Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne yapıyorsunuz siz ya? Ne güzel sinerji oluştu. feybeli işadamları maddi destekte bulunuyor borçlarımız ödeniyor. Daha Cardozo gelecek. Oluyor mu bu serzenişler? Başkan ne güzel tiyatro izlesin, bakalım ne olacak? Acelesi mi var ki sanki?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bakalım nasıl sonuçlanacak bu iş?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• ülke genel anlamda öyle bir tiyatro içinde ki şu anda
        camileri bombalayacaklar ,ben bu davanın savcısıyım diyen adam şimdi kumpas diyor yeniden yargılama diyor
        şike ise ; bu genel oyunun içinde arada oynanan gazete tiyatrosu gibi oldu
        oyun ilginç,oyuncular nalet ...ülkemiz sağ olsun

Yorum

• Abi böyle olmuyor adamlar gözümüzün içine baka baka yeniden yargılama yapılsın,yargıtay karar vermesin falan diyor.Juventus maçında sahaya binlerce kişi girelim abi başka türlü kimse sesimizi duymayacak,hakkımızı vermeyecek.

Yorum

• Bizim gibi milli duyguları ön planda maneviyatla yaşayan adamları ülkesinden nefret eder hale getirdiler ya hepsinin Allah(c.c) belalarını versin kupayıda bitaraflarına soksunlar, ülkeye bak Türk olmaktan utanıyorum artık.
            DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizim gibi milli duyguları ön planda maneviyatla yaşayan adamları ülkesinden nefret eder hale getirdiler ya hepsinin Allah(c.c) belalarını versin kupayıda bitaraflarına soksunlar, ülkeye bak Türk olmaktan utanıyorum artık.
              Şahinoğlu çok yaşa,
              ilk başta ben de senin gibiydim,son halim de senin gibi,
              bizleri bu hale sokanlar gülmesin inşallah,
              hele hele Allah-Kitap ağzından düşürmeyip alçalanlar hiç gülmesin.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• kardeşim senin resmi sitende şampiyonluk sayın hala 6 gözüküyorsa biz burda ne kadar çene yorsak azdır...bir takım düşün eze eze şampiyon olmuş ve bu şampiyonluğunu şike hırsızlık ahlaksızlık kullanılarak elinden alınmış ve bu dünya alemin gözüne sokula sokula ifşa olmuş sen hala resmi sitende şampiyonluğunu kabul etmemişin sonra gel burda şu suçlu bu suçlu de dur.bence en büyük suçlu biz taraftarlarız.resmi sitene bile o şampiyonluğu koydurtamıyorsan taraftar olarak hiç konuşmayalım daha iyi...

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Suç gürcanda feyzioğlunda veya başbakanda değil.Fener şike yaptığı halde 2 yıldır başbakan tarafından korunduğu halde küme düşmekten kurtarıldığı halde adamlar başbakana stattan öyle bir salladılarki.Ama adamlar akıllı salak değiller durumu kendi lehlerine çevirmek için herşeyi yapıyorlar.

Birde trabzon şehrini değerlendirelim.Taraftarlarını değerlendirelim.Yönetimini değerlendirelim.

Trabzonda sanki hiçbirşey olmamış gibi hiçbir tepki vermeyenler var.Hala savunanlar var.Hakarete kadar varacak şeyler yazmak geçiyor içimden.

Trabzonspor taraftarı statta hiçbirtepki vermiyor.Hiçbirşey olmamış gibi.

Trabzonspor yönetimi hiçbir tepki vermiyor.Hacıosmanoğlu haini ortalarda yok.Kulübü savunan yok.

Yani şuan trabzon şehri değilde manisa şehri gibiyiz.Hiç alakamız yokmuş gibi.

Şimdi ben kendimi başbakanın yerine koyuyorum.Başlıyorum düşünmeye.

Ulan diyorum okadar destek verdiğim fenerbahçe takımının taraftarı beni yerden yere vururken aleyhine herşeyi yaptığım haklarını çaldığım adaleti sağlamadığım trabzon şehri trabzonspor taraftarı trabzonspor yönetimi hiçbirşey yapmıyor.Tribünlerde nebir tepki var nebaşka birşey.

Bir açıyorum televizyonu adamlar tffye yürüyor.Ateşli bir şekilde bağırıyorlar.Oysaki tffyi ben görevlendirdim.Şikeyi kapatın ceza vermeyin diye.Ama bu insanlar hala benim yanımda.Çok seviniyorum bu duruma.Şaşırıyorumda ayrıca.Bukadar kötülük yaptığım bir takımın taraftarı tffye kızıyor ama bana kızmıyor.

