Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hani diyorlarya aydınlar uefa ile anlaşmıştı puan silmeyle bu iş halledilecekti diye, kupa ne olacakmış o zaman, bu konudan bahseden oldumu fb de mi kalacakmış...
    mantıken mümkün değil fb nin şike yaptığı tescillenmiş olacaktı... bu durumda kupa ellerinden alınıp bize verilecekti.. şimdide aynı olacak fakat busefer - puan değilde küme düşecekler...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mantıken mümkün değil fb nin şike yaptığı tescillenmiş olacaktı... bu durumda kupa ellerinden alınıp bize verilecekti.. şimdide aynı olacak fakat busefer - puan değilde küme düşecekler...
      az kaldı inşallah 2 hafta daha sabır...
      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• müfettişin tahkimine 3+2 için başvuracağı söyleniyor. doğrumudur??

Yorum

• Güle güle minik kuş...
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Arkadaşlar,

MAA nın UEFA ile yapmaya çalıştığı söylenen anlaşmada sadece puan silme yok. Kupanın Trabzon a verilmesi yönünde UEFA nın isteği var. Zaten o yüzden MAA bırakıp kaçmak zorunda kaldı. Bunun böyle olduğunu, Mehmet Aslan vb. bazı yorumcular bu hafta sonu CNNTURK'de de itiraf ettiler.

şikebahçeden puan silinip kupa bize gelecek idi, aptallık edip kabul etmediler
            şimdi, şikebahçe küme düşecek, 3 sene men alcak, kupa yine bize gelecek

Olay budur.

Zevkle seyretmeye devam.
            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar,

MAA nın UEFA ile yapmaya çalıştığı söylenen anlaşmada sadece puan silme yok. Kupanın Trabzon a verilmesi yönünde UEFA nın isteği var. Zaten o yüzden MAA bırakıp kaçmak zorunda kaldı. Bunun böyle olduğunu, Mehmet Aslan vb. bazı yorumcular bu hafta sonu CNNTURK'de de itiraf ettiler.

şikebahçeden puan silinip kupa bize gelecek idi, aptallık edip kabul etmediler
              şimdi, şikebahçe küme düşecek, 3 sene men alcak, kupa yine bize gelecek

Olay budur.

Zevkle seyretmeye devam.
              kupa her halukarda bize zaten... burda kafa karıştıran durum fenerin kaç lig birden düşürüleceği...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar,

MAA nın UEFA ile yapmaya çalıştığı söylenen anlaşmada sadece puan silme yok. Kupanın Trabzon a verilmesi yönünde UEFA nın isteği var. Bunun böyle olduğunu, Mehmet Aslan vb. bazı yorumcular bu hafta sonu CNNTURK'de de itiraf ettiler.
                Bu bilgi dün TV8'de Selim Soydan tarafından da teyid edildi.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu bilgi dün TV8'de Selim Soydan tarafından da teyid edildi.
                  15 güne kalmaz herşey netleşir diye düşünüyorum ben...

Yorum

• ersun yanal Onur Kıvrak ı istiyor diye bir haber okudum az önce habertürkte

Yorum

• Yani UEFA, 2011 yılında, prosedür gereği güya iç işlerimize karışamaz iken bile "kupa Trabzonspor a verilecek" diyebiliyor.

2011 yılında bunu diyen UEFA üzerine ekleme yapıp 2013 Mayıs ayında sadece şikebahçe için UEFA yeni bir karar daha aldı: "Sizin iç işlerinize de karışırım" diyor artık.

Hal böyle iken hala telegol de Kaya ısrarla, UEFA iç işlerimize karışamaz masalı anlatıyor (kağıt üzerinde teknik olarak doğru diyor gibi gözüküyor ama uygulamada hiçbir anlamı yok). Bildiğin masal.

Erman da "tff azize ceza vermedi, temiz dedi, madem UEFA iç işlere karışamıyor, azize nasıl oluyor da ömür boyu men cezası verebiliyor? Bal gibi de karışıyor" anlamında cevap verdi.

Yani UEFA çatır çatır, kanırta kanırta, eze eze iç işlerine karışıyordu, 2013 den sonra karışacağını açıkça ilan etmiş bulunuyor.

şikebahçe küme düşecek

O kupa da Trabzon a GE LE CEK !
                      En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 01.07.2013, 12:13.

Yorum

• İtiraflarda başlamış.aferin şöyle adam olun şikeciler.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İtiraflarda başlamış.aferin şöyle adam olun şikeciler.
                          daha neki kimbikir daha nelerle karşılaşacağız önümüzdeki günlerde...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            daha neki kimbikir daha nelerle karşılaşacağız önümüzdeki günlerde...
                            Celal bunlarda varya her türlü vaka var.yakında aziz i.ne bile çıkabilir

Yorum

• 15 gün sonra ortalık toz duman olacak

En az 5 yıl sürecek ortalığın sakinleşmesi )

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              15 güne kalmaz herşey netleşir diye düşünüyorum ben...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Celal bunlarda varya her türlü vaka var.yakında aziz i.ne bile çıkabilir
                                olabilir bakalım kim itiraf edecek

Yorum

Çalışıyor...
                                X