, yalağı olan hiçbir şehir hakkını alamaz bu ülkede. yönetim şuan alenen şikenin üstünü kapatıyor. son 20 gündür bu yola döndüler. siyasetin cahil piyonları son emirleri geldi sanırım şuan şikenin üstünü kapatıyorlar. bunlara cuk oturuyor şehrin ve taraftarın çoğunluğu hep beraber şikecibaşını yalarsan sen hakkını NAH alırsın.
göreceğiz inşallah ben yanılırım.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar yalnız CAS'ta aklarsalar kendilerini olacakları düşünemiyorum.
Yorum
-
İlk olarak rlgk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor bile CAS davasına müdahil olurken TS kulübü neden bu davaya resmi olarak müdahil olmuyor. TS'u bu konu hiç ilgilendirmiyormu acaba?
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuat Kılıç birileri derken Bursa, Kayseri ve Kasımpaşa'yı mı kastetti yoksa bizim ismimizi söyleyecek cesareti mi yok?
fikri açıkça söylemek istediği ama söyleyemediği tam olarak bu o cümlenin çevirisi bu.
Yorum
-
Az evvel facebook'ta biri Fenerbahçeli, biri Beşiktaşlı iki tanıdığımın, CAS'tan hiç ümitli olmadıklarına dair sohbetlerine şahit oldum; çok zevkliydi.
Totem de yapmıyorlardı.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
1 hafta Alanya'daydim...foruma giremedim...
Ama CAS olayi yine olumsuz hava estirmi$ burada anla$ilan...
Biz ne olumsuz havalar gördük burada...her defasinda da sevinc cigliklari attik ardindan...
$ikeciler bir gün ölmüyor...hergün degi$ik engizisyon yöntemleriyle öldürülüyorlar...
Ama haala afkuruyorlar...
Siz moralinizi bozmayin sakin...
$ikeciler hicbir kurum tarafindan aklanmadi...
Nereye gittilerse...nereye ba$vurduysalarda hep tokadi yediler...
$imdi CAS mi bunlari temize cikaracak?
Güldürmeyin beni (:
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuat kilic.
Baskasinin ayaginin sürcmesi birilerinin memnun olmasini saglayabilirmis ama bunun olmamasi gerekiyormus. Memnun olanlarin ceki düzen vermesi gerekiyormus kendilerine."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Sallayin su kilic denen robotu.onun nasil bakan oldu herkez biliyor.böyle makam sahibi olmak bir erkege dokundurur.Ama neyse.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS'a değil, CAS'taki 2 Türk hakimine güvenmiyorum
Ey TS yönetimi, al gardını bir an önce bunlara karşı
Şurda 21 Ağustos'a ne kaldı
yönetimin iş iş işten geçmeden açıklama yapması lazım
aziz ileri geri açıklama yapıyorda ne oluyor, onun açıklamalarını dinliyor ne yapıyor yönetim
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuat Kılıç birileri derken Bursa, Kayseri ve Kasımpaşa'yı mı kastetti yoksa bizim ismimizi söyleyecek cesareti mi yok?
herhalde fenerin ceza almasını bekleyeceğiz
Yorum
Yorum