Trabzon şehrine gidiyorum kefenle karşılıyorlar.

Hacı zaten adamım.Kulüptende bir sıkıntı yok.

Şimdi ben neyaparsam yapayım neyasa çıkarırsam çıkarayım zaten bana bir tepki gelmez.En iyisi şu şikeyi tamamen kapatayım

Akparti düşmanı değilim chpli falanda değilim.Siyaset yapmakta istemiyorum.Ama son olanlardan sonra artık akpartiden nefret etmeye başladım.Siyaseti spora okadar çok bulaştırdılarki gerçekten çok bunaldım artık.

Ak partiside chpside mhpside hukuk ve adaleti düşünmüyor.Üç parti içinde adalet yolsuzluk falan bunlar hiç önemli değilmiş.Hele hele yok şike davasıymış falan.Trabzon umurlarında değil.

Tek düşündükleri şey oy kaygısı.Bunuda tabi taraftar çoğunluğundan dolayı fbye oynayarak yapıyorlar.

Türkiyede hukuktan adaletten bahsetmek mümkün değil.Yapılan herşey bir çıkar için yapılıyor.Yolsuzluk operasyonu yapılmış falan sanki gerçekten yolsuzluğu engellemek için yapılmış.

Veya şike operasyonu sanki gerçekten şikeyi engellemek için yapılmış.

Tamamen herkes elindeki kozu kullanır hale gelmiş.

Hükümet ile cemaat arasında iktidar kavgasına dönüşmüş.

Yani şunu demek istiyorum kimse şike operasyonu yapılırken bizi trabzon şehirini trabzonsporu veya adaleti düşünerek yapmadı.

Trabzon şehrini hiç önemsemiyolar.Biz sanki bu topraklarda yaşamıyoruz.Bu ülkenin vatandaşı değiliz.

Başbakan çıkıyor 25 milyon fenerbahçeli diyo onların suçu ne diyo.

Hiç trabzonla ilgili bişey söylemiyor.Biz türkiye devletinden ayrı falanmıyız anlamadımkii.Bizi istemiyorlarsa biz kendimiz karadeniz özerk cumhuriyetini kuralım.Valla bunaldım.Hemde bunu vatan nillet aşkıyla yanan birisi olarak söylüyorum.Bukadarda olmaz.Çıldırttılar yani.

Chp çıkmış adaletten bahseder yolsuzluktan bahseder ulan adaleti gerçekten isteyen bir insan önce şike davasında trabzonsporun haklarının elinden alınan kupasının geri verilmesi için konuşur.Ama sen oy kaygısıyla çıkıp fbye komplo yapılmıştır diceksin sonrada adalet yolsuzluk diceksin.

Ulan yemezler yemezler hepiniz aynısınız be.Hepiniz soygunsunuz.Hepiniz(akp,chp,mhp) şikecisiniz.Adaletinii yiyim sizin.

Türkiyede olanlar tamamen danışıklı dövüştür.

Biriniz dini imanı allahı kullanır ötekiniz atatürkü kullanır.Ama ortak noktalarıız çok.Soyguncu,Yolsuzluk kralı,Şikeci olmak.

Çıkıp çıkıp televizyonda konuşup ak partiye sallıyor yolsuzluk adalet diyor.Ulan şike davasında adaletten bahsetsene çakal herif.

Sanki ak partiden bir farkınız varmış gibi.

Sen git sskyı soy soğana çevir sskyı batır ananı bacını akrabalarını oraya doldur ondan sonra yolsuzluk adalet de.

Sen izmir belediye başkanı aziz kocaoğlu yolsuzluktan alınan adamı hala izmirde aday göster.

Sen sarıgül gibi yolsuzluk dosyası yüzünden partiden atılan adamı aday göster.

Yiyim sizin adaletinizi.Oy bekliyorsunuz bide.Sütten çıkmış ak kaşık gibi birde konuşmaları yokmu

Neyse arkadaşlar çok şey yazdım.Siyasete girmek istemedim.Ama siyasetin spora bukadar girdiği trabzonun düştüğü bu acınası durumdan sonra hiçkimse bende siyaset yapmamamı beklemesin.Buna mecbur kaldım.
                  guzel yazmıssın dostum.

