Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne dolap dönüyor bilmiyorum, biliyorsan sen anlat..

Seçildikden hemen sonrada başvurmayacağız biz kupa falan istemeyeceğiz onlar seve seve verecekler dedi.. Bugünde türkiyede herhangi bir başvuru olmayacak diyor ama arkasından ekliyor türkiye fifa dan ceza alırsa bunun sorumlusu Trabzonspor değil tff dir.. Benim anladığım türkiyede başvuru yapmayacak belki(hukuki süreç izin veriyormu ayrı tartışma konusu) ama dışarda hakkını arayacak...
    Tamam dönen dolabı anlatayım...

Şimdi başkan kupanın geleceğini biliyormuş ama buna rağmen taraftar çok istiyor diye, taraftarın gönlünü de etmek için TFF'ye başvuru yapmayı da istiyormuş. Ben kupanın geleceğini biliyorum ama sırf taraftarlar çok istiyor diye TFF'ye başvurmayı istiyorum, başvuruda bulunursam ne zararım var, incilerim mi dökülür, taraftar üzülmesin, istedikleri olsun diyormuş.

Ama TFF'ye başvuru yapabilmek için önce TFF'nin hesabına 45 milyon TL yatırılması gerekiyormuş. Bu yüzden de başvuramıyormuş.

Bâzı münâfıklar da başvurmayacağız demesinin sebebi olarak the world leader'ı görüyorlarmış, Halbuki sebep başvuru için maddi imkânların elvermemesi imiş.

Aptala yatmak insan evlâdına yakışan bir tutum değil.
    En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 04.09.2013, 23:32.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam dönen dolabı anlatayım...

Şimdi başkan kupanın geleceğini biliyormuş ama buna rağmen taraftar çok istiyor diye, taraftarın gönlünü de etmek için TFF'ye başvuru yapmayı da istiyormuş. Ben kupanın geleceğini biliyorum ama sırf taraftarlar çok istiyor diye TFF'ye başvurmayı istiyorum, başvuruda bulunursam ne zararım var, incilerim mi dökülür, taraftar üzülmesin, istedikleri olsun diyormuş.

Ama TFF'ye başvuru yapabilmek için önce TFF'nin hesabına 45 milyon TL yatırılması gerekiyormuş. Bu yüzden de başvuramıyormuş.

Bâzı münâfıklar da başvurmayacağız demesinin sebebi olarak the world leader'ı görüyorlarmış, Halbuki sebep başvuru için maddi imkânların elvermemesi imiş.

Aptala yatmak insan evlâdına yakışan bir tutum değil.
      Belliki aptal kelimesini yanlış anlamışsın bunun için özür dilerim, benim kast etmek istediğim aptal yerine kendinizi koydurmamamanızdı...
      Size göre tff ye başvuru yapılmamasının nedeni başbakan baskısı (yanlış anlamıyırorsam)..Peki başkan diyorki türkiyenin fifa dan alacağı herhangi bir cezanın sorumlusu tff olacaktır.. Yani kupayı vermesseniz fifa ya gideceğiz ve ülke ceza alacak.. Sence başbakan ülkenin ceza almasını istermikide başkana tff ye başvurma diye baskı yapıyor..
      her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

Belliki aptal kelimesini yanlış anlamışsın bunun için özür dilerim, benim kast etmek istediğim aptal yerine kendinizi koydurmamamanızdı...
        Size göre tff ye başvuru yapılmamasının nedeni başbakan baskısı (yanlış anlamıyırorsam)..Peki başkan diyorki türkiyenin fifa dan alacağı herhangi bir cezanın sorumlusu tff olacaktır.. Yani kupayı vermesseniz fifa ya gideceğiz ve ülke ceza alacak.. Sence başbakan ülkenin ceza almasını istermikide başkana tff ye başvurma diye baskı yapıyor..
        Benim hâfızam pek iyi değil, sen hatırlatabilir misin, birisi gerekirse 5 yıl gitmeyiz demişti, Fatih Terim miydi?

Sadri Şener de demiş olabilir, kim demişti o sözü?

Son kez yazayım, aptala yatmak insan evlâdına yakışmıyor.
        En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 04.09.2013, 23:49.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Benim hâfızam pek iyi değil, sen hatırlatabilir misin, birisi gerekirse 5 yıl gitmeyiz demişti, Fatih Terim miydi?

Sadri Şener de demiş olabilir, kim demişti o sözü?

Son kez yazayım, aptala yatmak insan evlâdına yakışmıyor.
          sen beni komple yanlış anlamışsın, benim derdim ne hacıyı neden başbakanı savunmak.. Sadece neler oluyor onu anlamak istiyorum..

