Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla başkan o kadar namusdan şereften bahsettikten sonra rüşvet işine girdiyse vay onun haline.

Edit: Başkanın şahsi kişiliğine yazıyorum bunu. Trabzonspor'la bir alakası yok

Yorum

• gençler olay şu hakan şükür istifa etti. vesaire bir sürü olay oldu. Ak parti ve dershane cemaat çekişmesi görünüyor.
      "Annuit cœptis"

Yorum

• İnşaat sektöründe kim var gözaltına almışlar.

Kokusu birkaç güne çıkar.

Yorum

• İnşallah Akp ve İbrahim Hacıosmanoğlunun herşeyi cıkar..Başka birşey istemiyorum Şu Allahtan.
          NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Bugün göz altına alınanlara bakınca kulüp nasıl bir uçurumun kenarından döndü diye düşünüyorum.
            2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Yalan haber diyorlar.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İbrahim HACIOSMANOĞLU Gözaltına Alındı

Hakan Şükür'de ayrılmış zaten, çok bir cacıkmış gibi laf ediyor sağda solda

Bu aralar Allah'a dua edelim birazda geri planda duralım. Malum seçimler ...
                9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umarım tamamen şahsi bir meseledir de Trabzonspor'a bir pislik bulaştırmamıştır. (Haberin doğru olduğunu varsayarak yazıyorum)
                  Benim de tek temennim budur.
                  Ama eğer bir takım fışkılar yediyse en ağır şekilde cezasını çeksin.
                  Bizler şikeciler gibi hırsızı savunacak değiliz!
                  Hamiş

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Valla başkan o kadar namusdan şereften bahsettikten sonra rüşvet işine girdiyse vay onun haline.

Edit: Başkanın şahsi kişiliğine yazıyorum bunu. Trabzonspor'la bir alakası yok

Bu adam sahtekarın teki, ona kalsa 300 bin kişi ile yürüyecekti İstanbul Boğazında. Protesto yürüşü yapmaya kalkan taraftarı engellemeye kalktı sonra !
                    .

Yorum

• gözaltılar inşaatla ilgili kişiler bence kulüple ilgili sorun yoktur.

Yorum

• Bu ilk miting olayında gördük nasıl pis işlerin döndüğünü. İstifaya zorlamak istedik ama taraftarımızın gözleri bedava biletlerle, içi boş yıldız transferleriyle, kabadayı tavırlarla gözleri kamaştı. İsmimizin düştüğü hale bak, alın artık kına yakın bir yerlere!
                        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• aziz yildivim yaptirmistir.
                          İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                          ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Cüneyt Yalınkılıç ‏@prosentez 2 dk
                            İbrahim Hacıosmanoğlu ile ilgili haberler gerçeği yansıtmıyor. Az önce kendisi ile konuştum."Nereden çıktı bu haberler anlamıyorum" dedi

Ali Çil ‏@trabzondan 2 dk
                            Hacıosmanoğlu'nun gözaltına alındığı haberleri gerçek değil. Bilgi nettir.
                            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cemaat bizimle başa çıkamaz
                              valla bugün o kadar göz altı oldu.Ne zaman gözaltı olsa bir olaylar olur.Bence ülke iyiye gitmiyor felakete gidiyoruz.Hayırlısı diyim.Bunlar daha önce de oldu ama bu seferki biraz daha farklı. Hea ne olur?

Bizim sponsoru ali babayı bıraksınlar yeter bize )
                              "Annuit cœptis"

Yorum

• sebebini bilen yok sanırım...

Yorum

Yükleniyor...
                                X