Yorum

• bizden bir yol olmaz abi bakalım İHO napacak en çok onu merak ediyorum gezecek mi miting miting. Yoksa şunu gerçekten kabul etmek lazım artık trabzonluların trabzonu sattığı kadar kimse trabzonu satmamıştır.

Yorum

• adaletin olmadığı yerde
                      hiç bir şeye inancım kalmadı
                      hırsız satıcı ve şerefsizlerin pirim yaptığı bir düzene girdik maalesef
                      BMN KOCAELİ

Yorum

• hani lan sike davası kararı cıkacaktı yargıtaydan, pazartesi ne oldu ? nedeni benim kadar herkes biliyor. son sozum sudur sezar cok buyuk savasçıydı, hatta roma imparatoru oldugunda dunyanın yarısından cogu roma tarafından kontrol ediliyordu, elindeki guc onu kontrolsuzluge itti ve bu kontrolsuz gucun yarattıgı etki ile kendini tanrı ilan etmesi romada huzursuzluk yaratttı, suikaste kurban giderken en son hanceri can dostu brutus sapladı kendisine!

Yorum

• kendimize başka bir memleket bulabilir miyiz acaba diye düşünüyorum
                          nasıl iş ya bu teröristin memleketi oldu bizim yok...

Yorum

• H. G. Mirabeau "Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere er geç varır"
                            turk atasozu " adalet topaldır ama kor değildir"

eyy adalet gel artık!! yoksa felaket ve kaos kacınılmazdır.

Yorum

• AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik açıklama yapıyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik açıklama yapıyor.Çelik'in açıklamalarından satır başları:

Feyzioğlu'nun yolu çıkmaz yoldur

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun yeniden yargılamanın yolunu açmak için yaptığı girişimleri sert bir dille eleştirdi. Çelik konuşmalarında Feyzioğlu'na seslenerek “Katkı sunmak isteyenleri başımızda taşırız. Ama burada kusura bakmasın Feyzioğlu'nun bu konuda izlediği yol ve yöntem çıkmaz yoldur” dedi.Çelik, konuşmalarında “Feyzioğlu'na buradan bir abisi olarak sesleniyorum. Bu usulle siz hiç kimseye fayda sağlayamazsınız. Adalet Bakanı ile de görüşecek. Bizim kapımız herkese açıktır. Ülke adına kendisi ile işbirliği yapmaya da hazırız. Ama İstanbul Barosu'nun tutumu herkesin malumudur. Ana muhalefet partisinin lideri 'Biz Ergenekon davasının avukatıyız dediğimizde bizi eleştiriyordunuz şimdi bizimle aynı konuma geldiniz' diyor. Yok Sayın Kılıçdaroğlu biz sizinle aynı noktaya gelmedik. Siz aynı noktada olmaya devam edin. Siz yer altından fışkıran silahları savunmaya devam edin. Biz milli iradenin avukatlığını yapmaya devam edeceğiz. Ne Ergenekoncular ne Balyozcular ne de onların savunucuları bizim için cici değildir. Eğer bir insana bile bile haksızlık yapılmışsa, aleyhinde delil üretilmişse, bu da ortaya çıkmışsa bitmiş davalar için söylüyorum elbette iade-i muhakame yapılmalıdır. Başbakan talimat vermiştir bunun gereği de yapılmıştır. Ancak Feyzioğlu 'Tepeden tırnağa bu davaları yok sayalım' diyor. Bakın kendisi hızını alamadı Silivri'ye gitti. Böyle bir şey olabilir mi? Ne zamandan beri mahkumlar yargılama ile ilgili tutumu kendileri belirleyebiliyor. O insanların ailelerinin ümitlerini suistimal ediyor. Siyaset kurumuna hiç güvenmediğini söylüyor. Ben hayretler içinde bunları izliyorum. Yeniden yargılanmaya evet, eksiklikleri tamamlamaya evet ama milli iradeye kast eden tutumlar var bunda kesinlikle yokuz. Askeri vesayete ve yargı vesayetine hayır diyoruz. Bu böyle bilinmeli. Ne olması gerektiğine kendi kendine karar veriyor. Ne olması gerektiğine meclis karar verir. Katkı sunmak istiyorlarsa biz onları başımızda taşırız. Ama bu yol ve yöntem çıkmaz yoldu” diye konuştu.

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi
                                benim oy hakkım var ama gidip oy pusulasına 2010-2011 şampiyonu tertemiz trabzonspor yazacağım...
                                insallah keske bütün Trabzon halki böyle yapsa Trabzonda kimse secilemez ama biraz zor
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Yükleniyor...
                                X