Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haci Aziz hakkinda bundan sonra eger konusursa mutlaka düsünerek konusmasi lazim, cünkü
    cok övdügü fb camiasi artik azizin arkasindadir, zaten arkasindaydida bizim haci bunu göremiyordu.
    muhteşem fb taraftarı azizin arkasında...
    al sana namuslu futbol paydaşları....
    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İHO nun şu yaşananlar karşısında vakurluğunu koruması beni çileden çıkarıyor.Adaylar resmen kirli çamaşırlarını ortaya döktü midem kalktı resmen şu karaktersizler yüzünden.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• ulan MAA .. eğer o çocuğun mezarının başına gidecek insanlığın varsa çıkıp herşeyi adam gibi anlatırsın.. ama nerde sende o haysiyet.. her çıkan senin ağzına s.çıyor, sen hala döneklik peşindesin..

aykutu ordu maçı uçağından çevirip neyin pazarlığını yapıyorsun be adam .. puan sileceksen de adam gibi sil!!!
        En son memozcan tarafından düzenlendi; 04.11.2013, 00:27.
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• şu kupa gelsin bu kupanın belgeselini yapmayan tsli yönetmenlere de çok pis söverim!!
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            muhteşem fb taraftarı azizin arkasında...
            al sana namuslu futbol paydaşları....
            Futbol paydaslarini futbolun icine haci soktu, 3.sinif mafyada futbolun icine yine haci sayesinde girdi,
            yani neresinden bakarsaniz bakin haci futbola cok seyler kazandirdi.
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• iho hala bos bos konussun dursun. ben inanmiyorum resmi basvuru yapildigina. resmi basvuru yapan resmi sitesinde paylasirdi

Yorum

• İHOnun söylediği tek bir doğru var:
                "pislik o kadar büyük ki, ne kadar kapatmaya çalışsalar da bi yerlerden kokusu çıkıyor."
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• dusunun iste fb camiasinin en adam gibi adami sayilan maa boyle bir sahsiyet iste, Allah colugundan cocugundan cikarsin,Olusune kabirde rahat, dirisine dunyada gun yuzu gostermesin insallah..

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İHOnun söylediği tek bir doğru var:
                    "pislik o kadar büyük ki, ne kadar kapatmaya çalışsalar da bi yerlerden kokusu çıkıyor."
                    kendiside pisligin icine girdigi icin olabilir mi ?
                    geldigi günden beri hic bir icraati yok konusmaktan baska

Yorum

• Yakında kurtuluyorum bu ülkeden rezil herifler sizi şikeciyi kutluyorlar utanmadan bakanlar. Ülkemden soğuttunuz kansızlar.
                      En son Mert' tarafından düzenlendi; 04.11.2013, 00:40.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Muhammet Kalkışım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzon milletvekilleri, Trabzon'un önde gelenleri, Trabzonspor'un önde gelenleri... Yazıklar olsun size!

AKP, CHP, MHP, aynı pisliğin farklı renkleri. Şaşırmıyoruz artık!

Biz burada çırpınırken utanç duygusundan bile yoksunlar. Sesleri yok ya da kısılmış. Hikâye yani!
                        sandiga gitmeyerek tepki verebiliriz. ama varmi bizde o yürek.
                        En son tirol61 tarafından düzenlendi; 04.11.2013, 00:37.

Yorum

• allaha çok dua etmiştim süper finalin olduğu sezon şampiyon fener olsun da cinconlular da olaya dahil olsunlar diye.. aydınlar hem şikeyi kapatıp bir yandan da feneri şampiyon yapmaya çalışmış..

işallah bu sezon fener şampiyon olur..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            iho hala bos bos konussun dursun. ben inanmiyorum resmi basvuru yapildigina. resmi basvuru yapan resmi sitesinde paylasirdi
                            Paylaşmadılarmı?

Yorum

• Kaya iyi konuşuyor yanlız kendini aşmış boş adamın tekiydi.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bu m.ali aydınlar ne ayaktır kardeşim?bir insan bu kadar çelişkili konuşur mu?aynı cümle içinde çelişki yaratabiliyor.nasıl zengin olmuş araştırmak lazım.zira zeka seviyesi çok düşük.ya da türkye de sürekli inkar yanar dönerlik prim yapıyor.ama ben pek öyle biri olduğunu düşünmüyorum.adamın zeka seviyesi düşük, ciddi bir ahlak anlayışı yok, bu yaşa gelmiş düşünceleri oturmamış.rastgele konuşuyor.konuştukları arasında sağlıklı orantılı bir ilişki yok.ama hayatta başarılı olarak gösterilen biri büyük ihtimalle.parası var ya.ne biçimbir ülkedir burası anlamadım gitti.

Yorum

Çalışıyor...
                                X