Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İHOnun söylediği tek bir doğru var:
    "pislik o kadar büyük ki, ne kadar kapatmaya çalışsalar da bi yerlerden kokusu çıkıyor."
    pisligi kapatmaya kimse ugrasmiyorki, tamam pislik yapildi bunu herkes kabül ediyor, fakat kimse
    bu pisligi fb üzerine yüklemek istemiyor. sorun bu.
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• ben fenerbahçe için 1 sene hapis yattım.... bu soz herseyin kısa özeti bence.... bu ulkede ne hukuk ne ahlak kaldı arkadas, chpside akpside mhpside kısaca meclisteki tum partiler aynı bok hepsinin tek derdi var oy!!! bu ulkede medyanın tek derdi para!!! düzen, toplum yozlasmanın üst sınırında, bundan baskası yok bu ulkeden midem bulanıyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Paylaşmadılarmı?
        hani nerede ???
        bundan baska bir sey paylastiklarini görmedim resmi sitede.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hani nerede ???
          bundan baska bir sey paylastiklarini görmedim resmi sitede.

http://trabzonspor.org.tr/default.as...etay&IND=14686
          Daha ne paylaşacaklardı?talepler ortada değilmi?

Yorum

• özkan sümer yolu gösterdi, neyi ariyorsunuz. .
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha ne paylaşacaklardı?talepler ortada değilmi?
              basvurduklari yaziyi paylasabilirlerdi inandirilicik acisindan. kameraya cikip basvuruduk demesi kolay

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                basvurduklari yaziyi paylasabilirlerdi inandirilicik acisindan. kameraya cikip basvuruduk demesi kolay
                O kadarda değil.evet halka açık kulübün şeffaf olması gerekir fakat durumu abartmamak lazım.veren verdım,alan aldım demiş.cevap olarak kanunı süresı en fazla 1 ay olması gerek.

Yorum

• Trabzonspor yönetimi taraftar desteğini de arkasına alıp bu işi sonuna kadar götürmelidir kimseden korkmaya çekinmeye gerek yok haklıyız kazanacağız o kadar.
                  Bordomavi.net

Yorum

• o kadar mi bu kadar mi beni alaka etmez. abarti falan da degil. acik acik her seyi ortaya koyacaksin.
                    neyse bu konu uzar gider. izleyip görecegiz. umarim kurallar en kisa zamanda uygulaya gecer

Yorum

• bu taraftar niye küskün anlayamadim

Yorum

• Taraftara dılekçenın harfı harfıyen aynısını açıklama zorunlulukları yok.ıstenılen tüm talepler avukatlarında ortak görüşüyle usül hatası yapılmadan dıle getırılmıs.

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu taraftar niye küskün anlayamadim
                          oynanan tiyatro, kulübü savunmayan baskan ve yönetim oldugu icin olabilir bence. üstüne bir de beceriksiz futbolcularimiz eklenirse durum bu oluyor malesef

Yorum

• Maıl ve fax Trabzonspor taraftarının hakkını arayacağı en önemlı sılahtır.kupamızın ıadesıyle şıkebahçenın düşürülmesı ıçın UEFA ve FİFA'ya fax ve mail atalım.

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu taraftar niye küskün anlayamadim

kuskun olmasa bile bircok kisi artik bunca adilikten sonra futbolu hayatinin merkezine koymuyor. bunlardan birisi de benim, mac izlerken artik eski heyecani hissetmiyorum. artik atilan goller bile eski hazzi vermiyor.

herseyin en iyisini yapsa , en iyi oyuncularla en iyi kadrolori kursa bile sampiyon olamayacak bir takimi tutuyor oldugunu bilmek adamda hirs istek ve futbol aski mi birakir.
                              En son ESER tarafından düzenlendi; 04.11.2013, 01:25.

Yorum

• MAA:

"Delil Yok" 2010/2011/2012

"Kupa bizim" 01.11.2013

"Ben iyi insanim"-"Ben gercekden iyi insanim" 02.11.2013 Habertürk canli yayin.
                                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Çalışıyor...
                                X