Yorum

sen beni komple yanlış anlamışsın, benim derdim ne hacıyı neden başbakanı savunmak.. Sadece neler oluyor onu anlamak istiyorum..
            Bilmem, neler oluyor ki?
            7

Yorum

Bilmem, neler oluyor ki?
              Yav git kendinle dalga geç, hadi hayırlı geceler..

Yorum

Sana da hayrlı geceler, ama cevap vermedin yahu, 5 yıl gitmeyiz diyen kimdi?

Fatih Terim mi?
                En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 05.09.2013, 00:00.
                7

Yorum

• zübizeratta..

Yorum

zübizeratta..
                    Belki başvuru hakkımız yoktur, bu da olabilir mesela...
                    En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 05.09.2013, 00:07.
                    7

Yorum

Bir de üşenmeden cevap yazıyorsun,bravo.

Yahu biraz aklını çalıştıran herhangibiri,her yorumunda,başbakanı savunma iç güdüsüyle yorum yazdığını biliyor burada.
                      Tekfurçayır61,seninle dalga geçmiyor,sen kendini kandırıyorsun,kendinle dalga geçiyorsun.

Adama(Tekfurçayır61'in affına sığınarak) terbiyesizce kendini aptal yerine koydurtma diyorsun.O da (her yorumunda bariz belli olduğu üzere) asıl kendini aptal yerine koyanın sen olduğunu diyor sana haklı olarak.

Kendi kendine takılıyorsun forumda.

Bir de ne yapmaya çalıştığını sanki burada kimse anlamıyormuş gibi,kendinizi aptal yerine koydurtmayın diyorsun.
                      Haspinallah....

Bir bitmediniz arkadaş...
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "lağanüstü Genel Kurul kararı alan başkan Aziz Yıldırım, sessizliğe büründü. Sivasspor maçına taraftar tepkisinden çekindiği için gelmeyen başkanın, Fenerbahçe Dergisi'nin eylül sayısına yazı yazmaması da dikkat çekti. Yıldırım'ın, "Yazacak çok şey var ama ortamı germek istemiyorum" dediği öğrenildi.

Öte yandan eşi doğum yapacak olan Aziz Yıldırım'ın önümüzdeki aylarda Amerika'ya gideceği ifade ediliyor. Yıldırım'ın Yargıtay kararı öncesi ABD'ye seyahat yapmayı planladığı belirtildi."

Kaynakabah.

Iste Aziz in yargitay kararindan kacis plani
                        kaçış planları bunlar...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• işte bize bir fırsat. Hacıosmanoğlu yarın saat 14 te basın toplantısı düzenleyecekmiş...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yönetim Toplanıyor

05.09.2013 Yönetim acil durum toplantısı yapıyor...

Yönetim Toplanıyor

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi yarın acil bir toplantı yapma kararı aldı. Yönetimin, son dönemde yükselen taraftar tepkisi ve camiadaki eleştirileri değerlendirmek üzere yarın bir araya geleceği öğrenildi. Kurmaylarıyla fikir alışverişinde bulunacak başkan Hacıosmanoğlu, bir yol haritası çıkaracak.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetim Toplanıyor

05.09.2013 Yönetim acil durum toplantısı yapıyor...

Yönetim Toplanıyor

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi yarın acil bir toplantı yapma kararı aldı. Yönetimin, son dönemde yükselen taraftar tepkisi ve camiadaki eleştirileri değerlendirmek üzere yarın bir araya geleceği öğrenildi. Kurmaylarıyla fikir alışverişinde bulunacak başkan Hacıosmanoğlu, bir yol haritası çıkaracak.
                              inşallah şike konusunda istediğimiz kararları alırlar...

Yorum

• Eski TFF Başkanı MAA Platini ve RTE diyaloğu;
                                MAA; Paun silelim,şampiyonluk el değiştirsin,1 sene Avrupa dan men yeterlimi?
                                Platini; Ok tamamdır.. Konu kapanır..
                                RTE: Aziz Yıldırıma ne yaparsanız yapın yönetime ceza verin,Fenere ceza falan vermeyin,kabul etmem mümkün değil..
                                Platini; Bizde bunu kabul edemeyiz,bizde işler böyle yürümüyor..
                                İnatlaşma,UEFA ya kafa tutma,Uefa yı Tapu Kadastro Müdürlüğü sanıp emir vermeye kalkmak .. Sonu; Kim takara RTE yi çünkü Platini memur değil,RTE seçmedi onu.Kaybolan 2 yıl,verilmeyen haklar,çalınan emekler,Türk futbolunda rezalet..!!! Bravo RTE...

Yorum

Çalışıyor...
                                X